Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.577
- Πόντοι
- 9.931
Δεν ξερω τι λετε εσείς αλλα εγω τύποι της τον κάρφωνα βαθιά στον κωλο!
Η αλογομουρα σε δραση?
Εννοείται. Κι ενα μπουκάλι detol πρινΔεν ξερω τι λετε εσείς αλλα εγω τύποι της τον κάρφωνα βαθιά στον κωλο!
Τυπε φαντάσου να σε έχει καβαλήσει και εσυ απο κατω να της ζουλάς τα βυζια και να πετάνε γαλα!Γαμησε τα , το ειδα χθες και θόλωσα.... Τσίτα η ρογάρες και τα βυζιά τίγκα στο γάλα...
Τυπε φαντάσου να σε έχει καβαλήσει και εσυ απο κατω να της ζουλάς τα βυζια και να πετάνε γαλα!
Πρώτη φορά καύλωσα για πάρτη της με αυτή τη φωτό.
ΑτόφιοΚέρασε καθαρο μουνοχειλο!
Ειναι πανω στην κίνηση που κανει, ουτε ενα δευτερόλεπτο! Ευτυχώς όμως τα έμπειρα ματια του εκλεκτού μέλους του Bou το εντόπισανKαλά δεν το είδε ότι φαίνεται; Τόσο βούρλο;
Από πού τεκμαίρεται ότι πηδιεται καλά σε ένα βίντεο που κρατάει δευτερόλεπτα;Υπαρχει καποιος μυστης που να την εχει παρει να μας πει αν πηδιεται οσο καλα οσο στο βιντεο? Αληθειες παρακαλω οχι φιδια
Με αυτη τη κωλαρα στα 4 μαλλον καλα θα πηδιεταιΑπό πού τεκμαίρεται ότι πηδιεται καλά σε ένα βίντεο που κρατάει δευτερόλεπτα;
Για τον πουτσο είναι η ψωλαΑυτή το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.Πήγε στο Cafe de Paris του Μόντε Κάρλο για να πετάξει τον βύζο μήπως βρει τον Άραβα και γλυτώσει απο τον πιθήβλακα που την περιμένει καρτερικά στην Ελλάδα.
Πως την ξεφτίλισε; Ρωτάω επειδή δεν παρακολουθώ τον χώρο.Θα βγει παλι να λεει οτι δεν σεβονται τη μανα αφου πρωτα ξεφτιλισε καθε εννοια μητροτητας!
Οταν εμεις οι απλοι θνητοί λεμε πως μας εχουν για να μας αρμέγουν ωστε να μεγαλώσουν το παιδι τους,Φαντασου αυτη πως θα θελει τον αντρα για να θρέψει το δικο της εγω κ παιδι….Αυτή το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.Πήγε στο Cafe de Paris του Μόντε Κάρλο για να πετάξει τον βύζο μήπως βρει τον Άραβα και γλυτώσει απο τον πιθήβλακα που την περιμένει καρτερικά στην Ελλάδα.
Οταν σε αναρτηση της ειχε δημοσιεύσει,πως ειχε κανει χαρη του Μητσαρα π επέτρεψε τα σπερματοζωάρια του να παρκάρουν στις ωοθήκες της χωρις παρκόμετρα ή κατι τετοιο ακυροΠως την ξεφτίλισε; Ρωτάω επειδή δεν παρακολουθώ τον χώρο.
Ευχαριστώ.-