Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ αλλά δεν νομίζω να είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο αυτό. Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν αντίστοιχες "influencers"
Καρντάσιανς τύπε...Πιο καλό παράδειγμα δεν υπάρχει

Τώρα θα μου πείτε,όλα καλά με τα posts,αλλά μέχρι πότε θα μπορεί κάποια να ποστάρει στο instagram.
Aρχικά,μην ξεχνάμε ότι αρκετές πέραν της Τούνη,παίρνουν με μία φωτό,το βασικό μισθό στην Ελλάδα.

Πέρα από αυτό,οι γκόμενες αυτές είναι πολύ δικτυωμένες.
Στους ίδιους κύκλους,υπάρχει γκόμενα που είχε ρευστότητα από τα social media,promotions,κ.λ.π.
και μέσω γνωστού τραγουδιστή και κυκλώματος μεσιτών,
βρέθηκε με μεζονέτα στα ανατολικά,σε τιμή ξεφτίλα..
Στα 26 της

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ρούχα περίπου 1 εκατομμύριο μαζεύει το χρόνο από εκεί.και κάθε ποστ στο ίντσα 1000 με 3000 ευρώ.πουλάει ποιο πολύ από όλους στο ινστα της Ελλάδος.
Καλα μεγαλε μη φας!Εχουμε γλαροσουπα!

Εαν παιρνει οπως λες κοντα στο 1 και μυριο το χρονο η Τουνη στην ελλαδα του Τσιπρα κ του Κουλη,προβλεπω να χουμε κορονοϊο μεχρι το 2050 ?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Καρντάσιανς τύπε...Πιο καλό παράδειγμα δεν υπάρχει

Τώρα θα μου πείτε,όλα καλά με τα posts,αλλά μέχρι πότε θα μπορεί κάποια να ποστάρει στο instagram.
Aρχικά,μην ξεχνάμε ότι αρκετές πέραν της Τούνη,παίρνουν με μία φωτό,το βασικό μισθό στην Ελλάδα.

Πέρα από αυτό,οι γκόμενες αυτές είναι πολύ δικτυωμένες.
Στους ίδιους κύκλους,υπάρχει γκόμενα που είχε ρευστότητα από τα social media,promotions,κ.λ.π.
και μέσω γνωστού τραγουδιστή και κυκλώματος μεσιτών,
βρέθηκε με μεζονέτα στα ανατολικά,σε τιμή ξεφτίλα..
Στα 26 της

Σημείωσε το όνομά της, στα 40-50 θα ψάχνει αυτή για να την ξεπουλήσει

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Καλα μεγαλε μη φας!Εχουμε γλαροσουπα!

Εαν παιρνει οπως λες κοντα στο 1 και μυριο το χρονο η Τουνη στην ελλαδα του Τσιπρα κ του Κουλη,προβλεπω να χουμε κορονοϊο μεχρι το 2050 ?
Και εγώ με αυτά που διαβάζω εδώ το τελευταίο διάστημα αυτό πιστεύω 2050 και λίγο λες.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.839
Πόντοι
1.056
Γιατί το βιάγκρα για τη βγήκε τα περουκίνια,βοήθηματα για αύξηση πέους Μποτοξ μεταμόσχευση μαλλιών πλαστική για κοιλιακούς και οι άντρες αυτά για τη ματαιοδοξία τα κάνουν!

Πολύ σωστός η ματαιοδοξία δεν είναι μόνο γυναικεία, μην τρελαθούμε

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.839
Πόντοι
1.056
δε βγηκαν για ΑΝΤΡΕΣ αυτα! βγηκαν για αυτους που δεν ειναι αντρες μπας και γινουν εστω με υποβοηθηση. ο αντρας ο σωστος παιζει με οτι χαρτι εχει στο χερι! καθομουν προχθες για καφε (Χωρις μουσικη φυσικα) και 2 ατομα απο 2 παρεες διαφορετικες συζητουσαν για το πως κανουν αποτριχωση (λεηζερ ο ενας ο αλλος "παραδοσιακα") ΟΞΩΑΠΟΔΩ!

