Θέλετε το ξεκώλιασμα τής δεσποινίδος Τουνη ??
ναι!!!!
Φυσικά, το ρωτάς?
Όχι αυτό στο αμάξι όμως ε? Αυτό το είδαμε!
Σε προκαλώ
μπλοφάρεις, δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο.
Ιωάννα Τούνη: Η κολλητή μου πήγε για μπανάκι με αυτόν που είμαι στους δικηγόρους για το ροζ βίντεο
αλλαξοκωλιες Σαλονικιωτικες
Ιωάννα Τούνη: Η κολλητή μου πήγε για μπανάκι με αυτόν που είμαι στους δικηγόρους για το ροζ βίντεο
αλλαξοκωλιες Σαλονικιωτικες
Ιωάννα Τούνη: Η κολλητή μου πήγε για μπανάκι με αυτόν...
να περιμενουμε βιντεο απο τον καταχανα στο ροβερ και με την βρισηιδα δλδ τωρα?
Το πήδημα στην Μυκονο το εχουμε δει με την Τουνη, οποτε καλυτερα να την παει Σαντορίνηνα περιμενουμε βιντεο απο τον καταχανα στο ροβερ και με την βρισηιδα δλδ τωρα?
θα την παει καταχειμωνο στη Μυκονο να την πηδαει στις ερημιες πανω στο Range
Το πήδημα στην Μυκονο το εχουμε δει με την Τουνη, οποτε καλυτερα να την παει Σαντορίνηνα περιμενουμε βιντεο απο τον καταχανα στο ροβερ και με την βρισηιδα δλδ τωρα?
θα την παει καταχειμωνο στη Μυκονο να την πηδαει στις ερημιες πανω στο Range
Τελικα μαλλον δικαιωθηκα.Καποια θαφαγε κανα πελατη της αλλης.Ιωάννα Τούνη | Βρισηίδα Ανδριώτου
Τα unfollow στο Instagram & το τέλος της φιλίας τους
Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν είναι πλέον κολλητές, μιας και φαίνεται πως υπάρχει μια ρήξη στη σχέση τους.
Οι δύο κοπέλες γνωρίστηκαν στο πλατό του “My Style Rocks”, όπου ήταν και οι δύο διαγωνιζόμενες και από τότε είχαν γίνει πολύ καλές φίλες, με τις κοινές αναρτήσεις στα social media να είναι πάρα πολλές. Μάλιστα το καλοκαίρι το περάσανε μαζί και σε πολλά νησιά.
Όμως φαίνεται πως η φιλία τους έληξε, μιας και πλέον έχουν κάνει unfollow η μια την άλλη στο Instagram, χωρίς φυσικά να έχουν αναφερθεί σε αυτό καμία από τις δύο.
Το σίριαλ συνεχίζεται: Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά στις ‘’αποκαλύψεις’’ της Ιωάννας Τούνη
εκλασα ...:confused