εχει και κουνουπια ρε! γιατι δεν τα αναφερεις αυτα? αχαχαχαχατραβα μωρη καριολα να πνιξεις τον πονο σου στην τοξικη λιμνουλα σου γαμω τα βατραχια σας..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηπειρώτες στο σάιτ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 181
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΣΑΣ & ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗ ΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ..
σχιζοφρένειαααααααααααααααα
επιληψίαααααααααααααααα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μωρή ψώλα έπρεπε να σε ηχογραφήσω το περασμένο σάββατο που έκανες σαν κλαμένο μουνί στο τηλεφωνο και να σε κάνω ρόμπα σε όλο το φόρουμτραβα μωρη καριολα να πνιξεις τον πονο σου στην τοξικη λιμνουλα σου γαμω τα βατραχια σας..
Επισκέπτης
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΟΑ & Η ΛΑΓΟΦΛΩΡΟΣ..
σχιζοφρένειαααααααααααααααα
επιληψίαααααααααααααααα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ολιγαρκη σε βρισκω....Δεν έχω καταγωγή από Ήπειρο αλλα γουστάρω πολύ το μέρος και άνετα θα μετακόμιζα εκεί με 1 Πολωνέζα και 1 Σέρβα για το υπόλοιπο της μικρής ζωής μου
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.090
- Πόντοι
- 14.615
Καλά ρε πατριώτη, εδώ μέσα βρήκες να εκφράσεις την πατριδολαγνεία σου; Κι εγώ απέκει είμι, αλλά τις πολιτιστικές-πολιτισμικές ανησυχίες μου τις εκφράζω αλλού.
Εδώ πέρα πατριωτη μου, ο κόσμος συζητά για άλλου είδους λαγνείες, για σαρκικές ηδονές επί χρήμασι, και όχι για πολιτισμό, παράδοση, ευεργέτες, κτλ.
Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαγράψεις εντελώς αυτό το θέμα, όχι γιατί δεν είναι ενδιαφέρον, αλλά γιατί δεν ταιριάζει εδώ!
Εδώ πέρα πατριωτη μου, ο κόσμος συζητά για άλλου είδους λαγνείες, για σαρκικές ηδονές επί χρήμασι, και όχι για πολιτισμό, παράδοση, ευεργέτες, κτλ.
Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαγράψεις εντελώς αυτό το θέμα, όχι γιατί δεν είναι ενδιαφέρον, αλλά γιατί δεν ταιριάζει εδώ!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαλλον εισαι καινουριος στο σαιτ και σε παρεσυρε ο τιτλος...εδω μεσα καθε λογης παπαρια μπορει να βρεις....ψαξε λιγο....
κατα τα αλλα ενα προσκλητηριο (κοντο)πατριωτων δεν βλαπτει...να γνωριζομαστε....το θεμα δεν διαγραφεται ετσι και αλλιως και το θρεντ δεν αποσκοπουσε σε προβολη της ηπειρωτικης παραδοσης....να μην παρεξηγουμαστε
κατα τα αλλα ενα προσκλητηριο (κοντο)πατριωτων δεν βλαπτει...να γνωριζομαστε....το θεμα δεν διαγραφεται ετσι και αλλιως και το θρεντ δεν αποσκοπουσε σε προβολη της ηπειρωτικης παραδοσης....να μην παρεξηγουμαστε
άμα παλιώσεις λίγο θά διαπιστώσεις ότι υπάρχουν θέματα πολύ ποιό σοβαρά από τό μουνί τής πουτάνας πού συζητιούντε καί οί συζητήσεις από μερικούς σέ θέματα πολιτικής κλπ ανώτερες από πολλές τηλεοπτικές...Καλά ρε πατριώτη, εδώ μέσα βρήκες να εκφράσεις την πατριδολαγνεία σου; Κι εγώ απέκει είμι, αλλά τις πολιτιστικές-πολιτισμικές ανησυχίες μου τις εκφράζω αλλού.
εμείς οί ποιο παλιοί οί περισσότεροι είμαστε εδώ γιά πολλά άλλα θέματα...
νάσε καλά καλώς ήλθες
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Όταν το είδα το θρεντ νόμιζα ότι το άνοιξε ο γνωστός μπαστουνόβλαχος...
Είσαι γνωστό ρουφιανάκι!Μωρή ψώλα έπρεπε να σε ηχογραφήσω το περασμένο σάββατο που έκανες σαν κλαμένο μουνί στο τηλεφωνο και να σε κάνω ρόμπα σε όλο το φόρουμ
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Tυπε σας λενε και πλακουτσοκεφαλους? αν θυμαμε καλα?