Καλά ναι οκ σε λίγο θα μας χορέψεις συρτάκι μπροστά από οικοδομή με τον Παπαμιχαήλ εσύ, και από πίσω να παίζει "Η δουλειά κάνει τους άνδρες"

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Σημείωσε το όνομά της, στα 40-50 θα ψάχνει αυτή για να την ξεπουλήσει
Η συγκεκριμένη όχι,παντρεύτηκε έναν ωραίο τύπο που έχει βρει από το μπαμπά του
αλλά είναι και εργατικός και δεν την κουνάει τίποτα.

Και στην τελική,άλλοι δουλεύουν μια ζωή και ούτε τροχόσπιτο δεν μπορούν να πάρουν,
αυτή ποζάροντας με κάτι τσάγια και καφέδες,έβγαλε μεζονέτα,οκ επί κρίσης και με κονέ,
αλλά λίγο δεν το λες..

• Like
Αντιδράσεις: abcxyz

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Η συγκεκριμένη όχι,παντρεύτηκε έναν ωραίο τύπο που έχει βρει από το μπαμπά του
αλλά είναι και εργατικός και δεν την κουνάει τίποτα.

Και στην τελική,άλλοι δουλεύουν μια ζωή και ούτε τροχόσπιτο δεν μπορούν να πάρουν,
αυτή ποζάροντας με κάτι τσάγια και καφέδες,έβγαλε μεζονέτα,οκ επί κρίσης και με κονέ,
αλλά λίγο δεν το λες..

Το 99,5% από αυτούς που κράζουν τους "influencers" ότι δεν είναι δουλειά αυτό και κάνουν βίζιτες και δεν έχουν επίπεδο θα έδιναν και την μάνα τους για να έχουν ακόμη και την μισή καλοπέραση που έχουν αυτοί.
Στην τελική αν δεν πουλάνε ναρκωτικά, όπλα κτλ πολύ καλά κάνουν και τα κάνουν όλα αυτά

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Το ξέρω ότι είναι έτσι.και τα σχεδιάζει και τα ράβει στη βιοτεχνία που έχει και μετά τα διαφημίζει η ίδια και η φίλες της.40 άτομα προσωπικό περίπου στη βιοτεχνία και τώρα ανοίγει και μαγαζάρα Θεσσαλονίκη.αρέσει δεν αρέσει τα πιο δυνατά όνομα στο ίντσα είναι η τουνη και ο κοψιαλης και βγάζουν πολλά και καλά κάνουν.απλά είναι δύσκολο για τον έλληνα να δεχτεί την επιτυχία κάποιου άλλου ποσό μάλλον μια γυναίκας.Είμαστε η χώρα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.Οπότε κράξιμο ξεφτίλισμα απομυθοποίηση για να νιώσουμε εμείς καλά.Σαν λαός έχουμε πολύ πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά στον τρόπο σκέψης μας.
Ότι βγάζει ένα σεβαστό ποσό το πιστεύω. Αυτό που δεν μου κολλάει είναι το 1 μύριο που ανέφερες (φαντάζομαι αναφέρεσαι σε καθαρά κέρδη). Όσο για το υπόλοιπο κείμενο, :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Καλά ναι οκ σε λίγο θα μας χορέψεις συρτάκι μπροστά από οικοδομή με τον Παπαμιχαήλ εσύ, και από πίσω να παίζει "Η δουλειά κάνει τους άνδρες"
εσυ μπορει να γουσταρεις τετοια υποκειμενα τυπε η να φορας στριγκακια. μακρια απο μενα ομως τετοιες κραγμενες.

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Συμφωνώ (είχα πει παρόμοια πράγματα σε προηγούμενο ποστ μου) , βέβαια δεν ξέρω εάν το "πούλαγε" παλιά ή όχι. Δεν υπάρχει κάτι που να αποδεικνύει το ένα ή το άλλο. Όσο για το Ντουμπάι ναι ίσως άμα τις δίνουν περισσότερα από ότι βγάζει με ένα launch μπικίνι.....

Πάντως μην γράφεις έτσι, υπάρχουν και άλλα σημεία στίξης πέρα των αποσιωπητικων
σιγα μην παραθεσω το απαυγασμα των φιλολογικων μου ικανοτητων σε κειμενο, για το νουμερο ενα πολυσυζητημενο ξεκωλο απο τα σκουπιδαρια του οχλου !!!!

