Νέα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 885
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ε, ωραια και ποσο θες να βγαλεις δηλαδη?

160?

Ολα ανω του 100 ειναι του Θεου πραματα.

Απο 90 και κατω, αρχιζεις να ενοχλεις τους γυρω σου και την κοινωνια. Ειδικα να εισαι γκομενα.
Όσο ο πάρκ 150.  :grin:

tiffany_cd

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εχω κανει τεστ αλλα εδώ δεν θελω να δειξω αυτό...αλλα θελω να κερδισω από εδω

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Το 150 ειναι δυσκολο σκορ. Αρχιζεις να αλληλεπιδρας δυσκολα με τους αλλους.

Βεβαια, στις ΗΠΑ, αρκετοι με τετοιο και παραπανω IQ βγαζουν πολλα million bucks.

Για εδω, αμφιβαλλω.

(Πιστευω πως με 135 και καλες βυσματωσεις, ο οποιοσδηποτε μπορει να κατακτησει τον κοσμο, αλλα ειδικα την Ελλαδα και αλλες υπαναπτυκτες περιοχες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
τέτοιες βλακείες λέτε και μας λένε τις γυναίκες κομπλεξικές
οι ψηλές δεν μ'αρέσουν, τις μικροκαμωμένες τις βρίσκω πιο χαριτωμένες και το λεω ενώ εγώ είμαι σχετικά ψηλή, 1.72
αλλά η Ιωάννα εκτός απο σωματάρα και προσωπάρα έχει φοβερό χιούμορ και ταλέντο
αν τη δει κανείς στα αυτοσχεδιαστικά που έκανε στο κάψε το σενάριο θα καταλάβει
Στο κρεβατι δεν θα γαμαω το χιουμορ, και κακα τα ψεμματα οι κοντες εχουν αλλη χαρη (ασχετα αν τα καλυτερα γαμησια παραδοξως τα εχω βγαλει με ψηλη)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Στο κρεβατι δεν θα γαμαω το χιουμορ, και κακα τα ψεμματα οι κοντες εχουν αλλη χαρη (ασχετα αν τα καλυτερα γαμησια παραδοξως τα εχω βγαλει με ψηλη)

Περιμένεις να γαμήσεις την Ιωάννα ας πούμε?

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το 150 ειναι δυσκολο σκορ. Αρχιζεις να αλληλεπιδρας δυσκολα με τους αλλους.

Βεβαια, στις ΗΠΑ, αρκετοι με τετοιο και παραπανω IQ βγαζουν πολλα million bucks.

Για εδω, αμφιβαλλω.

(Πιστευω πως με 135 και καλες βυσματωσεις, ο οποιοσδηποτε μπορει να κατακτησει τον κοσμο, αλλα ειδικα την Ελλαδα και αλλες υπαναπτυκτες περιοχες)
εγω ειχα κανει ενα τεστ με σχηματα (περιπου 40 προβληματακια) πριν 2 χρονια και με ειχε βγαλει 155.για την ακριβεια το ειχα κανει στις 2 το βραδυ της δευτερης μερας των χριστουγεννων.μαλιστα ειχε και τα ποσοστα σε καθε κατηγορια ομαδας ΙQ.στο τεστ αυτο πανω απο 160 απλα σε βαζει σε μια κατηγορια που απλα θελει παραπανω και πιο δυσκολα τεστς για να προσδιορισεις ακριβως

Επισκέπτης
ψιλοατιθασο ποντιακι με οικογενειακα στερεοτυπα υπερ της σκληροπυρηνικης οικεγενειας  :badair: :badair: :badair:

greekfaker

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
0
Την Ιωαννα την ειχα παρατιρισει απο οταν ηταν στη γενια των 592 ευρο(η κατι τετιο τελος παντων) ειναι ωρεα κοπελα και οχι γκομεναρα συμφονα με τα κλασικα σταανταρ(κολαρα,βυζαρες κτλ).Ποια η γνωμη σας?

Συνημμένα

• Ioanna-Triantafyllidou-5.jpg
    Ioanna-Triantafyllidou-5.jpg
    111,5 KB · Εμφανίσεις: 64

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Την Ιωαννα την ειχα παρατιρισει απο οταν ηταν στη γενια των 592 ευρο(η κατι τετιο τελος παντων) ειναι ωρεα κοπελα και οχι γκομεναρα συμφονα με τα κλασικα σταανταρ(κολαρα,βυζαρες κτλ).Ποια η γνωμη σας?

οτι δε ξερεις γραφη και οτι υπαρχει ηδη τετοιο νημα

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Σε πρόλαβα...

Της έχω κανει ήδη πρόταση κ περιμένω απάντηση...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τι λες ρε κουμπάρε,οι ψηλές είναι από τις πολύ μεγάλες μου αδυναμίες...

Εκτός αυτού η ΕΛΕΝΑΡΑ είναι άπιαστο όνειρο γιατί δεν είμαι ματσό...Ενώ η συγκεκριμένη είναι πιο προσιτή,φαίνεται κοπέλλα που γουστάρει απλά καθημερινά παιδιά σαν εμένα...

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1

Εκτός αυτού η ΕΛΕΝΑΡΑ είναι άπιαστο όνειρο γιατί δεν είμαι ματσό...Ενώ η συγκεκριμένη είναι πιο προσιτή,φαίνεται κοπέλλα που γουστάρει απλά καθημερινά παιδιά σαν εμένα...

Να σου πω ρε, αφου ειναι ψηλη δε τη μοιραζομαστε να ειμαστε κομπλε και οι δυο? Εχει φαι για ολους!

:dancing: :2funny:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

το ιδιο πιστευω κ εγω απλα ειναι θεμα timing και συγκυριών που δεν ειστε μαζι  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom