Νέα

Ίνα Παλαμά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

toympa

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
14
Πόντοι
6
ina-palama-okokoras-3-1-661x1024.jpg

ina-palama-okokoras-2.jpg

[URL unfurl="true"]http://okokoras.gr/2011/08/22/%ce%b7-%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%ac-%cf%80%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd/[/url]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οταν φυσαει δυνατα ο αερας, ο γιατρος της εχει απαγορεψει την κυκλοφορια στους δρομους???  :2funny:

Τι ειναι αυτο το απολειφαδι!

Βαζει και ερμα για να ειναι σταθερη???  :2funny: :2funny: :2funny:

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
το επίθετο καθόλου τυχαίο (αν και όντως είναι αρκετά αδύνατη,πρέπει να πάρει λίγα πιασίματα παραπάνω να ρθει να δέσει το γλυκό)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πολύ όμορφη! Μου αρέσει.

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
να σας πω κάτι αλλά μην το πείτε πουθενα: Είναι μουνάρα, και οποιοσδήποτε την είχε δίπλα του από εμάς θα πάθαινε καρδιακό επεισόδιο από τη χαρά του

Τώρα το θέμα κρεβάτι, αυτό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετο από την εμφάνιση, τα κιλά κλπ, αν και νομίζω πως ένα πολύ όμορφο κορίτσι που έχει ούτως ή αλλιώς αυτή την περίοδο συνηθήσει να κυκλοφορεί με σκαφάρες και γνωστό νεαρό εφοπλιστή, ε δεν πρόκειται εύκολα να ασχοληθεί με το να ικανοποιήσει έναν άντρα.

Αλλά οπτικά άστε το, την έχω δει απο σχετικά κοντα, είναι ζαλάδα

Επισκέπτης

το παίρνει βαθειά στο κώλο το παλαμάρι η Παλαμά? :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Αυτο τον σκελετο φοβασαι να τον πηδηξεις μην ακουσεις κανα "κρακ" και σου μεινει στα χερια μετα... :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μια χαρά. Θα είναι και οικονομική στο φαγητό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
να σας πω κάτι αλλά μην το πείτε πουθενα: Είναι μουνάρα, και οποιοσδήποτε την είχε δίπλα του από εμάς θα πάθαινε καρδιακό επεισόδιο από τη χαρά του

Τώρα το θέμα κρεβάτι, αυτό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετο από την εμφάνιση, τα κιλά κλπ, αν και νομίζω πως ένα πολύ όμορφο κορίτσι που έχει ούτως ή αλλιώς αυτή την περίοδο συνηθήσει να κυκλοφορεί με σκαφάρες και γνωστό νεαρό εφοπλιστή, ε δεν πρόκειται εύκολα να ασχοληθεί με το να ικανοποιήσει έναν άντρα.

Στο "μουναρα" περιλαμβανεται κι αυτο το ΑΠΑΙΣΙΟ ποδι που ειναι ισιο απο πανω ως κατω, χωρις καν μια καμπυλη στη γαμπα?
Δεν εχω δει πιο δυσμορφο πόδι στην ζωη μου.
Συγνωμη, εχετε γενικως μερικοι κανενα κριτηριο για την ομορφια μιας γυναικας, ή οποια ειναι ξεκωλο απλα μας αρεσει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Ρε φιλε τι κομπλεξικα ειναι αυτα που λες?

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλα δεν τι λες και μουναρα..ενα τυπικο ελληνακι πορνιδιο ειναι...που ο σκοπος της ζωης της ειναι να βρει κανενα μαλακα σκαφατο τζιπατο αμαξατο μπουχεσα και να τον καπαρωσει,πολυ στραβοκανη ομως ειναι.

Επισκέπτης
Τα πόδια της είναι σπουδαία.
Τέλεια.

Και το υπόλοιπο κορμί βέβαια είναι τέλειο
και η φάτσα καλή
και το βυζί ειναι βυζί ΟΧΙ ΣΑΜΠΡΕΛΑ.

Απλά θεά.

Για φακλανολάγνους σαν τον Άλεξ προφανώς δεν κάνει.
Να κοιτάξει κάτι σε Τζέση Παπουτσή ...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τι πραγμα ειναι αυτο;

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Στις 2ερες φωτο μια χαρα.......το βυζι δικο της δεν ειναι παντως αλλα καλη δουλεια

kounoupis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
10
Πόντοι
1
τη ουλη εννοει.μα καλα ζελε εβαλε αντι για σιλικονη :dancing:

Stories

Νέο!

Stories