Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Η Ιωάννα Τούνη έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή όλα καλά. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις. Από τις ατάκες που ξεχώρισαν, πάντως, ήταν και οι παρακάτω:

«Μπορώ να χωρίσω και την επόμενη μέρα να είμαι με άλλον».

«Τι επάγγελμα θα ήθελα να κάνει ο άντρας των ονείρων μου; Δεν ξέρω αλλά θα ήθελα να έχει σίγουρα μισθό 1,500 ευρώ. Τι επαγγέλματα υπάρχουν με αυτό το μισθό σήμερα»;

Καμμενος εγκεφαλος

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.583
Πόντοι
9.931
Η Ιωάννα Τούνη έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή όλα καλά. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις. Από τις ατάκες που ξεχώρισαν, πάντως, ήταν και οι παρακάτω:

«Μπορώ να χωρίσω και την επόμενη μέρα να είμαι με άλλον».

«Τι επάγγελμα θα ήθελα να κάνει ο άντρας των ονείρων μου; Δεν ξέρω αλλά θα ήθελα να έχει σίγουρα μισθό 1,500 ευρώ. Τι επαγγέλματα υπάρχουν με αυτό το μισθό σήμερα»;

Καμμενος εγκεφαλος

Το ξέρουμε Ιωάννα οτι εισαι πουτάνα και το πουλάς στον μεγαλύτερο πλειοδότη.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
Πάντως δηλώνει χορτασμένη  :pipa1: :fuck1: αλλά πάλι καλά που δεν είπε ότι ακόμη είναι παρθένα  :babycry:

Αντέχεις να το δεις;
Μάθαμε σε ποια ηλικία έκανε πρώτη φορά σ*ξ η Ιωάννα Τούνη!

Η Ιωάννα Τούνη μιλώντας στο περιοδικό YOU αποκαλύπτει κάτι που όλοι είχαν την περιέργεια να μάθουν.

Πότε ήταν η πρώτη φορά που έκανες σχέση;

"Έτσι όπως την έχουµε όλοι στο µυαλό πρώτη φορά τη βίωσα µε τον προηγούµενο σύντροφό µου."

Σεξ πότε έκανες για πρώτη φορά;

"Στα 17 παρά λίγους µήνες."

Παίζει σηµαντικό ρόλο σε µία σχέση;

"Αλίµονο κι αν δεν παίζει, βρε Γιώργο µου! Με φαντάζεσαι στην ηλικία µου να µη νιώθω ολοκληρωµένη στο σεξουαλικό κοµµάτι;"

Μεχρι τα 17 μονο πιπες    :pipa1:    και κωλο ... :fuck2:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
ολες αυτες τις προϋποθεσεις που ζηταει ,τις τηρουσαν αραγε τα παλικαρια/ρι στο τζιπ των οποιων βρεθηκε στο πισω καθισμα? :grin:

οχι αυτο ειναι για τις σχεσεις και καλα , για τα ξεκωλιασματα ειναι η ο τυπος του 120,000 range rover η ο πουτσαρας μπαρμαν με τατοο που την γαμαει ορθια στην σκατοχεσμενη χεστρα ....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
οχι αυτο ειναι για τις σχεσεις και καλα , για τα ξεκωλιασματα ειναι η ο τυπος του 120,000 range rover η ο πουτσαρας μπαρμαν με τατοο που την γαμαει ορθια στην σκατοχεσμενη χεστρα ....
:rockon: :rockon:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
.

Συνημμένα

• It.49.jpg
    It.49.jpg
    105,1 KB · Εμφανίσεις: 79

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Ο αντρας των ονειρων της θα ηθελε να εχει 1500 ευρω μισθο.
Ενω αυτη τι μισθο θα φερνει σπιτι, δεν μας ειπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom