Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 443K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Τυπε η ξανθια μπορει να λεει οσες μαλακές θέλει, θα κριθεί απο το κοινο της(λεμε τωρα). Αυτος σαν φτασμένος ηθοποιος χρονια στο κουρμπέτι που εχει δώσει συνεντεύξεις σε δεκάδες εκπομπές επρεπε να παραμείνει κύριος και να μην χάσει την ψυχραιμία του, να τελειώσει την εκπομπη και να μην ξαναπατήσει ποτε αλλη φορα σε εκπομπη της Μαλεσκου.
Στην τελικη θα μπορούσε να περιμένει να τελειώσει η εκπομπη και εκτος αερα να τους ξεχεσει ολους απο την παρουσιάστρια μεχρι την αρχισυντάκτρια και την υπεύθυνη καλεσμένων.

Σε βρίσκω λάθος ...

Τα πλαςτικα βυζια της κάθε προινατζους δεν ειναι άλλοθι για να ελέγχει τον χρόνο και το ύφος του καθενός ...

Και στην τελική η υπομονή έχει τα όρια της ...

Ο Χαλκιας απάντησε στην έπαρση και την ειρωνία της ... αψηφώντας τα μπούτια και τα καλή ...

Για μένα ήταν Κύριος..!

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.556
Τυπε η ξανθια μπορει να λεει οσες μαλακές θέλει, θα κριθεί απο το κοινο της(λεμε τωρα). Αυτος σαν φτασμένος ηθοποιος χρονια στο κουρμπέτι που εχει δώσει συνεντεύξεις σε δεκάδες εκπομπές επρεπε να παραμείνει κύριος και να μην χάσει την ψυχραιμία του, να τελειώσει την εκπομπη και να μην ξαναπατήσει ποτε αλλη φορα σε εκπομπη της Μαλεσκου.
Στην τελικη θα μπορούσε να περιμένει να τελειώσει η εκπομπη και εκτος αερα να τους ξεχεσει ολους απο την παρουσιάστρια μεχρι την αρχισυντάκτρια και την υπεύθυνη καλεσμένων.
Σε βρίσκω λάθος ...

Τα πλαςτικα βυζια της κάθε προινατζους δεν ειναι άλλοθι για να ελέγχει τον χρόνο και το ύφος του καθενός ...

Και στην τελική η υπομονή έχει τα όρια της ...

Ο Χαλκιας απάντησε στην έπαρση και την ειρωνία της ... αψηφώντας τα μπούτια και τα καλή ...

Για μένα ήταν Κύριος..!
Καλή η ανωτερότητα ... αλλά σα το άντε και γαμήσου δεν έχει !

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646
Απ' ότι διάβασα τα χει ξανακάνει αυτά τα βεντετιλικια ο Χαλκιάς και με άλλες παρουσιάστριες.
Βασικά ο Χαλκιάς έχει περάσει δύσκολα με κάτι οικονομικά.Νομιζω κάπου απέτυχε σε κάτι που πήγε να φτιάξει και από τότε όπου βρει ευκαιρία τα χώνει.
Σαν ξέσπασμα ένα πράμα..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.425
Πόντοι
12.756
Βασικά ο Χαλκιάς έχει περάσει δύσκολα με κάτι οικονομικά.Νομιζω κάπου απέτυχε σε κάτι που πήγε να φτιάξει και από τότε όπου βρει ευκαιρία τα χώνει.
Σαν ξέσπασμα ένα πράμα..
ο Παρτσαλακης ειναι αυτος μαγκα ..

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
ο Παρτσαλακης ειναι αυτος μαγκα ..
Ωραιος τυπος πρεπει να ναι,μια φορα ειχε παρει το αυτοκινητο του φωτια και ετρεχαν να τον ρωτησουν οι δαιμονιοι ρεπορτερ,"Γιατι ειστε τοσο ηρεμος,δεν ταραχτηκατε?" κλπ και τους λεει"Και τι να κανω να κλαιω και να φωναζω για να κανετε νουμερα?Ενα αυτοκινητο ηταν":rockon::confused::confused::confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Σαν ξέσπασμα ένα πράμα..

Έκανε δική του θεατρική σχολή που απέτυχε κι έχασε όλα τα λεφτά του.

