Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.731
Πόντοι
9.297
Αντιγράφει Μενεγάκη.Το ξεκίνησε σοφιστικέ στην αρχή είδε δεν έπιασε.Άρχισε να πετάει βυζιά και να κάνει κουνήματα και το πάει και στα social τώρα.Κάηκε τώρα τη νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης και τα like στα post της.Και ψάχνει κανέναν ξενοδοχοεπιχειρηματία Μυκόνου - Σαντορίνης για παντρειά.
Ενδιαφερουσα η αναλυση...την ειχε προτυπο και ακολουθει πιστα την πορεια της.Θα πρεπει να νιωθει περηφανη η Μενεγακη που εχει μια τοσο πιστη ακολουθο.

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.590
Πόντοι
456
Ενδιαφερουσα η αναλυση...την ειχε προτυπο και ακολουθει πιστα την πορεια της.Θα πρεπει να νιωθει περηφανη η Μενεγακη που εχει μια τοσο πιστη ακολουθο.
Έτσι ξεκίνησε το promotion της.Καθώς είχε και καλά αποφασίσει η Μενεγάκη να αποχωρήσει απο την τηλεόραση οριστικά (απορούσα με τον αχόρταγη τότε πως το αποφάσισε) είχαν πει ότι θα γίνει η νέα Μενεγάκη. Προσπάθησε να το παίξει ανώτερη και προς το δικό της στυλ αλλά δεν είχε τηλεθέαση. Οπότε το άλλαξε σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς (αχαχαχαχ έπεσαν οδηγίες φαίνεται κάνε ότι κάνει η Τσιμτσιλή, Καινούργιου κλπ κλπ) είδε ότι πιάνει οπότε ακολουθεί το ρεύμα της εποχής.Κάνει ότι κάνουν και οι υπόλοιπες.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Έτσι ξεκίνησε το promotion της.Καθώς είχε και καλά αποφασίσει η Μενεγάκη να αποχωρήσει απο την τηλεόραση οριστικά (απορούσα με τον αχόρταγη τότε πως το αποφάσισε) είχαν πει ότι θα γίνει η νέα Μενεγάκη. Προσπάθησε να το παίξει ανώτερη και προς το δικό της στυλ αλλά δεν είχε τηλεθέαση. Οπότε το άλλαξε σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς (αχαχαχαχ έπεσαν οδηγίες φαίνεται κάνε ότι κάνει η Τσιμτσιλή, Καινούργιου κλπ κλπ) είδε ότι πιάνει οπότε ακολουθεί το ρεύμα της εποχής.Κάνει ότι κάνουν και οι υπόλοιπες.
Ετσι ακριβως....και προσπαθει με την ομορφια της και κανα χορο της πλακας να μαζεψει κανα νουμερο στην τηλεθεαση...
Δυστυχως ειναι πολυ απειρη επαγγελματικα ακομα...το λεω και θα το ξαναπω απλα την σωζει η ομορφια της...τιποτε αλλο...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.590
Πόντοι
456
Εγώ προσωπικά από τις παρουσιάστριες πρωινάδικων και γενικά τις παρουσιάστριες την θεωρώ την πιο ωραία.Την προτιμώ, είναι πιο ολοκληρωμένη στο σύνολο σαν γυναίκα. Ναι φτιαγμένη αλλά συγκριτικά με τις υπόλοιπες θεωρώ ότι έχει αναβαθμιστεί όσο πρέπει.Σαν εξωτερική εμφάνιση μιλάω.Τώρα όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ βγάζει κάτι ψεύτικο και απόμακρο που δεν μου βγάζει σεξουαλικότητα και πάθος.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Εγώ προσωπικά από τις παρουσιάστριες πρωινάδικων και γενικά τις παρουσιάστριες την θεωρώ την πιο ωραία.Την προτιμώ, είναι πιο ολοκληρωμένη στο σύνολο σαν γυναίκα. Ναι φτιαγμένη αλλά συγκριτικά με τις υπόλοιπες θεωρώ ότι έχει αναβαθμιστεί όσο πρέπει.Σαν εξωτερική εμφάνιση μιλάω.Τώρα όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ βγάζει κάτι ψεύτικο και απόμακρο που δεν μου βγάζει σεξουαλικότητα και πάθος.
Στα λογια μου ερχεσαι...απλα ειναι πανεμορφη η σκροφα...αυτο την σωζει....
Ο κοσμος του αρεσει το ωραιο....μην λεμε μαλακιες τωρα...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.308
Πόντοι
6.256
Με τον θηλυκο Skull τον παιζετε ρε αυνανες!!!

4eb01cbf4b6cbf9628d2ad5b6cdafee8.jpg
maleskou2.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.185
Πόντοι
9.931
Όταν έφυγε η Μαλέσκου από το κανάλι στην Κρήτη λέγεται ότι όλοι κάνανε πάρτι γιατί ήταν μεγάλη σκύλα.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.957
Πόντοι
1.056

Fotis k.

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
153
Πόντοι
1
τον Σακη τον κουστουμακια .......μου φαινεται λιγο μουφα η ειδηση.....τα 100 χιλιαρικα που πηρε ο τυπος,η Μαλεσκου τα θελει για ενα τριημερο.
Τι;Τόσα πολλά θέλουν;Και αυτή και αυτός εκτός πραγματικότητας έτσι.

Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
2.867
Πόντοι
441
Ποσο cringe ειναι ,εχει παει διακοπες και δεν βγαινει καν απτο ξενοδοχειο λες και ειναι το τοπ μουνι του χολιγουντ,δωματιο πισινα πισινα δωματιο και φωτογραφιες για υποψηφιους χορηγους

Sad

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.957
Πόντοι
1.056
Ποσο cringe ειναι ,εχει παει διακοπες και δεν βγαινει καν απτο ξενοδοχειο λες και ειναι το τοπ μουνι του χολιγουντ,δωματιο πισινα πισινα δωματιο και φωτογραφιες για υποψηφιους χορηγους

Sad

Πιο πολύ sad απο εσένα που κάνεις διδακτορικά στα story της, τυπε?? Δεν νομίζω

Πάντως κοίταξα τα story, μόλις τώρα, και να εχει story σε "αρχαιολογικο" χώρο και μετα ταβέρνα( η τι στο πουτσο κατάστημα είναι αυτό) :confused:

Κακη ερευνα εκανες κιολας

Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
2.867
Πόντοι
441
Kαλά εσύ πάρε μας καμιά ομαδική πίπα καλύτερα γιατι το μονο που κανεις ειναι να σχολιαζεις σαν κατινα τους αλλους εδω μεσα
Λες και σε φωναξαμε να ζητησουμε την αποψη σου για το τι θα πουμε για το καθε τσολι εδω μεσα σπυριαρη,Το παιζεις υπερ-ανω με υφακι και περνας εδω μεσα τουλαχιστον ενα 3ωρο τη μερα ενω οι περισσοτεροι μπαινουμε 5 λεπτα να πουμε οτι μας καβλωσει και κλεινουμε
Κανε κανα μπανιο γιατι το πετσακι σου το εχεις ματωσει πιτσιρικο,Μαλλον το 24-6-20 που μπηκες ενηλικιωθηκες κιολας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom