ASPIRE(2)
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.502
- Πόντοι
- 4.656
Καμία σχέση όπως και η ηλικία δεν είναι 33 είναι πάνω απο 50Οι φώτο που έχει είναι όντως η Μαρία τεχνοπολις;
Καμία σχέση όπως και η ηλικία δεν είναι 33 είναι πάνω απο 50Οι φώτο που έχει είναι όντως η Μαρία τεχνοπολις;
Καμια από τις δυο δεν αξίζειΠαιδιά δεν έχει κάνεις εμπειρία από τ συγκεκριμένες. Ας πει κάποιος. Κρίμα είναι να πετάμε τα λεφτά μας.
3-4 μην σου πω...στο kanesex μόνο, έχει 3 αγγελίες με διαφορετικά νούμεραΤι σκατα δυο νούμερα έχει τώρα
Κατι μου βρωμαει με αυτη.. ειναι σε πολλα σοσιαλ και παλιοτερα ζητουσε χρηματα για να μεινει καπου.ΕΛΛΗΝΙΔΑ 18 ΧΡΟΝΩΝ
Στειλε μου στο instagram για να κλείσουμε ραντεβού: eirini_markopoulouuu Σε περιμενω στον χώρο μου για αξέχαστες στιγμές❤️kanesex.com
Τι έχουμε εδώ ;
Εμένα μου πε ότι μένει Κνωσού κι ότι προσφέρει μασάζ με εκτόνωση……Κατι μου βρωμαει με αυτη.. ειναι σε πολλα σοσιαλ και παλιοτερα ζητουσε χρηματα για να μεινει καπου.
Είναι το αληθινό της όνομα αυτό ;Κατι μου βρωμαει με αυτη.. ειναι σε πολλα σοσιαλ και παλιοτερα ζητουσε χρηματα για να μεινει καπου.
Πριν κάνα μήνα είχαμε μιλήσει από instagram και ότι ήθελε 50€ δανεικά και ότι τότε είχε σχέση και δεν θα έκανε ποτε κάτι για τα λεφτάΕμένα μου πε ότι μένει Κνωσού κι ότι προσφέρει μασάζ με εκτόνωση……
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι το αληθινό της όνομα αυτό ;
Μάλιστα κατάλαβαΠριν κάνα μήνα είχαμε μιλήσει από instagram και ότι ήθελε 50€ δανεικά και ότι τότε είχε σχέση και δεν θα έκανε ποτε κάτι για τα λεφτά
Τώρα να άλλαξε γνώμη δεν ξέρω
Γενικά περίεργο είναι οποτε προσοχή
Και εγώ πριν καιρό είχα μιλήσει μαζί της από badoo, είχε λέει σχέση, και άλλος μέσα της δεν έμπαινε κλπ.. Ήθελε 50 ευρώ μόνο πιπα στο αμάξι, και ήθελε να παμε εκτός Ηρακλείου, για να μην την δει κάποιος.. Εννοείται δεν τσίμπησα, όμως είχε γίνει κολιτσιδα η γκόμενα για το ποτε θα βρεθούμε κλπ.. Κάτι δεν μου κάθεται καλά με την συγκεκριμένη παντως,απ αυτά που μου έλεγε, οποτε το νου σας..ΕΛΛΗΝΙΔΑ 18 ΧΡΟΝΩΝ
Στειλε μου στο instagram για να κλείσουμε ραντεβού: eirini_markopoulouuu Σε περιμενω στον χώρο μου για αξέχαστες στιγμές❤️kanesex.com
Τι έχουμε εδώ ;
Και μενα δεν μου κολλάνε από tinder την βρήκα και γωΚαι εγώ πριν καιρό είχα μιλήσει μαζί της από badoo, είχε λέει σχέση, και άλλος μέσα της δεν έμπαινε κλπ.. Ήθελε 50 ευρώ μόνο πιπα στο αμάξι, και ήθελε να παμε εκτός Ηρακλείου, για να μην την δει κάποιος.. Εννοείται δεν τσίμπησα, όμως είχε γίνει κολιτσιδα η γκόμενα για το ποτε θα βρεθούμε κλπ.. Κάτι δεν μου κάθεται καλά με την συγκεκριμένη παντως,απ αυτά που μου έλεγε, οποτε το νου σας..
Και εμένα μια απ τα ιδια. Ότι έχει σχέση και ότι κάνει μόνο στοματικό αλλά δεν είπε πως, τι που κλπ. Γενικά μου πρίξε τα @@, λέξη δεν της παίρνεις ενώ βλέπεις ότι γουστάρει.Και εγώ πριν καιρό είχα μιλήσει μαζί της από badoo, είχε λέει σχέση, και άλλος μέσα της δεν έμπαινε κλπ.. Ήθελε 50 ευρώ μόνο πιπα στο αμάξι, και ήθελε να παμε εκτός Ηρακλείου, για να μην την δει κάποιος.. Εννοείται δεν τσίμπησα, όμως είχε γίνει κολιτσιδα η γκόμενα για το ποτε θα βρεθούμε κλπ.. Κάτι δεν μου κάθεται καλά με την συγκεκριμένη παντως,απ αυτά που μου έλεγε, οποτε το νου σας..
Κατι παιχτηκε παντως διοτι κατεβασε την αγγελια.Και εμένα μια απ τα ιδια. Ότι έχει σχέση και ότι κάνει μόνο στοματικό αλλά δεν είπε πως, τι που κλπ. Γενικά μου πρίξε τα @@, λέξη δεν της παίρνεις ενώ βλέπεις ότι γουστάρει.
Εγώ μίλησα μαζί της ξανά στο ινσταγκραμ μου πε Ότι πήγαν αρκετοί πελάτες και πληρώθηκε κανονικά ενώ δεν έκανε τίποταΚατι παιχτηκε παντως διοτι κατεβασε την αγγελια.
Αξίζει να την ξεμπροστιάσουμε αλλά δεν ξέρω πωςΕγώ μίλησα μαζί της ξανά στο ινσταγκραμ μου πε Ότι πήγαν αρκετοί πελάτες και πληρώθηκε κανονικά ενώ δεν έκανε τίποτα
Ούτε πιπα ούτε μασάζ ούτε τίποτα
Μου φάνηκε πολύ περίεργο όλο αυτό …. Εκτός και αν τους απειλεί ή είναι ο δικός της με κάνα μαχαίρι και σε αναγκάζει να δώσεις τα λεφτά και να φύγεις
Ανοίγει συνέχεια λαιβ πάντως και προχθές έκανε λαιβ αργά το βράδυ από αυτοκίνητο οπότε ίσως ισχύει αυτό που είπε ένας φίλος πιο πάνω. Προσωπικά πάντως παρόλο που της έδειξα ενδιαφέρον για συνάντηση κλπ, μου έσπασε τα @@ καθώς δεν της έπαιρνα λέξη ακόμα και για τα βασικά.Εγώ μίλησα μαζί της ξανά στο ινσταγκραμ μου πε Ότι πήγαν αρκετοί πελάτες και πληρώθηκε κανονικά ενώ δεν έκανε τίποτα
Ούτε πιπα ούτε μασάζ ούτε τίποτα
Μου φάνηκε πολύ περίεργο όλο αυτό …. Εκτός και αν τους απειλεί ή είναι ο δικός της με κάνα μαχαίρι και σε αναγκάζει να δώσεις τα λεφτά και να φύγεις