Sexyonthebeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2022
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Τελικά αξίζει η Giulia η θα πάει πέταμα το 50ρικο ;
Είχα πάει πριν αρκετό καιρό. Δεν θυμαμαι ποια απο τις δυο μου άνοιξε, νομιζω η Ντανιέλα, δεν μου αρεσε απο φατσα και εφυγα. Ήταν ψηλη με παραπανω κιλα. Η κοπέλα ηταν πολύ ευγενική πάντως δεν σπάστηκε που της ειπα οτι άλλαξα γνωμη και δεν θα περάσω. Οι φωτο δεν παιζει να ειναι αληθινες δεν ηταν ετσι απο κοντα παρ' ολο που την ειδα μονο ντυμενη.Καλησπέρα συναγωνιστές. Για αυτες τις αγγελειες ξερουμε κατι. Τιμούλες εμφάνιση Πρόγραμμα κλπ κλπ
Πληθωρική Ντανιέλα 3 - 5 Φεβρουαρίου Καλαμάτα
Αν θέλεις να ζήσεις τις πιο καυτες εμπειρίες με την πιο απολαυστική εκτόνωση, είμαι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Είμαι η πληθωρική Ντανιέλα καθαρή, εχεμυθη και πρόθυμη να κάνω πραγματικότητα τις πιο απαγορευμένες σου φαντασιώσεις,παίζουμε αν θέλεις και αυταρχικά ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...kanesex.comΠληθωρική Ντανιέλα 3 - 5 Φεβρουαρίου Καλαμάτα
Αν θέλεις να ζήσεις τις πιο καυτες εμπειρίες με την πιο απολαυστική εκτόνωση, είμαι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Είμαι η πληθωρική Ντανιέλα καθαρή, εχεμυθη και πρόθυμη να κάνω πραγματικότητα τις πιο απαγορευμένες σου φαντασιώσεις,παίζουμε αν θέλεις και αυταρχικά ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...kanesex.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ντανιέλα και Αντριάνα για τρίο 18 - 20 Nοεμβρίου Καλαμάτα
Είμαστε δύο έμπειρες αισθησιακές καυλιάρες φίλες με πολλή όρεξη για σεξ,πρόθυμες και ευχάριστες παρουσίες,έτοιμες να μοιραστούμε την παρεά μας μαζί σου σε ένα τρίο που θα απογειώσει τις αισθήσεις σου Αν θέλεις να ζήσεις αυτήν την μοναδική εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη κάλεσε μας στο...kanesex.com
θυμάσαι καθόλου τιμές; γιατί έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσανΕίχα πάει πριν αρκετό καιρό. Δεν θυμαμαι ποια απο τις δυο μου άνοιξε, νομιζω η Ντανιέλα, δεν μου αρεσε απο φατσα και εφυγα. Ήταν ψηλη με παραπανω κιλα. Η κοπέλα ηταν πολύ ευγενική πάντως δεν σπάστηκε που της ειπα οτι άλλαξα γνωμη και δεν θα περάσω. Οι φωτο δεν παιζει να ειναι αληθινες δεν ηταν ετσι απο κοντα παρ' ολο που την ειδα μονο ντυμενη.
μπα οχιθυμάσαι καθόλου τιμές; γιατί έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσαν
Και γω είμαι εκτός Ηρακλείου ακόμα και δεν έχω πάει αλλιώς θα έγραφα κρητική όπως κάνω….άλλωστε γιαυτο είμαι σε αυτό το φόρουμθα πεις κανει καμια γνωμη για τζουλια?σιγουρα εχει παει το 50% απο εδω μεσα οχι τιποτα αλλο γιατι ερχομαι και απο μακρια,μη ντρεπεστε δεν ειναι τα μυστικα του κρατους
αν δεν έχω την γυναίκα μου αυριο πάνω από το κεφάλι μου θα πάω μια βόλτα και θα σας πω.θα πεις κανει καμια γνωμη για τζουλια?σιγουρα εχει παει το 50% απο εδω μεσα οχι τιποτα αλλο γιατι ερχομαι και απο μακρια,μη ντρεπεστε δεν ειναι τα μυστικα του κρατους
Ευχαριστούμε πολύ αδερφέΚαλησπέρα συναγωνιστές, όπως έχουν πει και άλλοι εδώ μέσα κάνεις δε μιλάει εάν και έχει περάσει κόσμος από το κορίτσι. Τέλος πάντων εγώ θα κάνω το χρέος μου, σήμερα που βρήκα χρόνο έκανα την επίσκεψη στη Giulia. Πρόσχαρη κοπέλα, 20 χρονών πολύ ωραίο σώμα. Στο τηλέφωνο απαντάει η Roxy. Η Giulia δεν μιλάει Ελληνικά αλλά Αγγλικά και άλλες γλώσσες από ότι μου είπε στη κουβέντα που πιάσαμε. Είναι ότι βλέπεις στις φωτογραφίες. Καλή συμμετοχή στον αγώνα, φιλιά δεν έδινε. Ξεκίνημα με χάδια και χαΐδεμα στο στενό μουνάκι με δάκτυλο. Όπου μου είπε μόνο σιγά γιατί είναι ευαίσθητη και συνέχιση με πίπα όπου πήγε για ακαποτο αλλά δεν την άφησα. Διάφορες εναλλαγές σε στάσεις όπου φαινόταν να το απολαμβάνει και το μουνάκι μούσκεμα και τελείωμα στα τέσσερα. Μπορώ να πω ότι είναι από τα αξιόλογα κορίτσια της συγκεκριμένης πολυκατοικίας. Θα μείνει εδώ περίπου μέχρι το Δεκέμβριο στη κουβέντα που κάναμε και θα επιστρέψει Ρουμανία για γιορτές. Είπαμε και πολλά άλλα στη κουβέντα μετά το τελείωμα, για αυτό λέω ότι είναι αρκετά πρόσχαρη και φιλική. Καλή συνέχεια λοιπόν......