Τυπε ελπιζω να μην παρεξηγηθεις ;)
Εγώ κατάγομαι από Νομό Πρεβέζης (αν το εξειδικεύσω είναι λίγο ρίσκο, ποτέ δεν ξέρεις ποιός διαβάζει το σάιτ )
Πράγματι μας αποκαλούν πλακουτσοκέφαλους και πρφοανώς για να το λένε κάποια βάση θα υπάρχει...
Εκείνο που έχω ακούσει είναι την εξήγηση που αποδίδεται από την παράδοσή μας σε αυτό το χαρακτηριστικό:λένε λοιπόν ότι τα παλιά τα χρόνια, όταν υπήρχε πολύ μεγάλη φτώχεια στην περιοχή, όποτε γεννιόταν ένα παιδί, οι συγγενείς που το επισκέπτονταν (κατά συρροή καθ' ότι ευκαιρία να μασαμπουκώσουν και να λιγδώσει το αντεράκι τους...) το χτυπούσαν (θωπευτικά) πίσω στο κεφαλάκι του και του έδιναν την εξής ευχή "άντε και κουλουράς στα Γιάννενα!", διότι την εποχή εκείνη για την φτωχή αγροτιά της Ηπείρου το επάγγελμα του κουλουρά στα Γιάννενα φάνταζε
(και στην πράξη συγκριτκά μάλλον θα ήταν) σαν μεγαλοεπιχειρηματία...
Τα πολλά κατακέφαλα λοιπόν που συνόδευαν τις πολλές ευχές, έδιναν το πλακουτσωτό σχήμα στο κεφάλι των Ηπειρωτών. (λέμε τώρα...)
Όσο για κάτι άλλο που διάβασα εδώ μέσα περί τσιγγουνιάς, από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι αν βγεις μια βόλτα στα καφενεία της Ηπείρου το κέρασμα πάει σύννεφο, στα πανηγύρια δε ακόμα περισσότερο.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Nαι ρε τυπε αυτο ειναι το θυμηθηκα τωρα που το ειπες...το εχω ακουσει και εγω...Εγώ κατάγομαι από Νομό Πρεβέζης (αν το εξειδικεύσω είναι λίγο ρίσκο, ποτέ δεν ξέρεις ποιός διαβάζει το σάιτ )
Πράγματι μας αποκαλούν πλακουτσοκέφαλους και πρφοανώς για να το λένε κάποια βάση θα υπάρχει...
Εκείνο που έχω ακούσει είναι την εξήγηση που αποδίδεται από την παράδοσή μας σε αυτό το χαρακτηριστικό:λένε λοιπόν ότι τα παλιά τα χρόνια, όταν υπήρχε πολύ μεγάλη φτώχεια στην περιοχή, όποτε γεννιόταν ένα παιδί, οι συγγενείς που το επισκέπτονταν (κατά συρροή καθ' ότι ευκαιρία να μασαμπουκώσουν και να λιγδώσει το αντεράκι τους...) το χτυπούσαν (θωπευτικά) πίσω στο κεφαλάκι του και του έδιναν την εξής ευχή "άντε και κουλουράς στα Γιάννενα!", διότι την εποχή εκείνη για την φτωχή αγροτιά της Ηπείρου το επάγγελμα του κουλουρά στα Γιάννενα φάνταζε
(και στην πράξη συγκριτκά μάλλον θα ήταν) σαν μεγαλοεπιχειρηματία...
Τα πολλά κατακέφαλα λοιπόν που συνόδευαν τις πολλές ευχές, έδιναν το πλακουτσωτό σχήμα στο κεφάλι των Ηπειρωτών. (λέμε τώρα...)
Όσο για κάτι άλλο που διάβασα εδώ μέσα περί τσιγγουνιάς, από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι αν βγεις μια βόλτα στα καφενεία της Ηπείρου το κέρασμα πάει σύννεφο, στα πανηγύρια δε ακόμα περισσότερο.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
;)και του έδιναν την εξής ευχή "άντε και κουλουράς σταΓιάννενα!",στην Πολη
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αν εισαι κανας ξαδερφος μου και μου βαζεις ολοσωστός...
αλλά και πάλι,
θα σε ....
Εγώ κατάγομαι από Νομό Πρεβέζης (αν το εξειδικεύσω είναι λίγο ρίσκο, ποτέ δεν ξέρεις ποιός διαβάζει το σάιτ )
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αν εισαι κανας ξαδερφος μου και μου βαζεις ολο
θα σε ....
(και μην πηδάς πολλά προβατάκια γιατί θα μας πούνε πλακουτσοκέφαλους κτηνοβάτες )
latexantigod
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
count me in
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.