Δεν βρήκα κατι... Αν μπορείς ανέβασε καποιο link η στείλτο σε pm ..Γράψε στο google Τούνη Αλεξάνδρου κ θα τα βρεις.
Εχει περάσει καιρός νομίζω απο τοτε που βγήκαν αλλα καπου θα υπάρχει.
Δεν βρήκα κατι... Αν μπορείς ανέβασε καποιο link η στείλτο σε pm ..Γράψε στο google Τούνη Αλεξάνδρου κ θα τα βρεις.
Guys καλησπέρα
Τα βιντεακια τις τουνι υπάρχουν πουθενά? Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες οτι υπαρχουν 4 νομίζω.. Αλλα δεν βρηκα καποιο λινκ..
Γράψτε καποιο τίτλο να τ βρω στο Google αν μπορείτε η δώστε κανα λινκ
Γραψε "eimaimetokavlistoxeriolimerakaipsaxnobinteakia".....Δεν βρήκα κατι... Αν μπορείς ανέβασε καποιο link η στείλτο σε pm ..
Εχει περάσει καιρός νομίζω απο τοτε που βγήκαν αλλα καπου θα υπάρχει.
Χαχα δεν παίζει να το βρω έτσι αλλα θα δοκιμασωΓραψε "eimaimetokavlistoxeriolimerakaipsaxnobinteakia".....
Κάνει κάτι τέτοια...ανεβασε φωτο στο μιλανο με σακακι και μαγιω απο μεσα
φάσιο άικο
Ουστ στο διαολο ζωον
Κοίτα να δεις. Αν εξαιρέσεις το κεφάλι, έχει και γαμώ τα βυζιά και πάταρο.Η πουτανα και το ζιγκολο. Εντωμεταξύ τι αλβανοφατσα έχει το μπαζο. Μαρεσει που τη θεωρείτε και μουνα μερικοί
Συμφωνώ και με τους 2. Στα μούτρα είναι τρομερό μπαζο και μετά από τόσες πλαστικέςΚοίτα να δεις. Αν εξαιρέσεις το κεφάλι, έχει και γαμώ τα βυζιά και πάταρο.
Απλά είναι αυτό το κακό οτι θες σακούλα. Από τις μαύρες οικοδομικές για τα μπάζα. Όχι χάρτινη γιατί θα γίνει καμιά στραβή και θα την τρυπήσει η μύτη και γάματα μετά.
Αχχχχχ έχυσαμιλαμε για μεγαλη γκαυλα. σκετη γλυκα το καυλακι
Από Αλβανία είσαι???Τουνη απο τις ωραιοτερες γυναικες που
εχει βγαλει η χωρα μας
οχι μυστη μουΑπό Αλβανία είσαι???
Φαντάσου τι ψυχολογικά θα αποκτήσει το παιδάκι όταν θα ξυπνάει και θα το παίρνει αγκαλιά αυτή που είναι αυτή που είναι ή ο άλλος με τις μουτζούρες μεχρι το λαιμόΗ πουτανα και το ζιγκολο. Εντωμεταξύ τι αλβανοφατσα έχει το μπαζο. Μαρεσει που τη θεωρείτε και μουνα μερικοί
Του έχουν φτιάξει instagram ή ακόμα;Φαντάσου τι ψυχολογικά θα αποκτήσει το παιδάκι όταν θα ξυπνάει και θα το παίρνει αγκαλιά αυτή που είναι αυτή που είναι ή ο άλλος με τις μουτζούρες μεχρι το λαιμό