Νέα

info123 ή mitsos147, ναυάγιο της ζωής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα info@123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.103
Πόντοι
25.467
Ρε γεροντομαλάκες!!!

Βάλατε γιαχνί χωρίς να με ειδοποιήσετε;;;  :huh:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.103
Πόντοι
25.467
Ποτέ δεν παίρνω call girl για δεύτερη φορά. Μία φορά το έκανα και έγινε μαλακία. Οπότε αυτά, τα περί καψούρας, να τα πεις στα φιλαράκια σου, τα γερόντια, που γράφεται κάθε φορά που πληρώνετε βίζιτες για να γαμήσετε, ότι αυτές χύνουν ποτάμια για πάρτη σας και γελάνε μέχρι και τα περιτυλίγματα των προφυλακτικών. Η κοπέλα έλεγε μαλακίες στην κλίκα σας και όταν ήταν μαζί μου, μου κατηγορούσε πελάτες και μου έλεγε ότι έχει και ένα κύκλο από σταθερούς, οι οποίοι την γαμάνε ακάποτα. Έκλεισα τρίτο ραντεβού μαζί της, μέσω μηνυμάτων, για να μου τα πει από κοντά. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! Εσύ, χωρίς να με γνωρίζεις και να ξέρεις τι έγινε, άρχισες μία επίθεση, μαζί με τους κολλητούς σου, τους μπαρμπάδες και τα κλωνάρια τους. Η φραγκόκοτα που σας έλεγε ψέματα, ότι τάχα μου παρακαλούσα την Βαλέρια, εξαφανίστηκε από το site, λίγους μήνες μετά, από όταν ξεκίνησα να ψάχνω τα "παιδιά" που ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ και έχει να κάνει login από το 2015! Ότι είχες φάει κόλλημα με την Βαλέρια είναι γνωστό, αφού την φιλοξενείς και στο εξοχικό σου, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ! Εσύ ο ίδιος έχεις πει, σε σερβιτόρο, πόσο καλή είναι και ότι κάνει φοβερό σεξ και έχεις φάει σκάλωμα. Το ότι δεν έχω έρθει στο εστιατόριο που συχνάζεις, για να στα πω από κοντά και να βλέπω τα χείλη σου να τρέμουν από το φόβο, είναι επειδή η Βαλέρια μου έστειλε pm και μου ζήτησε συγνώμη. Το ίδιο έκανα και εγώ και της υποσχέθηκα ότι δεν πρόκειται να την ενοχλήσω ποτέ. Όπως βλέπεις, λιμοκοντόρε, μάλλον δεν στην είπανε καλά την ιστορία οι φίλοι σου οι νταβατζήδες, ούτε σου έδειξαν το μήνυμα που μου έστειλαν για να σταματήσω, όταν άρχισα το κυνηγητό. Να ξέρεις, εσύ και η παρέα σου έχετε γίνει ρόμπες ξεκούμπωτες. Από τα μπουρδέλα, μέχρι και στο τσοντοσινεμά, με έχουν γνωρίσει άτομα, από το nick name μου (βλέπεις εγώ δεν κρύβομαι), γελάνε με τις κριτικές μου και με ρωτάνε για εσάς και τι ρόλο τραβάτε, γιατί οι περισσότεροι σας νομίζουν για προμότορες (όχι ότι δεν είστε). Εντάξει είμαστε τώρα; Όπως είσαι τώρα, μέσα στο παιδικό σου δωμάτιο, φορώντας το στριγκάκι σου, τράβα μαλακία, κάνε κατακόρυφο και ρίξτα στη μάπα σου.

ΥΓ: Το ότι μπήκες στην τρίτη, κατά σειρά αποχή, που διοργανώθηκε αυθόρμητα από τα μέλη, για να πεις ψέματα, να συκοφαντήσεις και να ανακατέψεις κόσμο, με αφορμή και καλά ένα περιστατικό που έγινε πριν από 4 (τέσσερα) χρόνια, μεταξύ εμού και μιας πουτάνας, καταλαβαίνει κάποιος τον σκοτεινό ρόλο που παίζεις μέσα στο site.

Εύγε κ. Μήτσε!!!

Πείτε του κι άλλα του γεροπαραλυμένου με την γεροντοκαψούρα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.103
Πόντοι
25.467
Αξιότιμε κκ. Μήτσε,

Σας προτρέπω επίσης, να βγάλετε στη  φόρα, το όνομα του κλάμπ που πασάρει κόκα στο Κολωνάκι, καθώς και το σημείο που πουλάει τα καλασνίκωφ στην Ομόνοια.

Πληροφορίες για τις στημένες κούρσες στον ιππόδρομο, καθώς και σε ποια στρπτηζάδικα πουλάει προστασία, θα σας δώσω εγώ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ηρθα και γω παιδιά.
ΥΓ. Δράττομαι τας ευκαιρίας να στείλω τους χαιρετισμούς μου στον αγαπητό φίλο Σκοτεινό παρακαλώ να του τις μεταφέρετε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.711
Πόντοι
19.795
Ηρθα και γω παιδιά.
ΥΓ. Δράττομαι τας ευκαιρίας να στείλω τους χαιρετισμούς μου στον αγαπητό φίλο Σκοτεινό παρακαλώ να του τις μεταφέρετε.
Τι; Δεν θα βάλεις γκιφ σημερα στους παππούληδες;

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Έμπειρος χειριστής, μου έχει αναφέρει πως παρουσιάζουν πρόβλημα με το μαγνητικό πεδίο.
ισχυει πως εαν εντοπισει στοχο οντως εχει ;; στο κεντραρισμα εχει θεμα και εκει  θελει τοπικο ..
αλλα για αρχικη επιβεβαιωση μας κανει οντως δουλεια  ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.103
Πόντοι
25.467
ισχυει πως εαν εντοπισει στοχο οντως εχει ;; στο κεντραρισμα εχει θεμα και εκει  θελει τοπικο ..
αλλα για αρχικη επιβεβαιωση μας κανει οντως δουλεια  ;

Ναι.

Εκτός αν έχει κόντρα συγκεκριμένο αζιμούθιο  που το τυφλώνει.

Επισκέπτης
Σκανδαλωδης η ανοχη του σαιτ σε αυτο το εμετικο θρεντ. Ποιοι ειστε εσεις που τολματε να πιανετε στο στομα σας τον Πικερ;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αξιότιμε κκ. Μήτσε,

Σας προτρέπω επίσης, να βγάλετε στη  φόρα, το όνομα του κλάμπ που πασάρει κόκα στο Κολωνάκι, καθώς και το σημείο που πουλάει τα καλασνίκωφ στην Ομόνοια.

Πληροφορίες για τις στημένες κούρσες στον ιππόδρομο, καθώς και σε ποια στρπτηζάδικα πουλάει προστασία, θα σας δώσω εγώ.
:2funny: :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ελα Μήτσοοοο, γιατί δεν επισκέπτεσαι το νήμα σου?

Γράψε εδώ τις μαλακίες που έχεις γεμίσει όλο το φόρουμ. Έχεις τον χώρο σου πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom