Πολύ τίμια αξίζει κάθε ευρώΑυτή είναι, ναι.
Για εμένα η καλύτερη που έρχεται Ηράκλειο
Μακάρι να συνεχίσει
Απλά οποίος θέλει κοκαλιάρα ας μην πάει !
Πολύ τίμια αξίζει κάθε ευρώΑυτή είναι, ναι.
Για την Χριστίνα που εχω πάει 3 φορές είναι 50 η μια εκτόνωση με άνεση χρόνουΠοσο παει το μαλλι;
Καλημέρα. Θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή γιατί πήγα. Κάνει duo με την φίλη της Νεφαλη με πολλά κιλά η κοπέλα και δυστυχώς όχι γλυκό πρόσωπο.Στο Ηράκλειο για λίγο!!!
Ονομάζομαι Αρτέμης είμαι 23 ετών!! Μην αργείς πάρε με 6998393384 και δεν θα χάσεις σε περιμένω στο χώρο μου μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες και αν έχεις όρεξη για παρτουζα έχω και φίλη !!kanesex.com
Προσοχή οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες.
Με λίγο ψάξιμο στο google είδα ότι οι φωτογραφίες δεν είναι αληθινές. Δεν την έχω επισκεφτεί βέβαια αλλά αγγελία με ψεύτικες φωτογραφίες δεν την εμπιστεύομαι.
Μακριά από την Αννετα, οι φώτο είναι φουλ πειραγμένες, στην πραγματικότητα είναι άσχημη, γύρω στα 42 με 45, με πάρα πολλά έξτρα κ άσχημα κιλά, στο σεξ δν μπορείς πολλές στάσεις λόγω των κιλών της.Για ανετα και αντζελα ξερουμε κατι;
Είδα το μήνυμα του συναγωνιστή αλλά, βλέπω απαντάει στον pano126 που ρωτάει για την Άντζελα έτσι σκέφτηκα μήπως έγραψε ανετα καταλάθος.Ακριβώς από πάνω έγραψε για την Ανέτα ο συναγωνιστής..Στην πολυκατοιλια στο Τζάμπο
αδερφε υπαρχει η καταλληλη κατηγορια για αυτα να παρεις οσες ιδεες θελειςΈχει κανείς καμιά ιδέα για τα trans/ cross που κυκλοφορούν τώρα στο Ηράκλειο;
Μπορείς να μου στείλεις το λινκ γιατί δεν το βρίσκω;αδερφε υπαρχει η καταλληλη κατηγορια για αυτα να παρεις οσες ιδεες θελεις
What’s up εφαρμογή :6906532579 Ηράκλειο - KaloSex
Υπηρεσίες από Γυναίκες Ηράκλειο, Ανεξάρτητη χωρίς κάποιο ταμπού στο χώρο μοθ η στο χώρο σας με εχεμύθεια και φουλ πρόγραμμα πίπα κωλο μουνι ελεύθερα χυσι...www.kalosex.com
Μακριά απο τη καριολα ζητάει 100 πας σου λεει παρε μου μια PaySafe να κατεβω να τη παρω της λες οχι και σου στελνει μνμ οτι σε εχει φωτο θα την δείξει σε ολους και τετοια παλαβά..
Ειχα στειλει οτι ειναι fake. Οπου δεν σας λενε που είναι μην πατε, ή οπου ζητανε paysafe ή προκαταβολικα λεφτάΕίναι fake,την ρωτούσα σε ποια πόλη έχεις βάλει αγγελία και δεν έλεγε. Με ρωτούσε που μένω. Αν της έλεγες, θα σου ζητούσε κάρτες κλπ, μουφα δηλαδή, για να την δεις.
Οχι απάντησα ξεκάθαρα για την Αννετα.Είδα το μήνυμα του συναγωνιστή αλλά, βλέπω απαντάει στον pano126 που ρωτάει για την Άντζελα έτσι σκέφτηκα μήπως έγραψε ανετα καταλάθος.
Στην αριστερή πλευρά όπως μπαίνεις. Υπάρχει περίπτωση να ήταν ήδη 2 μέσα και ένας στην αναμονή για αυτό να μην σου άνοιξεΡε παιδιά τα φώτα σας..... Πέρασα πριν μια ώρα από την Σμύρνης, σύμφωνα με οδηγίες από συναγωνιστή, μπήκα στην στοά, στάθηκα στην πόρτα πριν το ταβερνάκι αλλά δεν άνοιξε κανείς.. ούτε κάμερα είδα κάπου, κοίταξα κ την άλλη πόρτα μήπως έκανα λάθος αλλά τίποτα...
Πώς μπαίνουμε μέσα;
Κι εγω φιλε καλω 3-4 μερες διαφορες ωρες και δεν απαντα. Η' εχει πολύ δουλεια ή ειναι μουφα αγγελίατην ελενη με τα τατου παντως την παιρνω 2 μερες τωρα τηλ....τι μεσημερι τι βραδυ τι πρωι δεν απανταει...τι φαση ;
ναι δεν ξερω τι φαση η εχει γεμισει απο πελατεια η εχουμε φαει κανενα banΚι εγω φιλε καλω 3-4 μερες διαφορες ωρες και δεν απαντα. Η' εχει πολύ δουλεια ή ειναι μουφα αγγελία
την ελενη με τα τατου παντως την παιρνω 2 μερες τωρα τηλ....τι μεσημερι τι βραδυ τι πρωι δεν απανταει...τι φαση ;
Κι εγω φιλε καλω 3-4 μερες διαφορες ωρες και δεν απαντα. Η' εχει πολύ δουλεια ή ειναι μουφα αγγελία
από κουβέντα που είχα μαζί της, δεν θέλει πολλούς πελάτες, θέλει καλούς.ναι δεν ξερω τι φαση η εχει γεμισει απο πελατεια η εχουμε φαει κανενα ban