Νέα

IPOD για αυτοκίνητο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalamata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 887
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kalamata

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Σκοπεύω να βάλω ipod στο αυτοκίνητο που έχει ένα παλαιό ράδιο cd (χωρίς USB). Μου είπαν πως χρειάζεται να μου εγκαταστήσουν ένα connection box για να γίνει η σύνδεση. Μήπως γνωρίζει κανείς ένα καλό μάστορα ή συνεργείο στην Αθήνα για την δουλεία αυτή; (κατά προτίμηση νότια προάστια)
Ευχαριστώ.

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
κοιτα υπαρχει και η αλλη λυση την οποια την εχω κ εγω με 40ευρο κυκλοφορει ενα συστημα που βαζεισ το ι ποντ πανω και μπαινει στον αναπτηρα στην συνεχεια το ενεργοποιεισ και το ι ποντ και την συσκευη και εχει μια μικρη οθονιτσα επανω οπου επιλεγεισ την συχνοτητα πχ (101.9) πανω στην οποια θελεισ να παιζει η μουσικη απο το ι ποντ σου και στην συνεχεια πληκτρολογεισ την ιδια συχνοτητα και στο ραδιοφωνο σου.για καλυτερη ποιοτητα καλο θα ηταν να ειναι συχνοτητα χωρισ παρασιτα και αμα βρεισ κενη ακομα καλυτερα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
κοιτα υπαρχει και η αλλη λυση την οποια την εχω κ εγω με 40ευρο κυκλοφορει ενα συστημα που βαζεισ το ι ποντ πανω και μπαινει στον αναπτηρα στην συνεχεια το ενεργοποιεισ και το ι ποντ και την συσκευη και εχει μια μικρη οθονιτσα επανω οπου επιλεγεισ την συχνοτητα πχ (101.9) πανω στην οποια θελεισ να παιζει η μουσικη απο το ι ποντ σου και στην συνεχεια πληκτρολογεισ την ιδια συχνοτητα και στο ραδιοφωνο σου.για καλυτερη ποιοτητα καλο θα ηταν να ειναι συχνοτητα χωρισ παρασιτα και αμα βρεισ κενη ακομα καλυτερα.

Κάτι τέτοιο εννοείς?

URL]]

OP
OP
K

kalamata

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Έχω ακούσει πως το σύστημα με τις συχνότητες δεν λειτουργεί και τόσο καλά.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Έχεις ρωτήσει στην αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου σου? Αρκετές το έχουν στα extras.

Αυτό για το connection box δεν το πολυκαταλαβαίνω. Εγώ έχω δει σε κάποια αυτοκίνητα που βάλανε από μαγαζί ηχοσυστημάτων για αυτοκίνητα ένα καλώδιο το οποίο βγαίνει στο ντουλαπάκι μπροστά από το συνοδηγό και συνδέεται με το ipod. Το ipod δεν μπορείς να το λειτουργήσεις (γράφει ότι φορτίζει) και στην οθόνη του ράδιο CD δε φαίνονται οι τίτλοι των τραγουδιών αλλά Track01, Track02 etc.

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ναι κατι παρομοιο σαν και αυτο εγω προσωπικα νομιζω εχω αυτο 
  τωρα οσο αφορα την ποιοτητα του ηχου νε ενταξει δεν ειναι 100% αλλα προσωπικα με καλυπτει και  δεν ηθελα να πειραξω τπτ απο το αμαξι οντασ μιασ βδομαδασ αμαξι..

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1

το θέμα είναι να βρείς κενή συχνότητα να ρυ8μίσεις το carkit, στην Αθήνα υπάρχει μόνο μία (sorry αλλά δεν θυμάμαι ποια) και αυτή όχι σε όλες τις περιοχές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom