Είμαι η ΣΟΦΙΑ ήρθα στην Πάτρα για τρελά γούστα.Θέλω να σε γλύψω παντού και να με πάρεις όσο πιο δυνατά μπορείς και εγώ θα σε κάνω να τελειώνεις συνέχεια.Ήρθα στην Πάτρα για να σας ξεκαυλώσω και έχω πολλες καυλες.Μην αργήσεις πάρε με αμέσως. 6906673397
kanesex.com
Πήγα στην εν λόγω κοπέλα
Μικρή γύρω στα 22 23
Πεσμένου βυζι φουλ σαν να είναι 50 χρόνων ο κωλος το ίδιο αλλά εντάξει παλεύεται . Οποτε ειναι πειραγμένες οι φωτό . Έχει πέσει φοτοσοπ
Στην πράξη βιάζεται φουλ να σε ξεπετάξει πίπα μισό λεπτό χωρίς προφυλακτικό και βιαζόταν να μου βάλει την κάποτα και όταν της είπα σε λίγο μου είπε ότι δεν μπορεί πολύ ώρα χωρίς το προφυλακτικό . Μετά πίπα με προφυλακτικό άλλο 1 λεπτό καο στο ενδιάμεσο τη πήρε τηλέφωνο πελάτης καο το σήκωσε
Απαράδεκτη
Ξαφνικά με καβαλάει και μπαίνει μέσα και της είπα κάτσε λίγο να κάνουμε και 69 και μου είπε ότι έπρεπε να το πω νωρίτερα γιατί έχω μπει μέσα . Τέλος πάντων λέω γαμησε το
Από πανω αυτή πάλι μισό λεπτό και μου λέει έλα να αλλάξουμε στάση και της λέω κάτσε πανω λίγο ακόμα
Μετά πάω εγώ από πανω της και όταν μετά από λίγο της ζήτησα να την παρω στα 4 μου είπε δεν μπορείς έτσι; Με τα λίγα γυρνάει όπου και τελείωσα.
Μετά ούτε καν να μου δώσει σημασία , μου είπε πέταξε το προφυλακτικό στα σκουπίδια και σκουπίστηκα μόνος μου
Αυτή έπιασε το κινητό μέχρι να ντυθώ ,0 σημασία
Κρίμα τα 60€ καλύτερα να πήγαινα σε μπουρδελο
Επίσης είναι στο σπίτι μαζί με μια μαύρη
Αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησα