Νέα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος...Ένας ΠΑΣΟΚΟΣ παραδημοσιογράφος,λασπολόγος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τι λε' ρε;

Να με παρασύρεις με ΜΙΛΦΑΚΙΑ, να με παγιδεύσεις και να εμφανιστούν άξαφνα μπροστά μου νατσοι, σκασκάδες, σουασίξηδες, υπερμύες, πορνόπαποι, λακυστράικερς, Ισιδώρες και λοιπαί δημοκρατικαί δυνάμεις;

οχι ρε μη σκιαζεσαι

εναν Περσονα(τους εμπεριεχει ολους και καποιους ακομα...) θες και καθαρισες μια για παντα
 μετα αδελφος!!!!!

ααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Διαφωνώ με το να βγάζεις συμπέρασμα αμέσως. Αλλά είχες γράψει και κάτι άλλο περί ΧΑ και μου δημιούργησες απορίες.

Έχεις κι ένα μπακγκράουντ από ό, τι έχω διαβάσει.

Τι background έχω;;

Τι έγραψα περι ΧΑ;Ναι είπα ότι σκοπεύω να την ψηφίσω

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 οχι ρε μη σκιαζεσαι

εναν Περσονα(τους εμπεριεχει ολους και καποιους ακομα...) θες και καθαρισες μια για παντα
 μετα αδελφος!!!!!

ααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Όι, δεν σκιάχνομαι...

Περσόνα να δω και τα δίνω όλα να 'ουμ!

ΠΕΡΣΟΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Περσόνα, ραντιέρη, κρυφόγαυρε κακέκτυπο του Πρέζουρααααααααααααααααα!

ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
Χασαπόπουλος=ο πιο σιχαμένος και επικίνδυνος

κι αυτό γιατί έχει το προσωπείο του συμπαθούς

θέλεις να πείς λιγότερο αντιπαθούς, σε σύγκριση για παράδειγμα με τον Μανώλο ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Τέτοιο που απαγορεύει εξαγωγή συμπερασμάτων με τη μία... Κάτι περί ACCA κτλ διάβασα.

Και ναι, έχω ένσταση στα περί Χρυσής Αυγής... Άμα είσαι Εθνικοσοσιαλιστής οκ. Αλλά μου φάνηκε σαν ψήφος διαμαρτυρίας πιο πολύ, για αυτό σου το λέω

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Όι, δεν σκιάχνομαι...

ΠΕΡΣΟΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Περσόνα, ραντιέρη, κρυφόγαυρε κακέκτυπο του Πρέζουρααααααααααααααααα!

ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

τι ειναι ραντιερης?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
το ενα παιδι μετραει τα αστρα ειχα διαβασει. Μετα εγκατέλειψα την προσπαθεια. Ακριβως επειδη ο ηρωας ηταν αηδιαστικα "Ευθικτος,ακεραιος,αληθινος,ολοισιος (εως μονοκομματος..)φιλομαθος,ανθρωπιστης". Σαν να δινει διδαγματα ενα πραμα...

Σε αντιθεση με τον Σελιν (κουραστικη εγινα) που οπως λέει και η μεταφραστρια "Τον διαβάζουμε γιατί αναγνωσίζουμε στην εκθαμβωτική πρόζα του την τραγική ανθρώπινη συνθήκη μας και γιατί μας καταδικάζει να της γελάμε κατάμουτρα…."

Στο ενα παιδι μετραει τα αστρα υπηρχε και ενας ενδιαφερον χαρακτηρας -ονομα δεν θυμαμαι- ηταν το κακο παιδι, επισης ερωτευμενο με την ιδια κοπέλα, την Αγραμπελη, με τον οποιο δεν ασχολήθηκε σχεδον καθολου.

Το καλυτερο διαβασες,μοιαζουμε....
 Ειδες που βρηκαμε κατι κοινο;
 Το στοιχημα που σε προκαλει να βαλεις με τον εαυτο σου ο Λουντεμης,δεν ειναι να γινεις
 "αηδιαστικα" "ευθικτος,ακεραιος,αληθινος,ολοισιος (εως μονοκομματος..)φιλομαθος,ανθρωπιστης"
 αλλα να προσπαθησεις....Η προσπαθεια μετραει,το αποτελεσμα ειναι στο βαθος που δεν φαινεται
 πολλες φορες
 Εγω παντως σε αυτην την προσπαθεια δεν εχασα(τουλαχιστον ετσι λενε αυτοι που με γνωριζουν..)

Με τον Χρηστιδη,ασχοληθηκε και παραασχοληθηκε θα ελεγα
 Και σε επομενο βιβλιο περισσοτερο,στο τριτο της τριλογιας του,που ειχε αρχη το "Ενα Παιδι.."
 Δεν με ενθουσιαζουν τα "κενα" βιβλια

Θελω καποια μηνυματα,ασχετα αν τα περναω απο τα δικα μου φιλτρα
 Εξαλλου μου αρεσουν οι συγκρισεις
 Απο το "Αγων μου" σε Μαρξ,και απο Καφκα σε Χεμινγουεη
 Απο Καβαφη και Καββαδια,μεχρι Καρυωτακη,Πολυδουρη,Σικελλιανο,Νερουδα
 Και απο Κορανι μεχρι Ευαγγελιο

Τα συμπερασματα δικα μου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε παληκάρια.. μια απλή ερώτηση...