Φίλε όταν πήγες εκεί σε υποδέχθηκε η ίδια μόνη της ή ήταν και καμια Ρόξυ;Καλησπέρα συναγωνιστές, όπως έχουν πει και άλλοι εδώ μέσα κάνεις δε μιλάει εάν και έχει περάσει κόσμος από το κορίτσι. Τέλος πάντων εγώ θα κάνω το χρέος μου, σήμερα που βρήκα χρόνο έκανα την επίσκεψη στη Giulia. Πρόσχαρη κοπέλα, 20 χρονών πολύ ωραίο σώμα. Στο τηλέφωνο απαντάει η Roxy. Η Giulia δεν μιλάει Ελληνικά αλλά Αγγλικά και άλλες γλώσσες από ότι μου είπε στη κουβέντα που πιάσαμε. Είναι ότι βλέπεις στις φωτογραφίες. Καλή συμμετοχή στον αγώνα, φιλιά δεν έδινε. Ξεκίνημα με χάδια και χαΐδεμα στο στενό μουνάκι με δάκτυλο. Όπου μου είπε μόνο σιγά γιατί είναι ευαίσθητη και συνέχιση με πίπα όπου πήγε για ακαποτο αλλά δεν την άφησα. Διάφορες εναλλαγές σε στάσεις όπου φαινόταν να το απολαμβάνει και το μουνάκι μούσκεμα και τελείωμα στα τέσσερα. Μπορώ να πω ότι είναι από τα αξιόλογα κορίτσια της συγκεκριμένης πολυκατοικίας. Θα μείνει εδώ περίπου μέχρι το Δεκέμβριο στη κουβέντα που κάναμε και θα επιστρέψει Ρουμανία για γιορτές. Είπαμε και πολλά άλλα στη κουβέντα μετά το τελείωμα, για αυτό λέω ότι είναι αρκετά πρόσχαρη και φιλική. Καλή συνέχεια λοιπόν......
Όχι μόνη της ήταν απλά τις οδηγίες για όροφο και διαμέρισμα της είχε δώσει τελικά όπως έμαθα η RoxyΦίλε όταν πήγες εκεί σε υποδέχθηκε η ίδια μόνη της ή ήταν και καμια Ρόξυ;
Οντως bbw ψηλη νταρτανα .Οχι μεγαλη σε ηληκια και μετριο προσωπο.Ζηταει 50ευρω και βρισκεται Αμμουδαρα. Ωραια πιπα χωρις βιασινες και χωρις μα και μου.Γενικη πολυ δεκτικη και ηρεμη κοπελα.Αφου γουσταρεις τετοια φαση νομιζω αξιζει μια δοκιμη μιας και στο Ηρακλειο δε βρισκεις παντα αυτα που θεςΓειά κομάντος, έχει κανεις άποψη για αυτή την κοπελιά;
Plus Size κορίτσι στη Λάρισα 6995194639 (για λίγες μέρες)
Για πρώτη φορά βρίσκομαι στη πανέμορφη πόλη σας. Είμαι ψηλή, μελαχρινή, πληθωρική , 28 ετών, ανεξάρτητη Ελληνίδα, με δικό μου χώρο στο κέντρο. Ψάχνω σοβαρά άτομα για να περάσουμε όμορφα με το ανάλογο δωράκι. Για μια αξέχαστη εμπειρία μαζί μου και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο...kanesex.com
Ψάχνω για bbw - μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε
Ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες. Αν και η περιοχη ειναι δύσκολη για εμενα θα το επιχειρήσω!Οντως bbw ψηλη νταρτανα .Οχι μεγαλη σε ηληκια και μετριο προσωπο.Ζηταει 50ευρω και βρισκεται Αμμουδαρα. Ωραια πιπα χωρις βιασινες και χωρις μα και μου.Γενικη πολυ δεκτικη και ηρεμη κοπελα.Αφου γουσταρεις τετοια φαση νομιζω αξιζει μια δοκιμη μιας και στο Ηρακλειο δε βρισκεις παντα αυτα που θες
Καινουργια???
ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΤΕ
Με λένε Μόνικα έχω δικό μου χώρο είμαι μικροσκοπική παιχνιδιάρα που θα σε κάνω να μην με ξεχάσεις και να με ζητάς ξανά.Μονο για άνδρες δεν πάω με ζευγάρια Είμαι η Μόνικα και σε περιμένω 30 λεπτά 60 ευρώ με ελεύθερο στοματικό και 69, 100 μια ώρα είναι full πρόγραμμα εκτός πρωκτικού με 2...kanesex.com
Και η πίπα είναι με προφυλακτικό!Αυτή είναι η Έλενα η Ρωσίδα που εχει ξαναρθει στο παρελθόν, αξιζει. Βυζάρες, πιασίματα, ωραια γαλάζια ματια, ροζ μουνάκι και πεντακάθαρη. Οι φωτο δεν ειναι αληθινες. Έχουν ξαναγραφτεί κριτικές στο παρελθόν αν ψάξετε. Θα περάσω μέσα στην βδομάδα σίγουρα.