kati magiko7777777777
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2011
- Like
- 24
- Πόντοι
- 6
τουμπανο
εγω ξερω οτι κανειρε μαγκες δεν πιστευω να κανει βιζιτες πια.Εχει δυο παιδια νοικιαζει μεζονετα στην Εκαλη ειναι χωρισμενη και παιρνει μια τρελη διατροφη και οδηγει ενα πορσε καγιεν μαυρο.Αν οντως ξερει καποιος κατι ας ενημερωσει τον λαο μπας και γαμησουμε...Αλλα οταν παιρνεις 15 με 20 χιλιαρικα το μηνα δεν πιστευω να εχεις αναγκη τις βιζιτες...
εγω ξερω οτι κανει
εγω ξερω οτι κανει
Ήθελα να 'ξερα ρε μάγκες πόσες από αυτές που λέτε ότι κάνουν βίζιτες έχετε γαμήσει. Όχι ότι είναι όλες αθώες περιστερές αλλά όχι και όλες βιζιτούδες. Κάπου σταματάει η αλήθεια και αρχίζει να δουλεύει η φαντασία.
πεστα ρε τυπεΉθελα να 'ξερα ρε μάγκες πόσες από αυτές που λέτε ότι κάνουν βίζιτες έχετε γαμήσει. Όχι ότι είναι όλες αθώες περιστερές αλλά όχι και όλες βιζιτούδες. Κάπου σταματάει η αλήθεια και αρχίζει να δουλεύει η φαντασία.
Τύπε έτσι πάει εδώ να ξέρεις. Όσοι βγαίνουν στην τηλεόραη κι είναι πιο όμορφοι από μας είναι γκέυ κι όσες δε μπορούμε να πηδήξουμε είναι πουτάνες
για να μην παρεξηγηθω αυτο που εγραψα ηταν ειρωνικο για καποια σχολια που εκαναν καποιοι παραπανω.οποια γυναικα ειναι ομορφη δεν παει να πει οτι κανει βιζιτες ρε μαγκες,ελεος.Η γυναικα ειναι μουναρος αλλα οχι κι ετσι.Εχει και παιδιαεγω ξερω οτι κανει
Ήθελα να 'ξερα ρε μάγκες πόσες από αυτές που λέτε ότι κάνουν βίζιτες έχετε γαμήσει. Όχι ότι είναι όλες αθώες περιστερές αλλά όχι και όλες βιζιτούδες. Κάπου σταματάει η αλήθεια και αρχίζει να δουλεύει η φαντασία.