argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.987
- Πόντοι
- 9.297
Για ισορροπια αναμεσα στο ξεκωλο και το σεμνο....δεν ειπα να ειναι βυζια εξω αλλα να μην και τερμα ξενερα
Για ισορροπια αναμεσα στο ξεκωλο και το σεμνο....δεν ειπα να ειναι βυζια εξω αλλα να μην και τερμα ξενερα
και το πορτοκαλι φορεμα εκει ηταν αλλα ηταν καλυτεροΓια ισορροπια αναμεσα στο ξεκωλο και το σεμνο....
Και τις κόψαμε εμείς. Με τέτοιο ντύσιμο πώς να εμπνευστεί κάποιοςαρχησε τις μαλακιες παλι
Άρχισε τα πιο σεμνά τα πιο μαζεμένα ντυσίματα...Καπου διάβαζα ότι τα νούμερα της τηλεθέασης δεν είναι και τα καλύτερα για την εκπομπή της.Και τις κόψαμε εμείς. Με τέτοιο ντύσιμο πώς να εμπνευστεί κάποιος
Λογικα αν συνεχιστούν τα χαμηλά νούμερα θα τα πετάξει τα πολλά ρούχα και θα αρχίσει τα τσιφτετέλια οπως και περσι.Άρχισε τα πιο σεμνά τα πιο μαζεμένα ντυσίματα...Καπου διάβαζα ότι τα νούμερα της τηλεθέασης δεν είναι και τα καλύτερα για την εκπομπή της.
αυτο ακριβως! το θεμα ειναι να ειναι σε εμας οι μαλακιεςΚαι τις κόψαμε εμείς. Με τέτοιο ντύσιμο πώς να εμπνευστεί κάποιος
Το σκέφτηκα και εγώ αυτό...Λογικα αν συνεχιστούν τα χαμηλά νούμερα θα τα πετάξει τα πολλά ρούχα και θα αρχίσει τα τσιφτετέλια οπως και περσι.
Μην αγχώνεσαι. Τέτοιες μουναρες δεν μένουν αγαμητες. Διάβασε λίγες σελίδες πίσω, την γαμαει εκπαιδευτής σκύλωνΑυτή η κοπέλα είναι η επιτομή του: είμαι μουναρα το ξέρω ότι χύνουν όλοι για μένα αλλά προτιμώ να μείνω αγαμητη και να παίζω το μουνι μου μόνη μέχρι να βρεθεί ο ιδανικός ιππότης με τις μεγάλες τσέπες και εφοπλιστής φυσικά. Ηλεκτρολόγος υδραυλικός πωλητής κλπ δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο της.
Το έχει κάψει εντελώς στην υπερφλυαρία με ψευτοφιλολογικό επίπεδο.Ένα χρόνο έχει και έχει κουράσει ήδη.Ενώ ήταν μια ωραία γυναίκα με ωραίο λόγο τα έχει γαμησει ολα ανάποδα. Με το που ήρθε Αθήνα άρχισε να μιλάει λες και κάνει διάλεξη σε Πανεπιστήμιο και ταυτοχρόνως να ντύνεται σαν πουτανα στην Ομόνοια
Αυτο ειναι το κορυφαιο...συνδυαζονται και τα δυο στυλ απο την ιδια γυναικα...wow!Ενώ ήταν μια ωραία γυναίκα με ωραίο λόγο τα έχει γαμησει ολα ανάποδα. Με το που ήρθε Αθήνα άρχισε να μιλάει λες και κάνει διάλεξη σε Πανεπιστήμιο και ταυτοχρόνως να ντύνεται σαν πουτανα στην Ομόνοια
Και στο Κρήτη TV έτσι μίλαγε.Ενώ ήταν μια ωραία γυναίκα με ωραίο λόγο τα έχει γαμησει ολα ανάποδα. Με το που ήρθε Αθήνα άρχισε να μιλάει λες και κάνει διάλεξη σε Πανεπιστήμιο και ταυτοχρόνως να ντύνεται σαν πουτανα στην Ομόνοια
Ενώ ήταν μια ωραία γυναίκα με ωραίο λόγο τα έχει γαμησει ολα ανάποδα. Με το που ήρθε Αθήνα άρχισε να μιλάει λες και κάνει διάλεξη σε Πανεπιστήμιο και ταυτοχρόνως να ντύνεται σαν πουτανα στην Ομόνοια
Πες μου τώρα ότι θεωρείς τη Σκορδά καλύτερη της Μαλέσκου να με τρελάνεις !Εγώ θυμάμαι πριν 10 χρόνια τι μουνι υπήρχε στη τηλεόραση.. Ελεανα παπανασιλεοου φαιη σκόρδα αυτές ναι στα νιάτα τους ήτανε μου άρες.. Τώρα μου άρα θεωρείται η μαλεσκου.. Σαν να έχει πέσει η ποιότητα..
Που λέει ο λόγος ρε φίλε. Τώρα έχω σοβαρή σχέση και έχω κόψει τις πουτανες. Εχω ξεκινήσει και πάω μόνο με παντρεμένες και χωρισμένες.