Τελευταία τροποποίηση:

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Χαλάρωσε ρε τύπε, τράβα μια παχιά να ηρεμήσεις λίγο :confused:
Xαλαροτατος ειμαι πασα μου !!!! Γρηγορα ινστα τωρα ! εχεις και τις βραδυνες ξαλαφρωσεις για την Πασσαρη ..... ΜΗΝ μου ξεχνιεσαι !!!

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Το 99,5% από αυτούς που κράζουν τους "influencers" ότι δεν είναι δουλειά αυτό και κάνουν βίζιτες και δεν έχουν επίπεδο θα έδιναν και την μάνα τους για να έχουν ακόμη και την μισή καλοπέραση που έχουν αυτοί.
Στην τελική αν δεν πουλάνε ναρκωτικά, όπλα κτλ πολύ καλά κάνουν και τα κάνουν όλα αυτά
ΠΕΣ ΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!!

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
σιγα μην παραθεσω το απαυγασμα των φιλολογικων μου ικανοτητων σε κειμενο, για το νουμερο ενα πολυσυζητημενο ξεκωλο απο τα ΑΜΕΑ του οχλου !!!!
Ναι όμως με αυτήν ασχολείσαι.Και μισογύνης και μισάνθρωπος.

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Ναι όμως με αυτήν ασχολείσαι.Και μισογύνης και μισάνθρωπος.
ασχολουμαι σε επιπεδο κουβεντας του forum , μεγαλε !!!!! Σε καμια περιπτωση ομως στα επιπεδα που ασχολουνται οι περισσοτεροι κατεστραμμενοι να ξεροσταλιαζουν κατω απο το ινστα της , προκειμενου να μην χασουν νεα φωτο που θα δειξει κωλο , για να τραβηξουν μαλακια ή να μαθουν κανα καινουργιο νεο για αυτην ....... τωρα οσο για τις δυο μαλακιες που ειπες περι μισογυνισμου και μισανθρωπισμου ,.......... ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ !!!!

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
ασχολουμαι σε επιπεδο κουβεντας του forum , μεγαλε !!!!! Σε καμια περιπτωση ομως στα επιπεδα που ασχολουνται οι περισσοτεροι κατεστραμμενοι να ξεροσταλιαζουν κατω απο το ινστα της , προκειμενου να μην χασουν νεα φωτο που θα δειξει κωλο , για να τραβηξουν μαλακια ή να μαθουν κανα καινουργιο νεο για αυτην ....... τωρα οσο για τις δυο μαλακιες που ειπες περι μισογυνισμου και μισανθρωπισμου ,.......... ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ !!!!
Και μόνο που αναφέρεις ΑΜΕΑ για να υποβιβάσεις έναν άνθρωπο τα λέει όλα.

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Και μόνο που αναφέρεις ΑΜΕΑ για να υποβιβάσεις έναν άνθρωπο τα λέει πολλα
ΤΑ ΑΜΕΑ παλικαρακι ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ !!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ , ΕΣΥ απλα εχεις μαυρα μεσανυχτα !!!!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Xαλαροτατος ειμαι πασα μου !!!! Γρηγορα ινστα τωρα ! εχεις και τις βραδυνες ξαλαφρωσεις για την Πασσαρη ..... ΜΗΝ μου ξεχνιεσαι !!!
Μου αρέσει ότι λαμβάνεις ως δεδομένο ότι έχω ίνστα...

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
την πέτυχα σήμερα 9μιση το πρωί στη Τσιμισκή αγουροξυπνημένη και άβαφη
ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ

επίσης επιβεβαιώνω ότι τα βγάζει χοντρά απτα προμόσιον
απο γνωστό μου που άνοιξε φαστφουντάδικο στο κέντρο του ζήτησε 400ε για ένα στόρι και 1000 για ποστ

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
την πέτυχα σήμερα 9μιση το πρωί στη Τσιμισκή αγουροξυπνημένη και άβαφη
ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ

επίσης επιβεβαιώνω ότι τα βγάζει χοντρά απτα προμόσιον
απο γνωστό μου που άνοιξε φαστφουντάδικο στο κέντρο του ζήτησε 400ε για ένα στόρι και 1000 για ποστ
χαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom