ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 735
- Πόντοι
- 81
Log into Facebook Με την εν λόγω γυναικα ειχε ποτε κανεις καποια εμπειρια?
πολυ ενδιαφερον φενεται...ειναι του επαγγελματοςLog into Facebook Με την εν λόγω γυναικα ειχε ποτε κανεις καποια εμπειρια?
παλιοτερα την ειχα πετυχει στο badoo και μου ειχε ζητησει 70 στον χωρο της.πολυ ενδιαφερον φενεται...ειναι του επαγγελματος
εκανες την καταδρομικη..ισως να αξιζε..την εψαξα και εχει 3 προφιλ με παλιες διμοσιευσεις στο fb..παλιοτερα την ειχα πετυχει στο badoo και μου ειχε ζητησει 70 στον χωρο της.
οταν της εκανα παζαρια με μπλοκαρε...δεν ξερω τι παρατραγουδο ειναι.εκανες την καταδρομικη..ισως να αξιζε..την εψαξα και εχει 3 προφιλ με παλιες διμοσιευσεις στο fb..
Λοιπόν....Το γράφω κ εδώ... Μην πάτε! Αποτυχία! Μασαζ δεν ξέρει να κάνει, σώμα άθλιο, σπαστική φωνή, δεν σε αφήνει να πιάσεις τίποτα. Να γαμησεις.... χαχαχα, ίσα το κεφάλι γιατί πονάει .... Εγώ την εχυσα στο στόμα και έφυγα! Στο μισάωρο θέλει να σε ξεπετάξει.Αν θέλεις πες μου το τηλέφωνο της να πάρω κ εγώ για πληροφορίες
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Λοιπόν....Το γράφω κ εδώ... Μην πάτε! Αποτυχία! Μασαζ δεν ξέρει να κάνει, σώμα άθλιο, σπαστική φωνή, δεν σε αφήνει να πιάσεις τίποτα. Να γαμησεις.... χαχαχα, ίσα το κεφάλι γιατί πονάει .... Εγώ την εχυσα στο στόμα και έφυγα! Στο μισάωρο θέλει να σε ξεπετάξει.
Συμφωνω αποτυχια.Κριμα τα 80 ευρω.Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Υσχυει οτι λες.Αποτυχια κριμα τα 80 ευρω.Λοιπόν....Το γράφω κ εδώ... Μην πάτε! Αποτυχία! Μασαζ δεν ξέρει να κάνει, σώμα άθλιο, σπαστική φωνή, δεν σε αφήνει να πιάσεις τίποτα. Να γαμησεις.... χαχαχα, ίσα το κεφάλι γιατί πονάει .... Εγώ την εχυσα στο στόμα και έφυγα! Στο μισάωρο θέλει να σε ξεπετάξει.
Ευτυχώς δεν το σήκωσε χτες που έπαιρναΛοιπόν....Το γράφω κ εδώ... Μην πάτε! Αποτυχία! Μασαζ δεν ξέρει να κάνει, σώμα άθλιο, σπαστική φωνή, δεν σε αφήνει να πιάσεις τίποτα. Να γαμησεις.... χαχαχα, ίσα το κεφάλι γιατί πονάει .... Εγώ την εχυσα στο στόμα και έφυγα! Στο μισάωρο θέλει να σε ξεπετάξει.
Αυτη τη στιγμη Τζουλια.Εχει ακομη ορεξη να ευχαριστησει τον πελατη.Στο ιδιο κτιριο με Ροξυ και Ανεττα πισω απ το Τζαμπο.50 ευρω πιπα ακα οχι πρωκτικο.Έχει πάει κανείς τελευταία στην Ρόζα ?
Ρόζα η Τζούλια ?
Και η Τζούλια που είναι και πόσο παίρνει ?
Δεν είσαι στο σωστό forum για την Αρτέμηςπαιδιά να ρωτήσω για Άρτεμις... άμα την πάρεις τηλέφωνο, ζητάει 100€... άμα πας και την πάρεις από την πιάτσα ζητάει λιγότερα, σωστά; νομίζω έχει αναφερθεί εδώ πόσα παίρνει αν πας στην πιάτσα, αλλά δεν θυμάμαι... μήπως ξέρει κανένας;
Μην μπερδεύεσαιείχα ψάξει και δεν βρήκα κάτι στο αντίστοιχο νήμα και γι'αυτό ρώτησα εδώ. κι οι απόψεις διίστανται, οι μισοί λένε πως είναι εγχειρισμενη και η άλλοι μισοί ότι είναι κανονική γυναίκα.
Την έχω επισκεφτεί, είναι με τις όρεξη της. είναι φορά που θα περάσεις καλά και άλλη φορά που λες δεν ξαναπάω... σίγουρα είναι πάνω από 40 αλλά κρατιέται καλά. δεν λέει όχι σε ότι της πεις, μόνο πρωκτικό δεν κάνειΠαιδιά ερώτηση
Αυτή η Τζενη 38χρ αξίζει τελικά η δεν αξίζει ; Υπάρχει κάποιος που να έχει πρόσφατη εμπειρία μαζί της ; Παρατηρώ ότι έρχεται παρά πολύ συχνά εδώ κάθε μήνα αυτό σημαίνει ότι έχει σταθερή πελατια και την συμφέρει να κατεβαίνει
Η Άννα στα jumbo συνήθως, αλλά πλέον δεν αξίζει... έχει ξεφύγει τελείως σε εμφάνιση... και Η Μαρία στο Τεχνόπολις, αλλά αυτές τις μέρες λείπειπαιδες ξερετε καποια που να το παει μεχρι αργα?