Akaola
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 953
- Πόντοι
- 371
Πραγματικά, ότι καλό και να έκανε σαν υπηρεσίες, τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει πολύ! Την προτιμούσα πολλές φορές στο παρελθόν γιατί με χαλάρωνε και τελειωτικό στο στόμα κτλ.. Όμως.. ισχύει ότι σηκώνει τα τηλέφωνα κατά την πράξη.. επαναλαμβανόμενα! Μεγάλο ξενέρωμα και της το είχα πει.. Κοιτάζει να κλέβει πάνω στο γαμήσι με σφήξιμο των πωδιών της, άκυρα στησίματα.. σαν να κάνουμε πάλη πάνω στο στρώμα που έχει στο πάτωμα.. Επίσης.. είναι σαν μια παρακατιανή θείτσα! Ντυμένη με ρόμπες, απεριποίητη κτλ.. Καμία αίσθηση θηλυκότητας.. Δεν με πειράζουν τα αντισηπτικά που ψεκάζει κτλ αλλά έχει φάει άκυρο..ισχύει είναι μαλακια να σηκώνει τα τηλέφωνα
Φίλε εγώ τα λεφτά που δίνω δεν τα δίνω έτσι ….. Στ αρχιδια μου ότι και να λέει
Εννοείται να υπάρχει σεβασμός στις ιεροδουλες δεν είναι εύκολη η δουλειά της αλλά όχι να μας εκμεταλλεύονται και να κοιτάνε πως να μας παρουν 50 ευρώ σε 10 λεπτα
5 λεπτά πιπα 5 λεπτά γαμισι έφυγε το 50αρι
Κατά την γνώμη μου έπρεπε να είναι 50 ευρώ το μισάωρο αλλά με οσες εκτονώσεις θελουμε αλλά πάντα να είμαστε μέσα σε αυτόν τον χρόνο
Αυτό δεν το έχω συναντήσει πουθενά μέχρι τώρα….. όλες σου λένε 50 ευρώ μισή ώρα αλλά άμα τελειώσεις στο 5 λεπτό πρέπει να φύγεις…..μλκια αλλά εμείς φταίμε εκεί