τηλεκοντρόλ οι τηλεοράσεις σας δεν διαθετουν?

οποιος δεν γουστάρει να βλέπει κάποιον/κάτι έχει την απλή λύση στο χέρι του (αντε κοντά του) .. τηλεκοντρόλ και αλλαγή καναλιού.. τι κάθεστε και ασχολείστε με Χασαποπουλους και ΣΙΑ ????

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τέτοιο που απαγορεύει εξαγωγή συμπερασμάτων με τη μία... Κάτι περί ACCA κτλ διάβασα.

Και ναι, έχω ένσταση στα περί Χρυσής Αυγής... Άμα είσαι Εθνικοσοσιαλιστής οκ. Αλλά μου φάνηκε σαν ψήφος διαμαρτυρίας πιο πολύ, για αυτό σου το λέω

Και η μόρφωση δεν επιτρέπει πολιτικές επιλογές;Να σου πω εδώ μέσα λέμε τι ψηφίζουμε όσοι θέλουμε.Έξω υπάρχει παραβάν και δεν πρόκειται να περιαυτολογώ ότι ψήφισα ΧΑ..Ας ψηφίσουν όλοι ότι θέλουν.Ας ξαναβγάλουν το Γιωγάκη να μας αποτελειώσει,αν δεν το καταφέρει μέσα στον χρόνο αυτό..

Το να σαι πατριώτης και Εθνικιστής δεν είναι κακό..Το να σαι ρουφιάνος,γλυφτης και να ζεις εις βάρος των άλλων είναι έγκλημα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

το να δεις δεν θα παθεις και τιποτα,ενα απλο ομορφοπαιδο
 το να ακουσεις...δεν στο εγγυωμαι

μεχρι και μολοτοφ σε κοβω να ριχνεις μετα

ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Το να σαι πατριώτης και Εθνικιστής δεν είναι κακό..Το να σαι ρουφιάνος,γλυφτης και να ζεις εις βάρος των άλλων είναι έγκλημα.

ενα απο τα πολλα χαρακτηριστικα ενος εθνικιστη ειναι η θολωμενη κριση. καλο δεν το λες παντως.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Φιλε κανεις ενα λαθακι.....

Το Πατριωτης να γραφεις με κεφαλαιο "Π" και οχι το εθνικιστης με "Ε"... ;)

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ενα απο τα πολλα χαρακτηριστικα ενος εθνικιστη ειναι η θολωμενη κριση. καλο δεν το λες παντως.

Εγώ δεν έχω φανατισμό κοπελιά ούτε θολωμένη κρίση.Είναι κακό να θέλω να προωθούνται τα συμφέροντά μας;Να θέλω έξοδο απο το ΔΝΤ;Η μήπως είναι κακό να φύγουν όλοι οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ξένοι από την Ελλάδα;Ναι ξένοι αλλά χρήσιμοι ξένοι με χαρτιά παραμονής και όχι λαθραίοι εγκληματίες

iwsidiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παληκάρια.. μια απλή ερώτηση...

τηλεκοντρόλ οι τηλεοράσεις σας δεν διαθετουν?

οποιος δεν γουστάρει να βλέπει κάποιον/κάτι έχει την απλή λύση στο χέρι του (αντε κοντά του) .. τηλεκοντρόλ και αλλαγή καναλιού.. τι κάθεστε και ασχολείστε με Χασαποπουλους και ΣΙΑ ????

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επίσης το τηλεκοντρόλ διαθέτει και ένα πολύ ωραίο κόκκινο κουμπάκι που είναι και το πιο χρήσιμο!!!!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

αλλος πατριωτης αλλο εθνικιστης.

Εγώ δεν έχω φανατισμό κοπελιά ούτε θολωμένη κρίση.Είναι κακό να θέλω να προωθούνται τα συμφέροντά μας;Να θέλω έξοδο απο το ΔΝΤ;Η μήπως είναι κακό να φύγουν όλοι οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ξένοι από την Ελλάδα;Ναι ξένοι αλλά χρήσιμοι ξένοι με χαρτιά παραμονής και όχι λαθραίοι εγκληματίες

ψηφιζοντας ΧΑ?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι ειναι ραντιερης?

Ο ραντιέρης είναι ο εισοδηματίας!

Με τη στενή του έννοια στη γαλλική είναι ο κάτοχος ράντας. Τίτλου που δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εισόδημα, κάτι σαν ομόλογο.

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
αλλος πατριωτης αλλο εθνικιστης.

ψηφιζοντας ΧΑ?

Και πως θα γίνει ψηφίζοντας ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ;;Η μήπως να κάνω σαν αυτούς τους χούλιγκαν ποθ επιτίθονταν ανεξαιρέτως σε όποιον μελαμψό έβλεπαν.

Εσύ τι προτείνεις δηλαδή;Δεν σε απασχολεί η λαθραία μετανάστευση;Το παραεμπόριο;To έγκλημα των ξένων και η δυσφήμιση στον τουρισμό;Σου εύχομαι να μην πάθεις για να μάθεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom