fonanton21
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γιατι ηξερε τις αλλες κανεις πριν βιζιτωθουν-ξεβρακωθουν?απο κιμ καρνασιαν μεχρι μενεγακη... ;) ;) ;)Πριν ξεβρακωθεί δεν την ήξερε ούτε η μάνα της.
γιατι ηξερε τις αλλες κανεις πριν βιζιτωθουν-ξεβρακωθουν?απο κιμ καρνασιαν μεχρι μενεγακη... ;) ;) ;)Πριν ξεβρακωθεί δεν την ήξερε ούτε η μάνα της.
Δεν ηταν ποτέ συζυγος του Χρήστου Κωστή.Τρελη μουναρα ηταν (δεν ξερω πως ειναι τωρα) και απο οσο ξερω γυναικα(?) του Χρηστου Κωστη
Ιωάννα
Δεν ηταν ποτέ συζυγος του Χρήστου Κωστή.
Σχέση ειχανε, και μολις το 1997 τραυματισθηκε σοβαρα σε εκεινο το ματς με την Σαλτσμπουργκ, τον παρατησε μετα απο λιγο καιρο.
υπερτατο θηλυκο...τραβιοταν οπως ειπωθηκε με τον Κωστη αλλα μετα πρεπει να την εκανε στο USA...επεστρεψε, βρηκε επιχειρηματια και παντρευτηκε...
Επειδη ειμαι ΑΕΚτζης και τοτε ειχα στενοχωρηθεί αφανταστα με τον τραυματισμό του Χρήστου Κωστη, μου ειχε κανει απιστευτα κακή εντυπωση το οτι τον χωρισε αμεσως μετα.δηλαδη τυπε ειναι γυναικα για να περασεις μαζι της μια ζωη,και στις χαρες και στις λυπες,ε; :S
Περίεργο.Επειδη ειμαι ΑΕΚτζης και τοτε ειχα στενοχωρηθεί αφανταστα με τον τραυματισμό του Χρήστου Κωστη, μου ειχε κανει απιστευτα κακή εντυπωση το οτι τον χωρισε αμεσως μετα.
Και οποτε την βλεπω απο τοτε, αυτο θυμαμαι.