Νέα

Indomitable: Η πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας(απίστευτο κ όμως αληθινό)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Indomitable: Η πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας

Η ανεξάρτητη κινηματογραφική ομάδα Underworld Films () ξεκίνησε το νέο της project, μια μεγάλου μήκους ταινία (sword & sorcery), η οποία θα βασίζεται στον κόσμο του βραβευμένου ελληνικού κόμικ φαντασίας "Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα""The Dragonphoenix Chronicles : Indomitable".

Η ιστορία της ταινίας λαμβάνει χώρα 200 χρόνια μετά το τέλος του κόμικ, στις Χώρες του Βορρά και συγκεκριμένα στην Νοσβαλδία, την οποία πλέον διαφεντεύει η Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα, η οποία έχει κατακτήσει μεγάλο μέρος του Κόσμου του Έλεμπρος. Εκεί συναντούμε τον Ντράγκαρ, έναν Βάρβαρο που αποτελεί ιδιοκτησία του σκλαβέμπορου Φλάβιου, παίρνοντας έτσι μέρος σε βρώμικες μονομαχίες προς διασκέδαση των αριστοκρατών. Η μοίρα φέρνει τον Ντράγκαρ κοντά στον τόπο του για μια ακόμη φορά, καθώς ο Φλάβιος τον οδηγεί μαζί με άλλους μονομάχους στην έπαυλη του Στρατηγού Ακιλόνιου, προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες που οργανώνονται προς τιμήν της κόρης του Στρατηγού, της κακομαθημένης Βαλέρια. Οι σκέψεις του Ντράγκαρ βρίσκονται πάντα πίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα του και στην γυναίκα του, Μπρέννα. Μια ευκαιρία παρουσιάζεται στον Ντράγκαρ και καταφέρνει να δραπετεύσει απο την έπαυλη, παίρνοντας μαζί του ως όμηρο την Βαλέρια. Εξοργισμένος απο την απαγωγή της κόρης του, Ακιλόνιος πληρώνει έναν κυνηγό επικυρηγμένων, μαζί με την ομάδα των μισθοφόρων του, προκειμένου να βρουν τα ίχνη του Ντράγκαρ και το κυνήγι ξεκινά.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας που έχει γίνει ποτέ και μάλιστα η πρώτη ελληνική μεγάλου μήκους ταινία που χρηματοδοτείται από τους φίλους και οπαδούς του είδους, μέσω της γνωστής διεθνούς ηλεκτρονικής χρηματοδοτικής πλατφόρμας Indiegogo. Με την χρήση πιστωτικής κάρτας μπορεί κανείς να συνεισφέρει οτιδήποτε ποσό επιθυμεί για να καλυφθούν τα έξοδα της ταινίας και ανάλογα το ποσό της συνεισφοράς προσφέρονται και συγκεκριμένες ανταμοιβές απο τους δημιουργούς της ταινίας, όπως η δυνατότητα να πάρει poster, φωτογραφίες, συλλεκτικό Artbook της ταινίας, αντίτυπο της ταινίας όταν αυτή ολοκληρωθεί ή ακόμη να μπεί το όνομα του στα credits στην παραγωγή της ταινίας σαν Associate ή Executive Producer. Ακόμα και το πιο μικρό ποσό μας φέρνει σιγά σιγά ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας και την υλοποίηση της ταινίας!

Εκτός απο οικονομική συνεισφορά μπορεί κανείς να συμβάλλει επίσης στην παραγωγή της ταινίας είτε σαν ιδιώτης ή σαν εταιρία με μέσα ή/και υπηρεσίες υπο μορφή χορηγίας (π.χ ενοικίαση εξοπλισμού, μεταφορικών μέσων, διαμονές, catering, προώθηση και επικοινωνία κ.α.)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Indomitable: Η πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας

Η ανεξάρτητη κινηματογραφική ομάδα Underworld Films () ξεκίνησε το νέο της project, μια μεγάλου μήκους ταινία (sword & sorcery), η οποία θα βασίζεται στον κόσμο του βραβευμένου ελληνικού κόμικ φαντασίας "Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα""The Dragonphoenix Chronicles : Indomitable".