Κι ο Παρτσαλάκης τα είχε χάσει με ένα εστιατόριο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
κατι με χαλάει σε αυτήν
και σίγουρα με χαλάει η ομιλία της. κουράζει.
Η απόλυτη ΜΑΛΑΚΩ... πιο ηληθιο βούρλο δεν υπάρχει
Δηλ καβλα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έκανε δική του θεατρική σχολή που απέτυχε κι έχασε όλα τα λεφτά του.

Κι ο Παρτσαλάκης τα είχε χάσει με ένα εστιατόριο
Εκανε η μύγα κωλο κι εχεσε τον κόσμο όλο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Μάγκες ο Χαλκιας έχει δίκιο ...

Καταρχήν επι 15 λεπτά πριν τα πάρει στο κρανίο
η ξανθιά του έκανε ερωτήσεις που δεν είχαν απάντηση ... αερολογίες ... ρώταγε μαλακιες με ελληνικά που δεν καταλάβεναι ουτε η ίδια ...

Και στο καπάκι πετάει την προκάτ ατάκα που έμαθαν όλες οι δήθεν Ελληνίδες

" Πρέπει να έχεις πληγωθεί "

Πείτε στην ξανθιά να μην λέει μαλακιες στον αέρα ...

Και όταν καλεί ένα άνθρωπο για συνέντευξη να μην
έρχεται αδιάβαστη και μετά να του κανει ψυχανάλυση στα 5 λεπτά που τον γνώρισε ...
Αφού είναι βουρλο
Κάποιος τυχερός καραφλοχοντρος της ανοίγει την κωλαρα και την πληρώνουν οι τηλεθεατές μετά...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Καλή η ανωτερότητα ... αλλά σα το άντε και γαμήσου δεν έχει !
Τυπε οταν σε βλεπουν χιλιαδες τηλεθεατές πρέπει να παραμείνεις κύριος και ευπρεπείς, με τα κουκλα μου και τα μωρο λες και μίλαγε σε πουτανα (σε πουτανα μίλαγε αλλα αυτό είναι αλλο θέμα :grin: :cheesy:) σε κωλομπαρο τα εχασε και τα δυο.

Οπως ειπα και πιο πανω μπορούσε να περιμενει να τελειώσει η εκπομπή και μετα να τους πλακώσει στα γαμοσταβριδια ελευθερα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.556
Τυπε οταν σε βλεπουν χιλιαδες τηλεθεατές πρέπει να παραμείνεις κύριος και ευπρεπείς, με τα κουκλα μου και τα μωρο λες και μίλαγε σε πουτανα (σε πουτανα μίλαγε αλλα αυτό είναι αλλο θέμα :grin: :cheesy:) σε κωλομπαρο τα εχασε και τα δυο.

Οπως ειπα και πιο πανω μπορούσε να περιμενει να τελειώσει η εκπομπή και μετα να τους πλακώσει στα γαμοσταβριδια ελευθερα.
Κι αν ... λέω αν ... το χε πάει σερί από την προηγούμενη βράδυ και απλά νόμιζε ότι άλλαξε κωλόμπαρο ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515

νομιζω οι ηθοποιοι γενικα τα "εχουν παρει" με τις τηλεοπτικες ξανθες που προβαλλοντας ενα μπουτι βγαζουν πολλαπλασια λεφτα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Για το γυαλί είναι ότι πρέπει ... σε τσόντα όχι σε κάτι άλλο
Εγώ είμαι σε διλημα
Αν μετά το πρώτο Γαμησι με ρώταγα, θες να την ξαμαγαμισεις η να την πλακώσεις στο ξύλο, τι θα διάλεγα?
Μάλλον το β
Πιο μαλακισμενο άτομο δύσκολα βρίσκεις

Τελευταία τροποποίηση:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.556
Εγώ είμαι σε διλημα
Αν μετά το πρώτο Γαμησι με ρώταγα θες να την ξαμαγαμισεις η να την πλακώσει στο ξύλο, τι θα διάλεγα? Μάλλον το β

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Εγώ είμαι σε διλημα
Αν μετά το πρώτο Γαμησι με ρώταγα θες να την ξαμαγαμισεις η να την πλακώσει στα τσιμπουκια , τι θα διάλεγα? Μάλλον το β

Σε εσωσα με τη διορθωση :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom