Χθες πήγα και γω κατά τις 1 το βράδυΠεραστικός στην περιοχή, έκανα ¨ντου¨ στον τρισάθλιο οίκο με την σπαστική τσατσά.. Μία μέτρια (+) ξανθιά παρουσία Μαρίνα που εκείνη την ώρα βγήκε από το μπάνιο.. Η τσα΄΄ ενημέρωσε συνωμοτικά ότι κάνει απλό στα 30€ αλλά μέσα στο δωμάτιο κάνει φουλ με εξτραδάκια και συνεννόηση.. Την ρωτάω "φουλ κανονικό;" Ναι, μου λέει και επέμενε! Μικρό δωράκι εξτρά και μέσα θα πάθεις πλάκα.. Τελικά δεν μπήκα γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στην τσα2, αλλά ακόμα το σκέφτομαι!Αλεξανδρουπόλεως 15 (Μπουρδέλα) Ηράκλειο
Αλεξανδρουπόλεως 15 Μπουρδέλα στη περιοχή Ηράκλειο. Φωτογραφίες, κριτικές & βαθμολογίες, συζήτηση μελών, συνεχής ενημέρωση.www.bourdela.com
Η τσατσα πολύ απότομη
Προσπαθούσε να σε ψαρώσει ρωτούσε ηλικίες αν έχω ξανάρθει κτλ
Εν τέλη λέει ότι μας κάνει πλάκα και μπήκαμε μέσα
Έρχεται η κοπέλα βλέπω μια ξανθιά με μια μπυροκοιλια 1 μέτρο…..ήταν μια απλή κοπέλα που θα μπορούσε να πηδήξει ο καθένας μας τζαμπα ….. πέρασα μετά από παραλιακή και ήταν προφανώς η Λίλη εκεί και είχε μέσα 4 Αλβανούς δεν έκατσα καν και έφυγα ….. για το Ηρακλειο απαράδεκτα πράγματα
Τόση μεγάλη πόλη με τόσο πολύ πληθυσμό να μην έχεις στούντιο να μην έχει μπουρδελα
Δυο μπουρδελα μόνο και το ένα είναι σάπιο πίσω απ τα μαγευματα
Στην ουσία σε ένα μπουρδελο πηγαίνει όλο το Ηρακλειο ……Στα Χανιά έχει περίπου 10 μπουρδελα και κάθε μερα ανεβάζουν στην σελίδα εδώ και τις κοπέλες που έχει και η είναι η μισή πολύ απ το Ηρακλειο …. Τι να πω κρίμα