ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Το απόγευμα θα φτιάξω τον αριθμό μου. Μέχρι τότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας.
υπαρχει και το skype fb θεληση να υπαρχει Ιολη
Το απόγευμα θα φτιάξω τον αριθμό μου. Μέχρι τότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας.
Συγγνώμη που δεν έχω απαντήσει στα προσωπικά μηνύματα αλλά είναι πολλά και δεν τα προλαβαίνω όλα. Επειδή όλοι με ρωτάτε για τον τρόπο επικοινωνίας θα μου στέλνετε τα κινιτα σας και θα σας περνώ εγώ τηλ.
Ιόλι καλωσήρθες στην παρεα και καλες δουλειές, δύο συμβουλές: 1ον) Βάλε φώτος που να φαινεσαι ολοκληρη και γυμνη χωρις προσωπο εννοειται για να ξέρουμε με τι εχουμε να κανουμε και 2ον) βάλε πρωκτικο στο προγραμμα αν θες να πας μπροστα!!!!Το απόγευμα θα φτιάξω τον αριθμό μου. Μέχρι τότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας.
Συγγνώμη που δεν έχω απαντήσει στα προσωπικά μηνύματα αλλά είναι πολλά και δεν τα προλαβαίνω όλα. Επειδή όλοι με ρωτάτε για τον τρόπο επικοινωνίας θα μου στέλνετε τα κινιτα σας και θα σας περνώ εγώ τηλ.
Το πρόγραμμα είναι φουλ εκτός του προκτικού και η τιμή στα 100€
Απο το "Ραβιόλι".Το "ΙΟΛΙ" βγαίνει από το βιολί;;;
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΠροφανώς το Ιόλι,δεν είναι απο το Ελλάντα...
Μην το αποπαίρνετε το κορίτσι..
Σιγά σιγά,να μας τα πει όλα..
χαχαχαχα αυτο σου το ειπε καποιος η το σκεφτηκες μονη σου?????Συγγνώμη που δεν έχω απαντήσει στα προσωπικά μηνύματα αλλά είναι πολλά και δεν τα προλαβαίνω όλα. Επειδή όλοι με ρωτάτε για τον τρόπο επικοινωνίας θα μου στέλνετε τα κινιτα σας και θα σας περνώ εγώ τηλ.
μαλλον δε σου κοβει για αυτό εγινες πουτανα..
Ουτε. Απ το καριολι βγαινει.Απο το "Ραβιόλι".
I.E.K. bourdela τύπε??Πριν καν ξεκινήσεις κανεις το ενα λάθος μετά το αλλο. Τουλαχιςτον να διάβαζες το site προσεκτικά, κατι θα μάθαινες..... Μου φαίνεται πρεπει να ανοίξουμε κανα ΙΕΚ να σε εντάξουμε.....
νομιζω την εκανε η μικρή!!!Ρε ηρεμήστε λίγο έτσι κάνετε της τρομάζετε ...και μετά της ψάχνετε, ίδωμεν.