anonymous80
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Ωραίος ο παίχτης!!!Μάγκες πρόσφατα έκανα μια επίσκεψη σε μια Αφροδίτη πίσω από το Τεχνοπολις ..τώρα η αγγελία δεν υπάρχει …Λοιπόν χοντρουλα αρκετά …στην πιπα πολύ καλή …βιαζόταν να ξεμπερδέψει …δεν μπορώ να πω ότι δεν είχε καλή συμμετοχή αλλά αγανάκτησα να τελειώσω …είχα ξενερώσει και ο μάστορας δεν …ελληνίδα η οποία σου έσπαγε τα αρχιδια και λιγο στην κουβέντα σαν την Μαρία του Τεχνοπολις …πήγα σε αυτήν γιατί είχα ραντεβού με ροζα και δεν συκωνε τα τηλ μετά …τώρα ειδα έφυγε …αλλά θέλω πολύ να πάω να δω τι εστι ροζα αν και έχω καταλάβει ..αν ξέρεις κανείς ποτε ξανά ερχετε ας στείλει !ελπιζω να βοήθησα μαστορια!
Τάπα μου φαίνεται η δουλειά..... κανένα paysafe και τέτοια θα γυρεύει!Ελένη
παιδιά εδώ τι έχουμε; ξέρει κανένας;
70€ για ½ώρα, αλλά με 25€ paysafe για επιβεβαίωση του ραντεβού... τι λέτε εσείς, είναι έμπιστη αγγελία;
Μακριά! Κανένας μ@@ας είναι που πάει να βγάλει με την γκόμενά του κάνα 25αρι κ να το ρίξουν σε καμία πλατφόρμα με τυχερά παιχνίδια.Ελένη
παιδιά εδώ τι έχουμε; ξέρει κανένας;
70€ για ½ώρα, αλλά με 25€ paysafe για επιβεβαίωση του ραντεβού... τι λέτε εσείς, είναι έμπιστη αγγελία;
Στα 50 ε και ακαποτη αν εξαιρεσεις το χώρο και σου αρέσουν οι plas τιμια επιλογή σε σχέση με άλλεςΤιμή ?
για ποια κοπελα μιλατε;Στα 50 ε και ακαποτη αν εξαιρεσεις το χώρο και σου αρέσουν οι plas τιμια επιλογή σε σχέση με άλλες
Μπορείς να περιγράψεις εμφάνιση?Γειά σας παλικάρια...
Νέος στο σπορ με πρώτη εμπειρία τη Ρόζα πριν μέρες. Από ότι διαβάζω είναι η καλύτερη επιλογή του Ηρακλείου όταν είναι εδώ...διαβάζω περί κομοδινου αλλά εμένα μια χαρά μου συμπεριφερθηκε , της είπα ότι είναι η πρώτη φορά στο spor και έδειξε κατανόηση, 2 φορές πήγα και πέρασα καλά.
Ρε παιδιά μια απορία, με πόσους πάνε κάθε μέρα, εγώ και τις 2 φορές που τις έστειλα μου είπε αμέσως Έλα
Τι έχετε να προτείνετε για συνέχεια?
Πολύ καλό, ωραίο δέρμα ηλιοκαμενο, μικροκαμωμενη με στητο στήθος μικρό και γλυκό πρόσωπο, είχε βάλει και φώτο στο κάνε σεξ.Μπορείς να περιγράψεις εμφάνιση?
Οταν λεμε plus ποσα κιλα περιπου εννοουμε?Ηλικια?Σε ποια περιοχη ειναι?Ημουν ετοιμος να παρω τηλ αλλα με προβληματισες!Στα 50 ε και ακαποτη αν εξαιρεσεις το χώρο και σου αρέσουν οι plas τιμια επιλογή σε σχέση με άλλες
Περίπου όπως στη φώτο με λιγο κοιλίτσα εμένα δε με χαλασε αν σου αρέσει το είδος αντέχει πολύ δεν λέει οχι και ωραία πιπα χωρίς προφιλακτικο χωρίς έξτρα σε αυτά τα χρήματα είναι σούπερ σε σχέση πάντα με τις άλλεςΟταν λεμε plus ποσα κιλα περιπου εννοουμε?Ηλικια?Σε ποια περιοχη ειναι?Ημουν ετοιμος να παρω τηλ αλλα με προβληματισες!
Εγώ δεν έχω πάει αλλά μια χαρά το βλέπω το κορίτσι στις φωτογραφίες τουλάχιστον!!! Κωλαρα που αν στηθεί στα τέσσερα σωστά θα πάθεις πλάκα πιστεύω!!!Περίπου όπως στη φώτο με λιγο κοιλίτσα εμένα δε με χαλασε αν σου αρέσει το είδος αντέχει πολύ δεν λέει οχι και ωραία πιπα χωρίς προφιλακτικο χωρίς έξτρα σε αυτά τα χρήματα είναι σούπερ σε σχέση πάντα με τις άλλες
Περιοχή? Ελληνίδα είναι?Περίπου όπως στη φώτο με λιγο κοιλίτσα εμένα δε με χαλασε αν σου αρέσει το είδος αντέχει πολύ δεν λέει οχι και ωραία πιπα χωρίς προφιλακτικο χωρίς έξτρα σε αυτά τα χρήματα είναι σούπερ σε σχέση πάντα με τις άλλες
Για ποια αναφέρεσαι??? Για δώσε παραπάνω πληροφορίες. ΕυχαριστώΠήρα τηλέφωνο μου είπε οτι είναι 2 κοπελες και μπορώ να διαλέξω μια η και τις δυο, περιοχή γιοφυρο.
Για ποια αναφέρεσαι??? Για δώσε παραπάνω πληροφορίες. Ευχαριστώ
Για ποια αναφέρεσαι??? Για δώσε παραπάνω πληροφορίες. Ευχαριστώ
παρέα με την Ρόξυ στο Γιόφυρο πίσω από το Μελιρρυτον το παλιό