Ενημερωση νούμερο 2 για όσους δεν μασάνε!
Γλυκιά και τρυφερη κοπέλα για σοβαρο κυριο έχει Επικοινωνία μόνο με email στέλνω λοιπόν να έχω μια εικόνα και η απάντηση είναι
Γεια σας κύριε είμαι ελληνίδα 25 ετών Αυτή που βλέπεις αυτήν θα συναντήσεις.
Γοητευτική και παιχνιδιάρα για τις πιο δυνατές πίπες και αξέχαστο σεξ που δεν θα θέλεις να τελειώσει….
Απευθύνομαι σε σοβαρούς, ευγενικούς γενναιόδωρους ωρίμους άνδρες που ξέρουν πραγματικά τι θέλουν!!! ….
σας τα προσφέρω με πολύ όρεξη υπηρεσίες ποιότητας ...σε δικό μου χώρο από εσάς ζητώ την ευπρέπεια, σεβασμό, καθαριότητα, ωριμότητα, εχεμύθεια.....
το πρόγραμμα μου
1. 30 λεπτά μασάζ, φιλία και χάδια σε όλο ελεύθερο στοματικό με γλείψιμο παντού σεξ σε: βυζιά, μουνι, στήθος, πόδια, κωλο κ άλλα πολλά με τελείωμα στο στόμα ή οπού άλλου κάνεις καυλα(όχι μουνι)…με δωράκι μου 150€
2.1 ώρα με 2 εκτονώσεις(εάν μπορείς) μασάζ, φιλία και χάδια σε όλο το κορμί, ελεύθερο στοματικό με γλείψιμο παντού σεξ: βυζιά, μουνί , κωλο στήθος, πόδια κ άλλα πολλά με τελείωμα στο στόμα ή οπού άλλου κάνεις καυλα… με δωράκι μου 300€
είμαι εδω καυλι μου για να σε ξεκαυλώσω και να σου δώσω όλα αυτά που ζητάς .....
αν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά που σου προσφέρω με πολύ όρεξη και διάθεση μου λες.....είμαι εδω για να σε απογειώσω σε άλλο επίπεδο!!!!! "
Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά στείλτε πρόσφατη φωτογραφία σας με τηλέφωνο επικοινωνίας, την ηλικία σας και το πρόγραμμα που επιθυμείτε.
Ευχαριστώ πολύ"
Πείτε μου ρε παιδιά με μια φωτο ξερή,χωρίς κριτικές χωρίς να ακούσεις φωνή μιας και δεν έχει τηλέφωνο θα έδινε κάποιος 300 ευρώ για μια ώρα?! Ήθελα και να ήξερα πως δουλεύει! Για να ακούσω γνώμες! Έχουμε κανένα συναγωνιστή πρόθυμο?!