james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.298
- Πόντοι
- 2.356
ΟΧΙ ΓΤΧΣ
ΟΧΙ ΓΤΧΣ
Ω ρε φίλε τι ποζάρα είναι αυτή.Στο GNTM έπρεπε να πάει.,ΟΧΙ ΓΤΧΣ
ΟΧΙ ΓΤΧΣ
Ρε @ΑΝΤΖΕΛΟ επαναφερε τον στην τάξη....ΟΧΙ ΓΤΧΣ
Υπεραξία στο προ'ι'ον....Το είχε για να λέει παρουσιάστρια πρωινάδικου ανωτέρας εκπαίδευσης.Τώρα θα λέει δασκάλα διορισμένη σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο πρωην παρουσιάστρια.Για να παίρνει και αυτή 20-30 ευρώ την ώρα διδασκαλία όπως ο εκπαιδευτής σκύλων αντί των 4-6 ευρώ την ώρα των απλών θνητών.
Ρε @ΑΝΤΖΕΛΟ επαναφερε τον στην τάξη....
Καπετάν Τιβεριε χαλάρωσε ...θα μπορούσε να ήταν τόπλες!!!!
Άδικο...Και όμως...την εφαγε ο σφιχτης....
ενω τοσα αξιολογα μελη του σαιτ την διεκδικησαν...
Τα αγοράκια που την γνώρισαν τότε θα τον έχουν κάνει σφεντόνα για πάρτη της...Ιωάννα Μαλέσκου: Τι λέει για την εμπειρία της ως δασκάλα
Σπούδασα Θεσσαλονίκη αλλά πήγα ως αναπληρώτρια δασκάλα στην Κρήτη. Ήμουν από τους τυχερούς που τους κάλεσαν αμέσως. Ορκίστηκα Ιούλιο, Σεπτέμβριο εργαζόμουν. Διορίστηκα στην Κρήτη στην 13η επιλογή μου. Σε ένα χωριό που δεν υπήρχε στον χάρτη. Ορεινό χωριό. Είχα γύρω στους 20 μαθητές. Πήγα με μακρύ πλατινέ μαλλί. Ήταν τελείως διαφορετικό το στυλ και το ύφος μου”
Ψωνάρα απο τότε
Τι έπρεπε να κάνει;Ιωάννα Μαλέσκου: Τι λέει για την εμπειρία της ως δασκάλα
Σπούδασα Θεσσαλονίκη αλλά πήγα ως αναπληρώτρια δασκάλα στην Κρήτη. Ήμουν από τους τυχερούς που τους κάλεσαν αμέσως. Ορκίστηκα Ιούλιο, Σεπτέμβριο εργαζόμουν. Διορίστηκα στην Κρήτη στην 13η επιλογή μου. Σε ένα χωριό που δεν υπήρχε στον χάρτη. Ορεινό χωριό. Είχα γύρω στους 20 μαθητές. Πήγα με μακρύ πλατινέ μαλλί. Ήταν τελείως διαφορετικό το στυλ και το ύφος μου”
Ψωνάρα απο τότε
Τι έπρεπε να κάνει;
Να γίνει μελαχροινη και να κυκλοφορεί με στιβάνια;
Θυμάμαι την φιλόλογο μου στην Α'Λυκειου που το μαλλί της δεν διέφερε πολύ από το πλατινε....Εχεις δει πολλές δασκάλες με πλατινέ μαλλί;
Έχω μιλήσει με κοπέλα από το χωριό που εργαζόταν. Η Μαλεσκου ήταν απαράδεκτη ως εκπαιδευτικός.
Θυμάμαι την φιλόλογο μου στην Α'Λυκειου που το μαλλί της δεν διέφερε πολύ από το πλατινε....
Η ψωλα το είχε καταλάβει ότι την έπαιρνα μάτι και προσπαθούσε να καλύψει τα ωραία της μπούτια..χωρίς πολλή επιτυχία!
Πρώτος από όλους την έχασε ο Χεζονιατην εφαγε ο σφιχτης....
ενω τοσα αξιολογα μελη του σαιτ την διεκδικησαν...
Έλα ρε με το γατάκι....μόνο μηνύματα στα σοσιαλ μύδια και πρόλογο.Πρώτος από όλους την έχασε ο Χεζονια
Καλοντυμένη και κυριλέ...μορφή!Πλατινέ μαλλί και ωραία μπούτια,λογικά 16 χρονών θα τον είχες κάνει σφεντόνα
Σε αναψε και σενα τυπε?Το χει αυτο η μουναραΟΧΙ ΓΤΧΣ