You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
iphone 5 white
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Φίλε για να μαθαίνεις... Από την στιγμή που παίρνεις κάτι (κινητό, αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, κλπ κλπ) την άλλη μέρα η τιμή του έχει 20% κάτω από αυτό που το αγόρασες. Η τιμή του είναι 591€ -20%= 473€. Από κει ξεκινάς. Αν τώρα είναι αχρησιμοποίητο, αν έκανες λάθος αν, αν ... είναι δικό σου πρόβλημα.
Φίλε για να μαθαίνεις... Από την στιγμή που παίρνεις κάτι (κινητό, αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, κλπ κλπ) την άλλη μέρα η τιμή του έχει 20% κάτω από αυτό που το αγόρασες. Η τιμή του είναι 591€ -20%= 473€. Από κει ξεκινάς. Αν τώρα είναι αχρησιμοποίητο, αν έκανες λάθος αν, αν ... είναι δικό σου πρόβλημα.
+1
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
iphone 5 άσπρο 16ρι
5 μέρες λειτουργίας !!!! κουτια,εγγυηση οτεσόπ,αποδηξεις ολα.... ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΧΟΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ....
550 ΕΥΡΩ..
Ο Λόγος που το δίνω είναι.. οτι ήθελα το 64αρι(λόγω δουλειάς)..αλλά με την δική μου την τσέπη μπορούσα(γερολαδάς) και πήρα πρίν 5 μέρες το 16ρι απο οτε κατάστημα..
σήμερα είσπραξα δωράκι απ τον πατέρα μου που ήρθε να με δεί απ τα ''ξένα'' το 64ρι !!!!
η τιμή δεν πέφτει.. ΔΕΝ καιγομαι να το δώσω.. αν το θέλει καποιος πμ..
ευχαρηστώ..
[/quote
αν δεν ριχνεις την τιμη...και δεν βιαζεσαι να το δωσεις...παντρεψου το!!
σε διαφορετικη περιπτωση αν θελεις ενα κατοσταρικακι στειλε π.μ
εχει κι αλλο μαλακα σαν κι εσενα η μανα σου;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
πάρτο.
Κατώτατος μισθός 480 ευρώ iphone 5 άσπρο 16ρι ....... 550 ευρώ
Πάμε καλά γενικά; Αν και οικονομικά έχω τη δυνατότητα να δώσω και παραπάνω από 500 για κινητό αρνούμαι να πάρω κινητό πάνω από 150-200 (και αυτό υπερβολή το θεωρώ) με όλα αυτά που βλέπω γύρω μου.
Συγγνώμη φίλε για το σπάσιμο στην αγγελία σου.
ΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕς ΕΠΙΤΗΔΕς
ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΞΙΑ 22% ΕΣΥ ΤΟ 20 ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕς?
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΞΙΑ 22% ΕΣΥ ΤΟ 20 ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕς?
Εγω 21,7867868907 %...