Νέα

Indomitable: Η πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας(απίστευτο κ όμως αληθινό)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
υπάρχει άλλη μία ταινία "το κακό" , η οποία είναι ελληνική, φαντασίας και προγενέστερη από αυτήν που παρέθεσες...άρα το αναφερόμενο ότι η ταινία που έβαλες είναι η πρώτη εληνική ταινία φαντασίας είναι ανακριβές :)
Σωστός τίτλος θα ήταν  "Η πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας".

Μας έχουν επηρεάσει τόσο οι Αμερικανικές ταινίες που όταν ακούμε σε τέτοια ταινία Ελληνικά φαίνονται για γέλια , έμενα βασικά δεν μου άρεσε η βουβαμάρα σε κάποια σημεία του τρέιλερ θυμίζει ταινία Αγγελόπουλου και ότι οι πανοπλίες είναι  πολύ γυαλισμένες και μοιάζουν ψεύτικες αλλά σίγουρα θα την δω όταν βγει σε dvd
Συμφωνώ!
Η ταινία προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με υπερπαραγωγές του Hollywood, αλλά αν οι ηθοποιοί μιλούσαν οποιαδήποτε άλλη γλώσσα πέρα από τη δική μας, θα άκουγες καλύτερα σχόλια εδώ μέσα.
Είναι όπως το ελληνικό ροκ στη δεκαετία του 70. Όλοι έλεγαν ότι η ελληνική γλώσσα δεν ταίριαζε σ' αυτή τη μορφή μουσικής. Η επιμονή σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο Σιδηρόπουλος απέδειξε ότι η ελληνική γλώσσα μπορεί να ταιριάξει παντού. Έφταιγε απλά ότι το αυτί του Έλληνα δεν είχε συνηθίσει ακόμα να ακούει ρο στα ελληνικά.
Εγώ πάντως, εγκρίνω αυτή την ταινία με χίλια, γιατί είναι ελληνική σε κάθε έκφανση, από το cast, την γλώσσα, την παραγωγή, το σενάριο και μέχρι και το κόμικ που είναι βασισμένο το σενάριο.
Καλή συνέχεια εύχομαι στα παιδιά.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σωστός τίτλος θα ήταν  "Η πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας".
ε καλά, μετά κάπου θα χανόταν η μπάλα π.χ. αν κάποια στιγμή αργότερα γυριζόταν μια τέτοια ταινία που θα είχε επιπλέον δεινόσαυρους θα έλεγαν "Η πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας με δεινόσαυρους". :2funny:
μάρκετινγκ σου λέει :huh:

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ε καλά, μετά κάπου θα χανόταν η μπάλα π.χ. αν κάποια στιγμή αργότερα γυριζόταν μια τέτοια ταινία που θα είχε επιπλέον δεινόσαυρους θα έλεγαν "Η πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας με δεινόσαυρους". :2funny:
μάρκετινγκ σου λέει :huh:
Να καταλήξουμε κάπου όμως ε...να ξέρουν κ τι διόρθωση να κάνουν οι κύριοι mod ή το boss. :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κοιτα πως μπορεις να χασεις ενα τετοιο αξιωμα!
αρα η δωροδοκια ειναι ακυρη.
ουφ.

Θα με κάνεις τιμημένη αν γίνεις μοντ? Θα κάνεις mute κανά νικ τη στιγμή που το βρίζω ώστε να του σπάμε τα νεύρα που δε θα μπορεί να μιλήσει? :P

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Θα με κάνεις τιμημένη αν γίνεις μοντ? Θα κάνεις mute κανά νικ τη στιγμή που το βρίζω ώστε να του σπάμε τα νεύρα που δε θα μπορεί να μιλήσει? :P

στο πμ που εστειλες ελεγες επισης οτι θα μου κατσεις.
πρεπει να το αναφερεις και δημοσια και ειμαστε οκ.

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατί σπαμάρετε ρε;;; :birdman:

Ντροπή σας,αναφορά!!!!! :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Έχω υψηλούς στόχους όμως στη ζωή μου, όχι μαλακίες. :2funny:

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Και προς στιγμήν νόμισα ότι το έγραψε σε εμένα...ααα με έχει επηρέασει άσχημα η ιδέα(ξέρεις ποια). :headbang:

:2funny:

ο ανταγωνιστης σου ειναι πιο δυνατος και πιο "τυχερος"...
αστο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Έχετε μπερδευτεί λίγο. Άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom