Νέα

Ipad

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Τι λεει ωρε αδερφια το νεο παιχνιδακι της apple??!?
Ξερει κανεις να δωσει λιγο φως?!?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
URL]]

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Οτι το sait ειναι μπροστα σε ολα τα θεματα το ηξερα...
αλλα εσυ ρε gl εισαι αλλου παιδακι μου, να σαι καλα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η οθονη του ειναι απειροελαχιστα μικροτερη απο 14 ιντσες...
Μολις 9.7...
Α λάθος βασικά γύρο στα 10 με 11 διαβάσα λογίκα επειδή είναι  καινουρίο και δεν ξέρουν όλοι ακριβεις πληροφορίες

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Τελος παντων το θεμα ειναι αν αξιζει το πραμα τουτο τα $$$ που ζηταει ή ειναι απλα ενα gagetακι ακομα... εχει αρκετα καλα options σε σχεση με το ανταγωνισμο αλλα και τα 500 ως 800 USD δεν ειναι και λιγα για ενα "φουσκωμενο" iPhone...

Επισκέπτης
ευτυχως που βαραμε κανονι & οι καϋμαν,τα μηλαρακια & οποια αλλη μαλακια,φευγουν σαν ζεστα ψωμακια στο μπουρδελο μας..
ΚΛΑΨΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΑΣ..

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Δυνατοτητες κινητου με μεγαλη οθονη.
Πλακα μας κανετε ρε παιδια?
Απευθυνεται στον καταναλωτη που ακολουθει τη μοδα,
ειναι τρελος γκατζετακιας και του αρεσει να κανει φιγουρα
στους φιλους του, η να το παιζει πρωτοπορος εναλλακτικος κτλ.
Εχει δισκο απο 16-64 GB. Η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη.
Εχει αρχιτεκτονικη Power PC που σημαινει οτι κανενα προγραμμα
για PC δε παιζει. Ολα τα applications που θες τα πληρωνεις.
Γιατι καποιος να παρει ενα μηχανημα με τοσες λιγες δυνατοτητες (και ασυμβατοτητες)
που κοστιζει τοσο πολυ?
Δε μπορω να καταλαβω πως ο μεσος καταναλωτης τσιμπαει τοσο πολυ.
Ειναι φανερο οτι απευθυνεται αποκλειστικα και μονο σε καταναλωτες
που θελουν ενα multimedia μηχανημα περιορισμενων δυνατοτητων.
Γιατι μη μου πειτε οτι μπορει κανεις να παιξει στο ipad παιχνιδια
απαιτησεων. E-mail, internet, εφαρμογες γραφειου, μουσικη, φωτο, βιντεο
χαμηλης ευκρινειας...

Τα ipod, τα οποια ειναι μια τεραστια απατη και στα οποια η μνημη αποθηκευσης ειναι
σταθερη και οι τιμες εξωφρενικα υψηλες, πουλανε σα τρελα.
Ειναι προφανες οτι η apple εχει γιγαντωθει αποκλειστικα και μονο
χαρη στο marketing. Εχει καταφερει να γινει μοδα.
Τιποτα αλλο.
Ποιος λογικος ανθρωπος (περα ισως απο τους γραφιστες) θα προτιμουσε ενα συστημα
που βασιζεται σε mac αντι ενος συστηματος που βασιζεται σε windows η Linux?
Εγω εχω ενα συστημα με 26 ιντσων οθονη, τον γρηγοροτερο επεξεργαστη i7 της Intel,
12GB RAM, 9 TB συνολικα, μια απο τις καλυτερες GPU της nvidia.
Ενα mac με τις δυνατοτητες αυτες ποσο θα μου κοστιζε (εκτος απο τα επαγγελματικα προγραμματα που χρησιμοποιω,
και τα οποια φυσικα δεν υπαρχουν για mac)?

Εγω χωρις δευτερη σκεψη θα περιμενα να βγουν netbook με τους νεους πολυπυρηνους επεξεργαστες
της Intel. Δε θα δωσω μια περιουσια για ενα μηχανημα τεχνολογιας 2000.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τεινω να συμφωνησω με τον συναδελφο πισοχωστη....πολυ γκατζετια χωρις ουσια το βλεπω τελικα :grin: :grin:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
νομίζω ότι το ipad θέλει να χτυπήσει το kindle και αυτή την αγορά που μόλις ξεκίνησε
σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να χτυπήσει τα pc

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μουράτο & ντιζαϊνάτο; Βολικό & εύχρηστο; :2funny:
Κατά τη γνώμη μου είναι ένα μεγάλο ipod με ακόμα μεγαλύτερο κόστος.
Πάμε στο ζουμί:

[size=12pt][κράξιμο][/size]
1. Δεν έχει κάμερα.
2. Δε σε αφήνει να τρέξεις 2η εφαρμογή ταυτόχρονα.
Λέω "δε σε αφήνει" και όχι "δε μπορεί", γιατί ως γνωστόν η Apple έχει βάλει τον πυρήνα BSD (σαν του Linux), ο οποίος σχεδιάστηκε εξ αρχής για να τρέχει πολλές εφαρμογές πολλών συνδεδεμένων χρηστών ταυτόχρονα.
3. Δεν παίζει flash. Παρά τα άπειρα μειονεκτήματα του flash, είναι ακόμα το de facto standard για τα video στο Internet. Μέχρι την πολυαναμενόμενη μέρα που όλα τα site θα δίνουν video μέσω html5/ogg theora, το flash είναι αναγκαίο κακό για να βλέπουμε youtube, μπάλα στο justin.tv και λοιπά τσοντοσάιτ.
4. Ανάλυση 1024χ768 4:3 δηλαδή. Όπως λέει και ο Χάρης Ρώμας "Εμπρός πίσω!" ή "Πίσω ολοταχώς". Εδώ και κάποια χρόνια έχει καθιερωθεί το widescreen 16:9 για τα βίντεο.
5. Τιμή: Οι λέξεις "οικονομική κρίση" λένε κάτι στην Apple;;;;; Πόσο μάλλον "δημοσιονομική κρίση" για την Ελληνική αγορά...
6. Δεν έχει κανονικό USB. Πρέπει να σκάσεις μια 30άρα για να πάρεις το αυθεντικό καταπληκτικό apple icable™ !!!! Ως συνήθως η apple δε σου δίνει ούτε σκοινί να κρεμαστείς τζάμπα.
7. Δεν έχει HDMI ή κάποιο τρόπο να το συνδέσεις στην τηλεόραση απευθείας. Το Aspire One που πήρα πέρσι με 200ευρώ (με Linux) έβγαζε έξοδο VGA.
8. Δεν παίρνει κάρτες SD.
9. Pad σημαίνει και σερβιέτα. Αναμένουμε σύντομα τα ανταγωνιστικά iTampon. Ίσως κάνει θραύση όταν οι γυναίκες αποκτήσουν iPeriod.
10. Θέλετε και 10ο λόγο;;;; Δεν τρώγεστε με τίποτα! Πηγαίντε αγοράστε το, δικά σας είναι τα λεφτά στην τελική!!!!
[size=12pt][/κράξιμο]

rak

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γενικά πάντως υπάρχουν πολλά και καλά slate pc στην αγορά και ένα πολύ καλό site για κριτικές είναι το της AOL. Για εμένα πάντως αν θέλει κανείς να αγοράσει slate που να πετάει είναι καλό να δεί το Sahara Slate.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μουράτο & ντιζαϊνάτο; Βολικό & εύχρηστο; :2funny:
Κατά τη γνώμη μου είναι ένα μεγάλο ipod με ακόμα μεγαλύτερο κόστος.
Πάμε στο ζουμί:

[size=12pt][κράξιμο][/size]
1. Δεν έχει κάμερα.
2. Δε σε αφήνει να τρέξεις 2η εφαρμογή ταυτόχρονα.
Λέω "δε σε αφήνει" και όχι "δε μπορεί", γιατί ως γνωστόν η Apple έχει βάλει τον πυρήνα BSD (σαν του Linux), ο οποίος σχεδιάστηκε εξ αρχής για να τρέχει πολλές εφαρμογές πολλών συνδεδεμένων χρηστών ταυτόχρονα.
3. Δεν παίζει flash. Παρά τα άπειρα μειονεκτήματα του flash, είναι ακόμα το de facto standard για τα video στο Internet. Μέχρι την πολυαναμενόμενη μέρα που όλα τα site θα δίνουν video μέσω html5/ogg theora, το flash είναι αναγκαίο κακό για να βλέπουμε youtube, μπάλα στο justin.tv και λοιπά τσοντοσάιτ.
4. Ανάλυση 1024χ768 4:3 δηλαδή. Όπως λέει και ο Χάρης Ρώμας "Εμπρός πίσω!" ή "Πίσω ολοταχώς". Εδώ και κάποια χρόνια έχει καθιερωθεί το widescreen 16:9 για τα βίντεο.
5. Τιμή: Οι λέξεις "οικονομική κρίση" λένε κάτι στην Apple;;;;; Πόσο μάλλον "δημοσιονομική κρίση" για την Ελληνική αγορά...
6. Δεν έχει κανονικό USB. Πρέπει να σκάσεις μια 30άρα για να πάρεις το αυθεντικό καταπληκτικό apple icable™ !!!! Ως συνήθως η apple δε σου δίνει ούτε σκοινί να κρεμαστείς τζάμπα.
7. Δεν έχει HDMI ή κάποιο τρόπο να το συνδέσεις στην τηλεόραση απευθείας. Το Aspire One που πήρα πέρσι με 200ευρώ (με Linux) έβγαζε έξοδο VGA.
8. Δεν παίρνει κάρτες SD.
9. Pad σημαίνει και σερβιέτα. Αναμένουμε σύντομα τα ανταγωνιστικά iTampon. Ίσως κάνει θραύση όταν οι γυναίκες αποκτήσουν iPeriod.
10. Θέλετε και 10ο λόγο;;;; Δεν τρώγεστε με τίποτα! Πηγαίντε αγοράστε το, δικά σας είναι τα λεφτά στην τελική!!!!
[size=12pt][/κράξιμο]
κωλοεταιρία τι περιμένεις.
τις ίδιες και περισσότερες πουστιές έκανε και με τα iphone.
αλλά επειδή είμαστε ζ΄ςα ομαδικώς και θέλουμε να είμαστε μουράτοι έχουμε κάνει κάθε μαλακία που βγαίνει best seller.
βρίζουν την MS αλλά δεν ξέρουν ότι τους τα παίρνει και η apple

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom