You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήρα λουτρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 231
- Εμφανίσεις 75K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.606
- Πόντοι
- 7.885
Μπαίνουν γυναίκες τύπε αλλά με πουλάκιΓυναίκες μάλλον δεν μπαίνουν... ρωτάω απλά
Όχι δεν μπαίνουνΓυναίκες μάλλον δεν μπαίνουν... ρωτάω απλά
ΕννοείταιΓνωριζει κανεις αν επισκεπτονται τα λουτρα παντρεμενοι?
gksexloveand fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2025
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Τα λουτρα τα επισκεπτονται σχεδον ολοι ,ειτε ειναι παντρεμενοι ειτε οχι,αλλα συνηθως βρισκεις πολυ ωραιους ωριμους που μπορει να κατσει ωραια φαση,ειτε στο δωματιο ,ειτε στο dark room,και εχω δει και νεοτερους.Στο ντουζ και την σαουνα εχω κανει παιχνιδι ,την πρωτη φορα "καμακωμα" με εναν παθητικο και μετα 69 στο δωματιο,και την δευτερη φορα,"καμακωμα" στην σαουνα με εναν παντρεμενο πολυ ωραιος,ηταν ολογυμνος ειχε ανοιξει τα ποδια,και ειχα τρελαθει απο αυτην την ωραια θεα και πηγαμε στο dark room και παιξαμε ,χμμμμ .Την επομενη φορα θελω να δωσω και να παρω τσιμπουκι .Γινεται παιχνιδι αμα παιζει το ματι,μπορει μια φορα να μην κατσει κατι,αλλα μια αλλη σιγουρα
gksexloveand fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2025
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Στα λουτρα πας η μονος,η αν εχεις κανενα φιλαρακι,η αν εχεις γκομενο σαν ζευγαρι.Γυναικες οχι δεν πανε ειναι μονο για αντρες
Ηλικίας 45+???Αν γινονται παρτουζες σε κοινη θεα δεν το ξέρω ,αλλα σιγουρα μπορουν να γινουν στο dark room.Παντως γενικα παιχνιδι ευκολα μπορει να γινει,γιατι μαζευει ωραιο κοσμο .Δυο φορες εχω παει και μου αρεσε πολυ.Την τελευταια ημουν στο ντους ,και μετα καθομαι και αραζω ξαπλωτος στο μαρμαρο,και με ψιλοκοιταγε ενας ωριμος,που μετα ηρθε και με χαιδευε και τον χαιδευα.Μετα πηγα σαουνα ηταν μεσα δυο αλλα γαμωτο δεν εγινε τιποτα ,διπλα μου ηταν ενας μεγαλυτερος πολυ ωραιος που οταν τον βλεπω μου τρεχουν τα σαλια !! πηγαινει τακτικα και οταν παει στο ντουζ επιτηδες παω κι εγω μηπως τρακαριστουμε.Παντως εχει πεσει και 69 στο δωματιο και γαμησι στο dark room με ενα τεκνο,την επομενη φορα θα παω παραπανω να κατσω,για οτιδηποτε προκυψει,για αυτο μου αρεσει εκει ,γιατι γινεται παιχνιδι ακομπλεξαριστα
Thanos48
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2023
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Κυρίως ναι, αλλά όχι μόνοΗλικίας 45+???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχω δει προσωπικά ποτέΥπάρχουν γυναίκες σε αυταρχικό στυλ εκεί????
gksexloveand fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2025
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
ναι πιο πολυ αυτο παιζειΗλικίας 45+???
gksexloveand fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2025
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
ναι κυριως αυτες οι ηλικιεςΗλικίας 45+???
gksexloveand fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2025
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
οχι μονο για αντρες ειναι ,γυναικες οχιΥπάρχουν γυναίκες σε αυταρχικό στυλ εκεί????