kagegeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2021
- Like
- 221
- Πόντοι
- 20
Στειλε και εδω παιχταραεχω παναγιωταρου με μαλεσκου σε σοφτ λεσβιακο...οταν μπαινει η ραλλη γινεται χαρντοκορ αλλα ειναι μονο 26 λεπτα..
Στειλε και εδω παιχταραεχω παναγιωταρου με μαλεσκου σε σοφτ λεσβιακο...οταν μπαινει η ραλλη γινεται χαρντοκορ αλλα ειναι μονο 26 λεπτα..
Ενδιαφερουσα η αναλυση...την ειχε προτυπο και ακολουθει πιστα την πορεια της.Θα πρεπει να νιωθει περηφανη η Μενεγακη που εχει μια τοσο πιστη ακολουθο.Αντιγράφει Μενεγάκη.Το ξεκίνησε σοφιστικέ στην αρχή είδε δεν έπιασε.Άρχισε να πετάει βυζιά και να κάνει κουνήματα και το πάει και στα social τώρα.Κάηκε τώρα τη νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης και τα like στα post της.Και ψάχνει κανέναν ξενοδοχοεπιχειρηματία Μυκόνου - Σαντορίνης για παντρειά.
Έτσι ξεκίνησε το promotion της.Καθώς είχε και καλά αποφασίσει η Μενεγάκη να αποχωρήσει απο την τηλεόραση οριστικά (απορούσα με τον αχόρταγη τότε πως το αποφάσισε) είχαν πει ότι θα γίνει η νέα Μενεγάκη. Προσπάθησε να το παίξει ανώτερη και προς το δικό της στυλ αλλά δεν είχε τηλεθέαση. Οπότε το άλλαξε σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς (αχαχαχαχ έπεσαν οδηγίες φαίνεται κάνε ότι κάνει η Τσιμτσιλή, Καινούργιου κλπ κλπ) είδε ότι πιάνει οπότε ακολουθεί το ρεύμα της εποχής.Κάνει ότι κάνουν και οι υπόλοιπες.Ενδιαφερουσα η αναλυση...την ειχε προτυπο και ακολουθει πιστα την πορεια της.Θα πρεπει να νιωθει περηφανη η Μενεγακη που εχει μια τοσο πιστη ακολουθο.
Ετσι ακριβως....και προσπαθει με την ομορφια της και κανα χορο της πλακας να μαζεψει κανα νουμερο στην τηλεθεαση...Έτσι ξεκίνησε το promotion της.Καθώς είχε και καλά αποφασίσει η Μενεγάκη να αποχωρήσει απο την τηλεόραση οριστικά (απορούσα με τον αχόρταγη τότε πως το αποφάσισε) είχαν πει ότι θα γίνει η νέα Μενεγάκη. Προσπάθησε να το παίξει ανώτερη και προς το δικό της στυλ αλλά δεν είχε τηλεθέαση. Οπότε το άλλαξε σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς (αχαχαχαχ έπεσαν οδηγίες φαίνεται κάνε ότι κάνει η Τσιμτσιλή, Καινούργιου κλπ κλπ) είδε ότι πιάνει οπότε ακολουθεί το ρεύμα της εποχής.Κάνει ότι κάνουν και οι υπόλοιπες.
Στα λογια μου ερχεσαι...απλα ειναι πανεμορφη η σκροφα...αυτο την σωζει....Εγώ προσωπικά από τις παρουσιάστριες πρωινάδικων και γενικά τις παρουσιάστριες την θεωρώ την πιο ωραία.Την προτιμώ, είναι πιο ολοκληρωμένη στο σύνολο σαν γυναίκα. Ναι φτιαγμένη αλλά συγκριτικά με τις υπόλοιπες θεωρώ ότι έχει αναβαθμιστεί όσο πρέπει.Σαν εξωτερική εμφάνιση μιλάω.Τώρα όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ βγάζει κάτι ψεύτικο και απόμακρο που δεν μου βγάζει σεξουαλικότητα και πάθος.
Αν μπορείς στείλε και εδώ φίλε μου.εχω παναγιωταρου με μαλεσκου σε σοφτ λεσβιακο...οταν μπαινει η ραλλη γινεται χαρντοκορ αλλα ειναι μονο 26 λεπτα..
τυπε θα στο εστελνα αλλα μετα την αναρτηση του χελρειζερ099029365632293 παραπανω το εσβησα γιατι σκιαχτηκα...Αν μπορείς στείλε και εδώ φίλε μου.
Αμα λεγεται τοτε ετσι θα ειναιΌταν έφυγε η Μαλέσκου από το κανάλι στην Κρήτη λέγεται ότι όλοι κάνανε πάρτι γιατί ήταν μεγάλη σκύλα.
Τι;Τόσα πολλά θέλουν;Και αυτή και αυτός εκτός πραγματικότητας έτσι.τον Σακη τον κουστουμακια .......μου φαινεται λιγο μουφα η ειδηση.....τα 100 χιλιαρικα που πηρε ο τυπος,η Μαλεσκου τα θελει για ενα τριημερο.
Ποσο cringe ειναι ,εχει παει διακοπες και δεν βγαινει καν απτο ξενοδοχειο λες και ειναι το τοπ μουνι του χολιγουντ,δωματιο πισινα πισινα δωματιο και φωτογραφιες για υποψηφιους χορηγους
Sad
για στειλε παιχτηεχω παναγιωταρου με μαλεσκου σε σοφτ λεσβιακο...οταν μπαινει η ραλλη γινεται χαρντοκορ αλλα ειναι μονο 26 λεπτα..
Έχει χαζέψει τελικά.Το έχει παραχέσει.Έρε κάτι πλάνα ο σκηνοθέτης....