efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
ερωτευτηκε εναν κλωτσοσκουφη
Φανταζομαστε πως δεν ειχε γνωρισει εσενα!
ερωτευτηκε εναν κλωτσοσκουφη
Φανταζομαστε πως δεν ειχε γνωρισει εσενα!
Ψεύτικο θα είναι ρε. Έχει με το πραγματικό της όνομα.Στο φατσοβιβλίο , έχει λογαριασμό με άλλο όνομα ....
παιζει ο σιδερακης στον αοτβιζιτα πηγε να κανει στα Τρικαλα?
στειλτε τον μορφονιο να τον δω ρε...απο περιεργεια.παιζει ο σιδερακης στον αοτ
https://www.instagram.com/siderakis_giannis/στειλτε τον μορφονιο να τον δω ρε...απο περιεργεια.
ωχ...ιδια παραλλαγη με αυτον που ειχε η Ηλιαδη.. :S
ωχ...ιδια παραλλαγη με αυτον που ειχε η Ηλιαδη.. :S
γαμπρο τον βλέπω.
για ποιον λες?την κερατωσε και τον εστειλε
χα,χα...γαμησετα ρε μαν γεμισαμε με τετοια ναουμεΝτυσιμο πουστρε, ταττου, κοπροσκυλα και μουσια...
Κλασικος Φελος
Ψεύτικο θα είναι ρε. Έχει με το πραγματικό της όνομα.
Δεν ξέρω τι παίχτηκε με τον τερματοφύλακα (στα φρύδια μου, για να είμαι ειλικρινής, όπως και στους περισσότερους εδώ μέσα) αλλά είναι γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες ποστάρει από Θεσσαλονίκη. Και κάποιοι έμειναν με το βιολί στο χέρι εδώτην κερατωσε και τον εστειλε
αλβανιδα ειναιΔεν ξέρω τι παίχτηκε με τον τερματοφύλακα (στα φρύδια μου, για να είμαι ειλικρινής, όπως και στους περισσότερους εδώ μέσα) αλλά είναι γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες ποστάρει από Θεσσαλονίκη. Και κάποιοι έμειναν με το βιολί στο χέρι εδώ
Χτες κλαμπαρε Θεσσαλονικη παντως. Σε ενα απο τα νεα ιν στεκια της πολης. Στεκι για μιλφαρες μεσο ορο ηλικιας 30+ . Ειχε απιστευτα μουνια μεσα το μαγαζι , αλλα η Τουναρα τις εσβηνε ολες.
Τον σχόλασε λεει τον τερματοφύλακα λόγω κέρατου, στο Markiz και στο Piccadilly θα την βρεις συνήθως.