Η ιστορία της ταινίας λαμβάνει χώρα 200 χρόνια μετά το τέλος του κόμικ, στις Χώρες του Βορρά και συγκεκριμένα στην Νοσβαλδία, την οποία πλέον διαφεντεύει η Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα, η οποία έχει κατακτήσει μεγάλο μέρος του Κόσμου του Έλεμπρος. Εκεί συναντούμε τον Ντράγκαρ, έναν Βάρβαρο που αποτελεί ιδιοκτησία του σκλαβέμπορου Φλάβιου, παίρνοντας έτσι μέρος σε βρώμικες μονομαχίες προς διασκέδαση των αριστοκρατών. Η μοίρα φέρνει τον Ντράγκαρ κοντά στον τόπο του για μια ακόμη φορά, καθώς ο Φλάβιος τον οδηγεί μαζί με άλλους μονομάχους στην έπαυλη του Στρατηγού Ακιλόνιου, προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες που οργανώνονται προς τιμήν της κόρης του Στρατηγού, της κακομαθημένης Βαλέρια. Οι σκέψεις του Ντράγκαρ βρίσκονται πάντα πίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα του και στην γυναίκα του, Μπρέννα. Μια ευκαιρία παρουσιάζεται στον Ντράγκαρ και καταφέρνει να δραπετεύσει απο την έπαυλη, παίρνοντας μαζί του ως όμηρο την Βαλέρια. Εξοργισμένος απο την απαγωγή της κόρης του, Ακιλόνιος πληρώνει έναν κυνηγό επικυρηγμένων, μαζί με την ομάδα των μισθοφόρων του, προκειμένου να βρουν τα ίχνη του Ντράγκαρ και το κυνήγι ξεκινά.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας που έχει γίνει ποτέ και μάλιστα η πρώτη ελληνική μεγάλου μήκους ταινία που χρηματοδοτείται από τους φίλους και οπαδούς του είδους, μέσω της γνωστής διεθνούς ηλεκτρονικής χρηματοδοτικής πλατφόρμας Indiegogo. Με την χρήση πιστωτικής κάρτας μπορεί κανείς να συνεισφέρει οτιδήποτε ποσό επιθυμεί για να καλυφθούν τα έξοδα της ταινίας και ανάλογα το ποσό της συνεισφοράς προσφέρονται και συγκεκριμένες ανταμοιβές απο τους δημιουργούς της ταινίας, όπως η δυνατότητα να πάρει poster, φωτογραφίες, συλλεκτικό Artbook της ταινίας, αντίτυπο της ταινίας όταν αυτή ολοκληρωθεί ή ακόμη να μπεί το όνομα του στα credits στην παραγωγή της ταινίας σαν Associate ή Executive Producer. Ακόμα και το πιο μικρό ποσό μας φέρνει σιγά σιγά ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας και την υλοποίηση της ταινίας!

Εκτός απο οικονομική συνεισφορά μπορεί κανείς να συμβάλλει επίσης στην παραγωγή της ταινίας είτε σαν ιδιώτης ή σαν εταιρία με μέσα ή/και υπηρεσίες υπο μορφή χορηγίας (π.χ ενοικίαση εξοπλισμού, μεταφορικών μέσων, διαμονές, catering, προώθηση και επικοινωνία κ.α.)

Δεν ξέρω πόσο καλλή θα είναι η ταινία αλλά από το βίντεο μου άρεσαν οι πανοπλίες! Αν είναι έτσι και στην ταινία σίγουρα θα την δω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλη προσπαθεια αν και εμφανως ερασιτεχνικη.....

Θα την δω αν βγει επισημα στο σινεμα.....

Πρεπει να στηριζουμε την πρωτοβουλια !!!!!!

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Η εικόνα σου δίνει την αίσθηση του επικού, όσων αφορά τις πανοπλίες, τα όπλα και ο τρόπος που τα χειρίζονται, φαίνεται πως υπάρχει ένα μικρό μπάχαλο, άποψη μoυ βέβαια αφού πάντα προτιμούσα μία ομοιογένεια, αλλά θα την δω αν βγει στους κινηματογράφους. Κάθε τι που έχει σχέση με ταινίες φαντασίας, αξίζει να στηρίζεται. Εμείς μπορούμε να παίξουμε; :cheesy:

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Το κομικ παντως γαμεί,άλλο αν ο δημιουργός του μας εχει σπασει τ'αρχίδια μεσολαβωντας μηνες απο τευχος σε τευχος,στο τελος μου φαινεται το εχει παρατησει εντελως,ελπιζω να μην μενει ατελειωτη και η ταινία  :grin:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Γελοια θα ελεγα.Φαινεται δεν εχουν προβαρει πολυ τις σκηνες των μονομαχιων...Σα να ξιφομαχουν σε slow motion ειναι...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δε θα έδινα λεφτά για σινεμά. :-

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τι τιμή να τιμήσεις το θρεντάκι μου. :sunglasses:

Αν έρθεις Σόλουν σε κερνάω έναν cinema. :sunglasses:
ΈναΝ? :2funny:

Ένα tour θέλω γιατί έχω έρθει 2 φορές, και τη δεύτερη απλά περίμενα κανά 3ωρο στα κτελ.

