Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
καληθπερα θαθ...Τακη προσεχε γιατι η μιση σοουμπιζ εχει κορωνα,νου σου να κανεις κανενα τεστ που και πουπαιδια πολυ ωραια γκομενα και τα εχει τα παντα ας ειναι και ψευτικαγαμαει η παραθεση...σε λιγο θα γραφεις και θα πιανεις σελιδα ολοκληρηΟυ 666,δαιμονισμενε,πως σου φαινεται που μια παραθεση σε ενα μελος,περιλαμβανει και 10-15 προηγουμενες παραθεσεις?δεν φανταζομαι να βαλεις 5τζι το εργαλειο του βενζεβουλ,και να πεσουν πανω μας οι 10 πληγες του φαραωδεν εχω αποφασισει ακομα...αν και λογικα θα σας εχει φροντισει ο μπουκουρας μεχρι τοτεΘα εχουμε ηλιοφανεια τα Χρισουγεννα?στον celebre στειλε το βιντεακι του καρανικαεχεις το βιντεακι απο το κοτερο?ε αυτη μπορει να διατυπωσει και 2 προτασεις που σκεφτηκε μονη της και εχει ευφραδεια λογου,θα μπορουσε για κατι καλυτερο απο τις υπολοιπες χαζοκατινες αλλα ειναι πολυ απαιτηικο το επιπεδο του ελληνικου κοινουΜας έχετε πρήξει τα φρύδια με τη Μενεγάκη που είναι και αμόρφωτη και στριμμένη. Αφήστε την κοπέλα να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό με τη δική της προσωπικότητα. Τα ίδια έλεγαν και για τη Μελέτη κάποτε...
Που ειναι το διαφορετικο τυπε Κλωνος της Καινουργιου εχει γινει.
Χάσαμε και την Μενεγάκη, την επιτομή της ποιότητας...
οι εκπομπες της και το σαν σημερα της ερτ ηταν μια οαση στην ερημο της ελληνικης τβ
Το έστειλα στον βιρλα...
Ο καρανίκας έχει πάθει κατάθλιψη με την απουσία της μενεγάκη.
Τον μπούκουρα δε τον πιανει ο ιός;
Να φροντίσεις να έχει κακό καιρό και λοκντάουν, μην κάνω τζάμπα την αναβάθμιση στην σύνδεση μου...
5G
Έτσι πρέπει να γίνεται, μόνο με παραθέσεις...
τι αλλα νεα μαγκες?
Ρε νιαμου πατε να κρασαρετε την αναβαθμιση;confused:
Καληθπερα θτα φιλαρακια μου!!!Μαθ ακουει ο θερβερ;