διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
"Εκτός αν είστε τίποτα 50αρηδες να πούμε".....Είπες ακριβώς την μαγική λέξη ;) ;) ...σε κάτι τέτοια θα μπαίνεις μόνο για να γελάς ..Ακόμα μ' αυτήν ασχολείστε ρε τύποι; Δεν καταλαβαίνω τι της βρίσκετε, ούτε αυτής ούτε της Πωλίνας που αναφέρε κάποιος. Έχει τόσα ωραία κοριτσάκια έξω, γι αυτές τρελαίνεστε; Εκτός αν είστε τίποτα 50αρηδες να πούμε.
Γουστα ειναι αυτα τυπε μου , γουστα ειναι αυτα ..... σε εμας αλλωστε αρεσουν πολυ τα τσιμπουκια απο τιγρης και τετοιες φατσες σαν της Τουνης , γουστα ειναι αυτα , αλλωστε αυτο που αρεσει σε εμενα μπορει να μην αρεσει σε εσενα , κι αυτο που αρεσει σε εσενα μπορει να μην αρεσει σε εμενα , απλα πραγματακια ειναι θεμα γουστου και οπτικης ...Ρε παιδιά δεν το παίζω ούτε εκλεκτικός ούτε δύσκολος ούτε "κακός" αλλά από που κι ως που σας αρέσει αυτός ο δράκος ? ?
Να σε καθησυχασω παντως ουτε 50αρης ειμαι , αλλα ουτε και 40αρης ...."Εκτός αν είστε τίποτα 50αρηδες να πούμε".....Είπες ακριβώς την μαγική λέξη ;) ;) ...σε κάτι τέτοια θα μπαίνεις μόνο για να γελάς ..
Ακόμα μ' αυτήν ασχολείστε ρε τύποι; Δεν καταλαβαίνω τι της βρίσκετε, ούτε αυτής ούτε της Πωλίνας που αναφέρε κάποιος. Έχει τόσα ωραία κοριτσάκια έξω, γι αυτές τρελαίνεστε; Εκτός αν είστε τίποτα 50αρηδες να πούμε.
ρε μαγκες με το συμπαθιο κιολαςΡε παιδιά δεν το παίζω ούτε εκλεκτικός ούτε δύσκολος ούτε "κακός" αλλά από που κι ως που σας αρέσει αυτός ο δράκος ? ?
Για την Φουρειρα γενικά μου αρέσουν οι Αλβανίδες , για την Ντορετα Παπαδημητριου μπορείς να τσεκάρεις απλά τι έχω γράψειρε μαγκες με το συμπαθιο κιολας
αλλα γιατι την ειδατε τροχονομοι στα αρχιδια μας?
αν δεν γουσταρετε καλος ..αλλα το “γιατι αρεσει σε σας?”
και τετοια τι τα ρωτατε?
μουναρα ειναι γιατι ετσι....
εχει θρεντ και η φουρειρα και η ντορεττα παπαδημητριου κλπ ..αμα χαλιεστε εδω
Ααα να γεια σου ρε εσυ Reznov Λες και ψαχναμε τροχονομους στα αρχιδια μας να ουμε .... ελεος πια , αν δεν σας αρεσει μια τυπισσα απλα τα πραγματα τα κουβαδακια σας και σαλλη παραλια , ελεος πια με τον καθε εκλεκτικουληρε μαγκες με το συμπαθιο κιολας
αλλα γιατι την ειδατε τροχονομοι στα αρχιδια μας?
αν δεν γουσταρετε καλος ..αλλα το “γιατι αρεσει σε σας?”
και τετοια τι τα ρωτατε?
μουναρα ειναι γιατι ετσι....
εχει θρεντ και η φουρειρα και η ντορεττα παπαδημητριου κλπ ..αμα χαλιεστε εδω
παραδηγμα ειναι ρε ..Για την Φουρειρα γενικά μου αρέσουν οι Αλβανίδες , για την Ντορετα Παπαδημητριου μπορείς να τσεκάρεις απλά τι έχω γράψει
Η Ντορεττα κροκόδειλος και η Τούνη ο δράκος του κόμοντο γκομενάρα εε ?? Οκ ρε φίλος στο αφήνω 10 ευρο τελική τιμή γιατί σε συμπάθησαπαραδηγμα ειναι ρε ..
σιγα μην ψαχνω τη γραφει ποιος και για ποια...
οπου “ντορεττα” βαλε οποιο αλλο κροκοδειλο θες.....
παππουδες πλουσιοι φιλε μου...και στην αθηνα μονο.εδω πανω δεν κανει τιποτα(ορκο δεν παιρνω)...οι παππουδες τα σκανε αμα το φησανε!!Ε οχι και να ζηταει 2χιλιαρα η Τριγωνιδου η Ποντια ρεσυ τζιμιαδη , ειπαμε μην τρελαθουμε κιολας ,εδω πανεμορφα καυλακια πιτσιρικια Γλυφαδιωτακια μες την καυλα και περνουν 200 με 300 μαξιμουν και βγαινει τωρα η Ποντια να μας πει οτι θελει και 2χιλιαρο , .... παντως αμα υπαρχουν ατομα-κοροιδα που της τα εχουνε σκασει αυτα τα ποσα .... επιβεβαιωνουν τον κανονα οτι η μαλακια και η ανθρωπινη βλακεια δεν εχει οριο η ταβανι , αυτα ειχα να πω τελος
φιλε εσενα αμα σου ψιθυρισει το τουνακι στο αυτι "ελα στην τουλαετα σε 5 να με σκισεις" να μην πας.βρε θα πας και τρεχοντας!!!Ρε παιδιά δεν το παίζω ούτε εκλεκτικός ούτε δύσκολος ούτε "κακός" αλλά από που κι ως που σας αρέσει αυτός ο δράκος ? ?
λιμνήσιοι αλιγάτορες...ειναι προμελετημενο,σπερνουν αμφιβολίες πρωτοι και οταν τσιμπάνε οι υπολοιποι έρχεται το ξεφτίλισμα