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΈναΝ? :2funny:

Ένα tour θέλω γιατί έχω έρθει 2 φορές, και τη δεύτερη απλά περίμενα κανά 3ωρο στα κτελ.
Να έρθεις Τετάρτη όμως που έχει Ladies Night,θα μου δανείσεις ένα σουτιέν σου,θα με βάψεις κ λίγο κ θα μπούμε με μειωμένο εισητήριο κ οι δύο!!!!! :sunglasses:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Να έρθεις Τετάρτη όμως που έχει Ladies Night,θα μου δανείσεις ένα σουτιέν σου,θα με βάψεις κ λίγο κ θα μπούμε με μειωμένο εισητήριο κ οι δύο!!!!! :sunglasses:

σε περιπτωση που το σβησεις αυτο
εχω κρατησει snip της σελιδας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αν αυτή είναι η 1η ταινία φαντασίας, το κακό είναι η μηδενική;

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σε περιπτωση που το σβησεις αυτο
εχω κρατησει snip της σελιδας.
Δεν ντρέπομαι καθόλου,εκεί που έχουν πάει τα εισητήρια cinema άνετα το έκανα για να μπω μισοτιμής. :thefinge:

Πιο ακριβά βέβαια έρχεται η αγορά ποπ κορν κ ενός αναψυκτικού γαμώ την ράτσα τους!!!! :tickedoff:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Δεν έχετε εκεί προσφορά στα village από την cosmote? Στο Βόλο είναι γύρω στα 3 ευρώ το εισιτήριο κάθε Τετάρτη νομίζω. Ψάξε το ρε συ.
Όχι ότι δε θα σου κάνει το σουτιέν μου αλλά λέμε τώρα χαχα

αν αυτή είναι η 1η ταινία φαντασίας, το κακό είναι η μηδενική;

Το κακό ήταν υπεργαμάτο ρεεεεεεε! :cheesy:

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κακές παρέες τύπε. Πάει το παιδί, το μαγάρισαν...
Το ξέρεις ρε άχρηστε ότι το εισητήριο έχει 8,50e  :birdman:

Σε ladies night μπαίνεις με 4,50e. :birdman:

Και δεν είμαι  lady γμτ το κερατό μου γαμώ!!!! :tickedoff:

#velvy το σουτιέεν σου!!!!! :2funny: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τελικά παπαζολ άνοιξες θρεντ για να σπαμάρεις και με λάθος τίτλο.
αγνό κόπι-πέιστ από το ιντερνετ από κανένα κωλοσάιτ που δεν ξέρει ούτε τις ελληνικές ταινίες.

το κακό είτε δεν αποτελεί φαντασία, άρα τα ζόμπι υπάρχουν, είτε δεν αποτελεί ελληνική ταινία.
διαλέξτε και πάρτε

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αγνό κόπι-πέιστ από το ιντερνετ από κανένα κωλοσάιτ που δεν ξέρει ούτε τις ελληνικές ταινίες.

το κακό είτε δεν αποτελεί φαντασία, άρα τα ζόμπι υπάρχουν, είτε δεν αποτελεί ελληνική ταινία.
διαλέξτε και πάρτε
Από το σπαμάρεις κ μετά δεν καταλάβα τίποτα,αλήθεια. :S

Ρίξε το άλλη μία πιο απλά please. :helpplea:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

διαλέξτε και πάρτε

Wow κάνεις για mod τελικά! Το έχεις το αυστηρό! :cheesy:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Από το σπαμάρεις κ μετά δεν καταλάβα τίποτα,αλήθεια. :S

Ρίξε το άλλη μία πιο απλά please. :helpplea:
υπάρχει άλλη μία ταινία "το κακό" , η οποία είναι ελληνική, φαντασίας και προγενέστερη από αυτήν που παρέθεσες...άρα το αναφερόμενο ότι η ταινία που έβαλες είναι η πρώτη εληνική ταινία φαντασίας είναι ανακριβές :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom