Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.803
- Πόντοι
- 12.756
Πριν λίγο γκούγκλαρα και είδα ποιος είναι ο άντρας της,ποτέ δεν προβλήθηκε σαν κάτι τσόκαρα.
Και φαντάσου πως κι άντρας της είναι ηθοποιός.
Βέβαια στην Ελλάδα αν παίζεις σε μη εμπορικά θεατρικά δεν υπάρχεις για τους πολλούς,ετσι κρίνουν κι εδώ.
Κι επειδή την έχω παρακολουθησει λίγο και διάβασα 1-2 πράγματα που έχει πει,επιμένω.
Γυναικάρα με τα όλα της.
Την ειχα στο σχολειο μου , πιτσιρικα ηταν μουναρα , την ειχε φωτογραφισει και το ΚΛΙΚ τοτε σε μια μικρη και "καλα" ερευνα για την ομορφη νεα γενια ..οποιος βρει αυτη την φωτο επειδη εχω χασει το γαμημενο περιοδικο ( 90΄s ηταν ) θα παθει κοκοπλοκο.
Πολυ καλο κοριτσι , το πατρικο της ηταν 3 δρομους απο το δικο μου ..γνωριζομασταν απο πιτσιρικια.
Τα εφτιαξε με τον τοτε κολλητο μου , του ξηγηθηκε σπαθι,ξεκινησε με σπουδες στο σχεδιο και μετα πηγε στην μοδα , λιγο μοντελο , λιγο στυλιστας και καλα , δουλεψε και καποια καλοκαιρια στο παλιο Ακρωτηρι σερβις , θα θυμουνται καποιου που εννοω ,και μετα ξεκινησε την δραματικη , καπου εκει χαθηκαμε .
Μετα απο χρονια την ειδα σε μια παρασταση κατα τυχη, με ειδε στο κοινο και μολις τελειωσε εψαξε να με βρει και να τα πουμε , δεν ειχε αλλαξει καθολου προς τιμη της.Ωραιος χαρακτηρας