The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.103
- Πόντοι
- 25.467
Ρε γεροντομαλάκες!!!
Βάλατε γιαχνί χωρίς να με ειδοποιήσετε;;;
ψιλογιαχνι ρε σατανα..Ρε γεροντομαλάκες!!!
Τι έγινε ρε μαλακισμενα; Εμένα γιατί δεν με ειδοποιήσατε;
Ρε γεροντομαλάκες!!!
Ούτε εμένα οι γεροξεκούτηδες.
Προτείνω για αντίποινα, να στηρίξουμε Μήτσο.
Ποτέ δεν παίρνω call girl για δεύτερη φορά. Μία φορά το έκανα και έγινε μαλακία. Οπότε αυτά, τα περί καψούρας, να τα πεις στα φιλαράκια σου, τα γερόντια, που γράφεται κάθε φορά που πληρώνετε βίζιτες για να γαμήσετε, ότι αυτές χύνουν ποτάμια για πάρτη σας και γελάνε μέχρι και τα περιτυλίγματα των προφυλακτικών. Η κοπέλα έλεγε μαλακίες στην κλίκα σας και όταν ήταν μαζί μου, μου κατηγορούσε πελάτες και μου έλεγε ότι έχει και ένα κύκλο από σταθερούς, οι οποίοι την γαμάνε ακάποτα. Έκλεισα τρίτο ραντεβού μαζί της, μέσω μηνυμάτων, για να μου τα πει από κοντά. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! Εσύ, χωρίς να με γνωρίζεις και να ξέρεις τι έγινε, άρχισες μία επίθεση, μαζί με τους κολλητούς σου, τους μπαρμπάδες και τα κλωνάρια τους. Η φραγκόκοτα που σας έλεγε ψέματα, ότι τάχα μου παρακαλούσα την Βαλέρια, εξαφανίστηκε από το site, λίγους μήνες μετά, από όταν ξεκίνησα να ψάχνω τα "παιδιά" που ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ και έχει να κάνει login από το 2015! Ότι είχες φάει κόλλημα με την Βαλέρια είναι γνωστό, αφού την φιλοξενείς και στο εξοχικό σου, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ! Εσύ ο ίδιος έχεις πει, σε σερβιτόρο, πόσο καλή είναι και ότι κάνει φοβερό σεξ και έχεις φάει σκάλωμα. Το ότι δεν έχω έρθει στο εστιατόριο που συχνάζεις, για να στα πω από κοντά και να βλέπω τα χείλη σου να τρέμουν από το φόβο, είναι επειδή η Βαλέρια μου έστειλε pm και μου ζήτησε συγνώμη. Το ίδιο έκανα και εγώ και της υποσχέθηκα ότι δεν πρόκειται να την ενοχλήσω ποτέ. Όπως βλέπεις, λιμοκοντόρε, μάλλον δεν στην είπανε καλά την ιστορία οι φίλοι σου οι νταβατζήδες, ούτε σου έδειξαν το μήνυμα που μου έστειλαν για να σταματήσω, όταν άρχισα το κυνηγητό. Να ξέρεις, εσύ και η παρέα σου έχετε γίνει ρόμπες ξεκούμπωτες. Από τα μπουρδέλα, μέχρι και στο τσοντοσινεμά, με έχουν γνωρίσει άτομα, από το nick name μου (βλέπεις εγώ δεν κρύβομαι), γελάνε με τις κριτικές μου και με ρωτάνε για εσάς και τι ρόλο τραβάτε, γιατί οι περισσότεροι σας νομίζουν για προμότορες (όχι ότι δεν είστε). Εντάξει είμαστε τώρα; Όπως είσαι τώρα, μέσα στο παιδικό σου δωμάτιο, φορώντας το στριγκάκι σου, τράβα μαλακία, κάνε κατακόρυφο και ρίξτα στη μάπα σου.
ΥΓ: Το ότι μπήκες στην τρίτη, κατά σειρά αποχή, που διοργανώθηκε αυθόρμητα από τα μέλη, για να πεις ψέματα, να συκοφαντήσεις και να ανακατέψεις κόσμο, με αφορμή και καλά ένα περιστατικό που έγινε πριν από 4 (τέσσερα) χρόνια, μεταξύ εμού και μιας πουτάνας, καταλαβαίνει κάποιος τον σκοτεινό ρόλο που παίζεις μέσα στο site.
Εύγε κ. Μήτσε!!!
Πείτε του κι άλλα του γεροπαραλυμένου με την γεροντοκαψούρα.
Τι; Δεν θα βάλεις γκιφ σημερα στους παππούληδες;Ηρθα και γω παιδιά.
ΥΓ. Δράττομαι τας ευκαιρίας να στείλω τους χαιρετισμούς μου στον αγαπητό φίλο Σκοτεινό παρακαλώ να του τις μεταφέρετε.
γνωριζεις κατι για το αγγλικο φεριτικο ;
Oχι >Τι; Δεν θα βάλεις γκιφ σημερα στους παππούληδες;
ισχυει πως εαν εντοπισει στοχο οντως εχει ;; στο κεντραρισμα εχει θεμα και εκει θελει τοπικο ..Έμπειρος χειριστής, μου έχει αναφέρει πως παρουσιάζουν πρόβλημα με το μαγνητικό πεδίο.
ισχυει πως εαν εντοπισει στοχο οντως εχει ;; στο κεντραρισμα εχει θεμα και εκει θελει τοπικο ..
αλλα για αρχικη επιβεβαιωση μας κανει οντως δουλεια ;
Το πινγκ-πονγκ θες να πεις. Εμένα μαρεσε.Oχι >
με κοροιδεύουνε για το τένις
καλως .Ναι.
Εκτός αν έχει κόντρα συγκεκριμένο αζιμούθιο που το τυφλώνει.
Oχι >
με κοροιδεύουνε για το τένις
Αξιότιμε κκ. Μήτσε,
Σας προτρέπω επίσης, να βγάλετε στη φόρα, το όνομα του κλάμπ που πασάρει κόκα στο Κολωνάκι, καθώς και το σημείο που πουλάει τα καλασνίκωφ στην Ομόνοια.
Πληροφορίες για τις στημένες κούρσες στον ιππόδρομο, καθώς και σε ποια στρπτηζάδικα πουλάει προστασία, θα σας δώσω εγώ.