Νέα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 885
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πωπω..αυτα τα συμπερασματα ειναι γ γελια ρε φιλε.

τι μπαζο κ κομπλεξ κ πουτσες?
γ σενα ειναι μπαζο.γ αυτην ειναι ομορφος.
κ θα εχει κ αλλα γ να ειναι ερωτευμενη μαζι του.

αμαν...

ταπωσε τους θεαρα  :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
πωπω..αυτα τα συμπερασματα ειναι γ γελια ρε φιλε.

τι μπαζο κ κομπλεξ κ πουτσες?
γ σενα ειναι μπαζο.γ αυτην ειναι ομορφος.
κ θα εχει κ αλλα γ να ειναι ερωτευμενη μαζι του.

αμαν...

κουβεντα να γινεται...ουτε αδερφη μου ουτε πρωην γκομενα μου ειναι...
και ναι οσες εχουν εφεση στο να πηγαινουν με αχαρους η αδιαφορους, δυστυχως αλλα ανασφαλεις μεχρι αηδια ειναι....
καλα οσο για τον τυπα μαγκια του και μπραβο του, γιατι εκανε την (για τα δεδομενα του) once in a lifetime υπερβαση.... :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κουβεντα να γινεται...ουτε αδερφη μου ουτε πρωην γκομενα μου ειναι...
και ναι οσες εχουν εφεση στο να πηγαινουν με αχαρους η αδιαφορους, δυστυχως αλλα ανασφαλεις μεχρι αηδια ειναι....
καλα οσο για τον τυπα μαγκια του και μπραβο του, γιατι εκανε την (για τα δεδομενα του) once in a lifetime υπερβαση.... :sunglasses:
ποιος το οριζει;εσυ;εγω;δε νομιζω//

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ξέρεις, τυχαίνει να είχα πολλά πάρε δώσε με αθλήτριες...
Ακόμα και η πιο όμορφη...άχαρη ήταν...
Και όταν λέω ψηλές, εννοώ 1.80+
εγώ πάλι όταν μιλάω για ψηλές αθλήτριες ξεκινάω από το 1,87μ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :think:

Συνημμένα

• 2451991599_small_1.jpg
    2451991599_small_1.jpg
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 10743-zoom.jpg
    10743-zoom.jpg
    98,9 KB · Εμφανίσεις: 39

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ποιος το οριζει;εσυ;εγω;δε νομιζω//

σε αντιθεση με σενα εγω πιστευω οτι αντικειμενικη πραγματικοτητα υπαρχει...
το "ολα ειναι υποκειμενικα" ειναι μεταμοντερνιες ανευ αξιας....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σε αντιθεση με σενα εγω πιστευω οτι αντικειμενικη πραγματικοτητα υπαρχει...
το "ολα ειναι υποκειμενικα" ειναι μεταμοντερνιες ανευ αξιας....
χμμμ...ελευθερη μεταφραση"νταβατζη στα γουστα μας".
ενδιαφερον....δλδ εσυ οριζεις αν ειναι ωραιος για την ιωαννα ο δημητρης εγω για σενα αν η γκομενα σου ειναι καλη και θεωρω την λοπεζ και την μπελουτσι μπαζα.
αρα ετσι ειναι.καλη φαση!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ενδιαφερον....δλδ εσυ οριζεις αν ειναι ωραιος για την ιωαννα ο δημητρης εγω για σενα αν η γκομενα σου ειναι καλη και θεωρω την λοπεζ και την μπελουτσι μπαζα.
κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μονο εσι με αγαπασ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

ω ρε τυπισσα...
Ακου δεν με νοιαζει με ποιον πηδιεται η καθε Τριανταφυλλιδου...Αμα γουσταρει να εχει γκομενο και τυπο που μοιαζει με πινακα του Πικασο στα φρυδια μου εμενα....
Μιλαω γενικα και απλα με εκνευριζει το "ολα ειναι σχετικα και υποκειμενικα" που στερειται νοηματος και βασης....Το πιασες?  :sunglasses:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ω ρε τυπισσα...
Ακου δεν με νοιαζει με ποιον πηδιεται η καθε Τριανταφυλλιδου...Αμα γουσταρει να εχει γκομενο και τυπο που μοιαζει με πινακα του Πικασο στα φρυδια μου εμενα....
Μιλαω γενικα και απλα με εκνευριζει το "ολα ειναι σχετικα και υποκειμενικα" που στερειται νοηματος και βασης....Το πιασες?  :sunglasses:
εμενα με εχισ δι να δισ ποσο ορεοσ ιμε?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ω ρε τυπισσα...
ρε χαρα μου...αφορμη ηταν η ιωαννα στην κουβεντα.
λεω απλα οτι το γουστο ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.οταν κραζω την βιλμα και πολλους αλλους που τους αρεσει η καρντασιαν πχ...
εγω την βρισκω τοφαλα.γ τα δικα μου γουστα ειναι τοφαλα.γ τα γουστα της καθε βιλμας ειναι κορμαρα.
τοσο απλο..ο καθενας εχει γουστα κ στανταρ που δεν εχουν σχεση με καμια μη τεκμηριωμενη αντικειμενικοτητα.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
λεω απλα οτι το γουστο ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.οταν κραζω την βιλμα και πολλους αλλους που τους αρεσει η καρντασιαν πχ...
εγω την βρισκω τοφαλα.γ τα δικα μου γουστα ειναι τοφαλα.γ τα γουστα της καθε βιλμας ειναι κορμαρα.
τοσο απλο..ο καθενας εχει γουστα κ στανταρ που δεν εχουν σχεση με καμια μη τεκμηριωμενη αντικειμενικοτητα.
ετσι εσι μονο εμενα βλεπισ θεο ισε  [size=40pt]αντικιμενικι[/size]

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
υπάρχει και το γνωστό επιχείρημα πάρε=φόρα τα μάτια μου να δεις τι βλέπω :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :think:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Η Καρντασιαν ειναι χοντροκωλα....και δεν ειναι καθολου υποκειμενικο...απλα σε πολλους μπορει να αρεσουν οι χοντρες κωλαθρες....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
υπάρχει και το γνωστό επιχείρημα πάρε=φόρα τα μάτια μου να δεις τι βλέπω :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :think:
δεν ξερω αν ειρωνευεσαι η οχι παντως εγω με αυτο συμφωνω 100%.

ειδικα οταν μιλαμε γ σχεσεις που παιζουν ρολο απειρα πραγματα περα απο την εμφανιση.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Η Καρντασιαν ειναι χοντροκωλα....και δεν ειναι καθολου υποκειμενικο...απλα σε πολλους μπορει να αρεσουν οι χοντρες κωλαθρες....
εχουμε θεμα συννενοησης σημερα...
παιζει να φταιω κ γω...οκ...το αφηνω εδω. :sunglasses:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
δεν ξερω αν ειρωνευεσαι η οχι παντως εγω με αυτο συμφωνω 100%.

ειδικα οταν μιλαμε γ σχεσεις που παιζουν ρολο απειρα πραγματα περα απο την εμφανιση.
τι να ειρωνευτώ δηλαδή? κι η πλάκα είναι πως δηλώνεις κι όλας πως συμφωνείς...!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εχουμε θεμα συννενοησης σημερα...
παιζει να φταιω κ γω...οκ...το αφηνω εδω. :sunglasses:

δεν περιμενω να συννενοηθω και να συμφωνησω με γυναικες γιατι δεν με πολυενδιαφερει κιολας τυπισσα.... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom