Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θεικο μωρο....ευγε.........γκομεναρα.......παιζει να ειναι το καλυτερο ελληνικο γκομενακι του ευρυτερου χωρου της σοουμπιζ..και χαμηλων τονων......ερωτας..
θεικο μωρο....ευγε.........γκομεναρα.......παιζει να ειναι το καλυτερο ελληνικο γκομενακι του ευρυτερου χωρου της σοουμπιζ..και χαμηλων τονων......ερωτας..
γιατι εβαλε τα παντα ολα
το οτι ξερει να χορευει Πολκ μεχρι και οτι γνωριζει ελληνικα
και τα μαθηματα πιανου σε ηλικια 8 χρονων
δεν πειραζει.......εχει ταλατες και ψαρια με το κιλο....χαχαχαχχαχαχαχααααΑπο τις νεοτερες ειναι οντως το καλυτερο γκομενακι της ελληνικης σοουμπιζ και οπως λες καθολου σουργελο...
Μανωλιδου σου λενε και πουτσες μπλε....
Η Ιωαννα τριανταφυλλιδου ειναι ηθοποιος που καταγεται απο την μπουγατσοκιμαδιαδα (Θεσσαλονικη)
πραγματοποιησε το ντεμπουτο της στην τηλεοραση με το σηριαλ του ANT1 "λιτσα.com" και φετος επαιζε στην "Γενια των 592 ευρω" στο MEGA...Ωραιο και μορφωμενο κοριτσι(εχει τελειωσει ψυχολογια και δραματικη σχολη).... My kind of bitch...
δεν πειραζει.......εχει ταλατες και ψαρια με το κιλο....χαχαχαχχαχαχαχαααα
φοβερη ομορφια και στυλ......ειχα παθει μουνοπλακα οταν την ειχα δει στην λιτσα(αντεξα μονο ενα επεισοδιο)χαχαχαχχαχααα
εχει να κανει με το διαθεσιμο...τετοιες γκομενες δεν ειναι αρεστες στο ευρυ κοινο γιατι δεν βγαζουν οτι μπορουν να ειναι διαθεσιμες στον οποιον...οπως αλλα βιονικα πορνιδια-μπαζα-μονδελα...
ρε χωριατη , βλαχε , τελεφτεε , μου πηγες στην αθηνα και μου εγινες πρωτευουσιανος
μπουγατσοκιμαδιαδα να πεις το χωριο σου ρε ταγαρι που ακομα γαμανε τις κατσικες εκει ρε λεσι
ρε χωριατη , βλαχε , τελεφτεε , μου πηγες στην αθηνα και μου εγινες πρωτευουσιανος
μπουγατσοκιμαδιαδα να πεις το χωριο σου ρε ταγαρι που ακομα γαμανε τις κατσικες εκει ρε λεσι
Κι εσύ μη "γαμάς" το θρεντ, please.
Ντινο...καμια ταινιουλα σναφ θα νας φτιαξεις ρε τυπε?δεν πειραζει.......εχει ταλατες και ψαρια με το κιλο....χαχαχαχχαχαχαχαααα
φοβερη ομορφια και στυλ......ειχα παθει μουνοπλακα οταν την ειχα δει στην λιτσα(αντεξα μονο ενα επεισοδιο)χαχαχαχχαχααα
εχει να κανει με το διαθεσιμο...τετοιες γκομενες δεν ειναι αρεστες στο ευρυ κοινο γιατι δεν βγαζουν οτι μπορουν να ειναι διαθεσιμες στον οποιον...οπως αλλα βιονικα πορνιδια-μπαζα-μονδελα...
Ντινο...καμια ταινιουλα σναφ θα νας φτιαξεις ρε τυπε?
αν και συμπαθω απο αυτη την ταινια τον Max California....πιο τυπος κοντα στο στυλ μου...αλλα και ο Velvet μορφη.....Ντινο...καμια ταινιουλα σναφ θα νας φτιαξεις ρε τυπε?
Αφου ειναι απο την μπουγατσοκιμαδιαδα τυπε ειναι εγγυηση...ειχα παλια μια γκομενα απο εκει πανω..και μου εδωσε τον πουτσι στο χερι.....Δυνατο μουνι τυπε η Ιωαννα....Ασε το snuff...Πως σου φαινεται το γκομενακι τυπε μου?
Τυπε παλι καλα που δεν συμπαθησες την μηχανη....αν και συμπαθω απο αυτη την ταινια τον Max California....πιο τυπος κοντα στο στυλ μου...αλλα και ο Velvet μορφη.....
ετοιμαζω cyberpunk σεναριο....με γαμησια σε υπογιες διαβασεις και σε σκουπιδοτοπους...καλλιτεχνικο πορνο και ετσι...
αν και συμπαθω απο αυτη την ταινια τον Max California....πιο τυπος κοντα στο στυλ μου...αλλα και ο Velvet μορφη.....
ετοιμαζω cyberpunk σεναριο....με γαμησια σε υπογιες διαβασεις και σε σκουπιδοτοπους...καλλιτεχνικο πορνο και ετσι...
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΙΝΙΑ............την ειχα δει πριν χρονια σε VHS under the influence και ειχα χεσει τα βρακια μου..ντελιριο....Tetsuo:The Iron Cock