Νέα

iphone 5 white

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Φίλε για να μαθαίνεις... Από την στιγμή που παίρνεις κάτι (κινητό, αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, κλπ κλπ) την άλλη μέρα η τιμή του έχει 20% κάτω από αυτό που το αγόρασες. Η τιμή του είναι 591€ -20%= 473€. Από κει ξεκινάς. Αν τώρα είναι αχρησιμοποίητο, αν έκανες λάθος αν, αν ... είναι δικό σου πρόβλημα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Φίλε για να μαθαίνεις... Από την στιγμή που παίρνεις κάτι (κινητό, αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, κλπ κλπ) την άλλη μέρα η τιμή του έχει 20% κάτω από αυτό που το αγόρασες. Η τιμή του είναι 591€ -20%= 473€. Από κει ξεκινάς. Αν τώρα είναι αχρησιμοποίητο, αν έκανες λάθος αν, αν ... είναι δικό σου πρόβλημα.

+1

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
iphone 5 άσπρο 16ρι

5 μέρες λειτουργίας !!!! κουτια,εγγυηση οτεσόπ,αποδηξεις ολα.... ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΧΟΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ....

550 ΕΥΡΩ..

Ο Λόγος που το δίνω είναι.. οτι ήθελα το 64αρι(λόγω δουλειάς)..αλλά  με την δική μου την τσέπη μπορούσα(γερολαδάς) και πήρα πρίν 5 μέρες το 16ρι απο οτε κατάστημα..
σήμερα είσπραξα δωράκι απ τον πατέρα μου που ήρθε να με δεί απ τα ''ξένα'' το 64ρι !!!!

η τιμή δεν πέφτει.. ΔΕΝ καιγομαι να το δώσω.. αν το θέλει καποιος πμ..  :sunglasses:
ευχαρηστώ..
[/quote
αν δεν ριχνεις την τιμη...και δεν βιαζεσαι να το δωσεις...παντρεψου το!!
σε διαφορετικη περιπτωση αν θελεις ενα κατοσταρικακι στειλε π.μ

εχει κι αλλο μαλακα σαν κι εσενα η μανα σου;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Κατώτατος μισθός 480 ευρώ  iphone 5 άσπρο 16ρι ....... 550 ευρώ  :tickedoff:

Πάμε καλά γενικά; Αν και οικονομικά έχω τη δυνατότητα να δώσω και παραπάνω από 500 για κινητό αρνούμαι να πάρω κινητό πάνω από 150-200 (και αυτό υπερβολή το θεωρώ) με όλα αυτά που βλέπω γύρω μου.

Συγγνώμη φίλε για το σπάσιμο στην αγγελία σου.

ΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕς ΕΠΙΤΗΔΕς

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26

ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΞΙΑ 22% ΕΣΥ ΤΟ 20 ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom