μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 2.646
Κ εγω ρε τυπε αλλα δε νομιζω να γινεται τώρα.
τυπε μην σπερνεις την απογοητευση,μετα τα τσιμπουκια on the back seet ειναι φυσικη καταληξη Μεταξι με φουλ :S :S :S :SΚ εγω ρε τυπε αλλα δε νομιζω να γινεται τώρα.
Με ιωαννα μυΤουνη Μυστη; Αν βρισκοταν σε κρατος του πρωην ανατολικου μπλοκ θατι 6 χρονια ρε τυπε ,εγω τωρα θελω να γαμησω Αλβανικο κωλοτρυπιδι στο 10ευρω :S :S :S
Μυστη ενα απαξιωτικο δεκαρικακι το εδινα στο γυφτακι για κωλαντερο :S :S :SΜε ιωαννα μυτουΝη Μυστη; Αν βρισκοταν σε κρατος του πρωην ανατολικου μπλοκ θα
περνουσε απαρατηρητη.. και ισως να ηταν στο 10ρικο. Αλλα εδω στο Ελλαντα οπως
και αρκετες αλλες ανθυπομετριες στο βεληνεκες της, την χουν δει Θεες..
Τωρα ειδικα με τις εκπτωσεις Μυστη ειναι ευκαιρια..Μυστη ενα απαξιωτικο δεκαρικακι το εδινα στο γυφτακι για κωλαντερο :S :S :S
τυπε μαζευω απο φιλους,συγγενεις και γνωστους ευρω-ευρω το δεκαρικακι να το χω στην ακρη για οταν κατεβει Μεταξι :-αυτοί που ικετεύουν ακόμα και τις τσατσάδες του μεταξουργείου ...τούς πέφτει λίγη ...που δεν τούς κάθεται ούτε θηλυκό μουλάρι αν δεν ανοίξουν πορτοφόλι ....αρρωστημένα ανθρωπάκια ...
τυπε μαζευω απο φιλους,συγγενεις και γνωστους ευρω-ευρω το δεκαρικακι να το χω στην ακρη για οταν κατεβει Μεταξι :-
αν σου περισσευει κανα ψιλο :S :S :S