You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ίνα Παλαμά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
VaggelisWestSide
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
το επίθετο καθόλου τυχαίο (αν και όντως είναι αρκετά αδύνατη,πρέπει να πάρει λίγα πιασίματα παραπάνω να ρθει να δέσει το γλυκό)
να σας πω κάτι αλλά μην το πείτε πουθενα: Είναι μουνάρα, και οποιοσδήποτε την είχε δίπλα του από εμάς θα πάθαινε καρδιακό επεισόδιο από τη χαρά του
Τώρα το θέμα κρεβάτι, αυτό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετο από την εμφάνιση, τα κιλά κλπ, αν και νομίζω πως ένα πολύ όμορφο κορίτσι που έχει ούτως ή αλλιώς αυτή την περίοδο συνηθήσει να κυκλοφορεί με σκαφάρες και γνωστό νεαρό εφοπλιστή, ε δεν πρόκειται εύκολα να ασχοληθεί με το να ικανοποιήσει έναν άντρα.
Αλλά οπτικά άστε το, την έχω δει απο σχετικά κοντα, είναι ζαλάδα
Τώρα το θέμα κρεβάτι, αυτό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετο από την εμφάνιση, τα κιλά κλπ, αν και νομίζω πως ένα πολύ όμορφο κορίτσι που έχει ούτως ή αλλιώς αυτή την περίοδο συνηθήσει να κυκλοφορεί με σκαφάρες και γνωστό νεαρό εφοπλιστή, ε δεν πρόκειται εύκολα να ασχοληθεί με το να ικανοποιήσει έναν άντρα.
Επισκέπτης
το παίρνει βαθειά στο κώλο το παλαμάρι η Παλαμά?
το παίρνει βαθειά στο κώλο το παλαμάρι η Παλαμά?
άμα ο σκαφάτος είναι μάστορας....πιθανά,άμα είναι κανένας λούλης ,αρχίδια μάστορα....
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Μια χαρά. Θα είναι και οικονομική στο φαγητό.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Στο "μουναρα" περιλαμβανεται κι αυτο το ΑΠΑΙΣΙΟ ποδι που ειναι ισιο απο πανω ως κατω, χωρις καν μια καμπυλη στη γαμπα?να σας πω κάτι αλλά μην το πείτε πουθενα: Είναι μουνάρα, και οποιοσδήποτε την είχε δίπλα του από εμάς θα πάθαινε καρδιακό επεισόδιο από τη χαρά του
Δεν εχω δει πιο δυσμορφο πόδι στην ζωη μου.
Συγνωμη, εχετε γενικως μερικοι κανενα κριτηριο για την ομορφια μιας γυναικας, ή οποια ειναι ξεκωλο απλα μας αρεσει?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ρε φιλε τι κομπλεξικα ειναι αυτα που λες?να σας πω κάτι αλλά μην το πείτε πουθενα: Είναι μουνάρα, και οποιοσδήποτε την είχε δίπλα του από εμάς θα πάθαινε καρδιακό επεισόδιο από τη χαρά του
caetano_italia
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλα δεν τι λες και μουναρα..ενα τυπικο ελληνακι πορνιδιο ειναι...που ο σκοπος της ζωης της ειναι να βρει κανενα μαλακα σκαφατο τζιπατο αμαξατο μπουχεσα και να τον καπαρωσει,πολυ στραβοκανη ομως ειναι.
Επισκέπτης
Τα πόδια της είναι σπουδαία.
Τέλεια.
Και το υπόλοιπο κορμί βέβαια είναι τέλειο
και η φάτσα καλή
και το βυζί ειναι βυζί ΟΧΙ ΣΑΜΠΡΕΛΑ.
Απλά θεά.
Για φακλανολάγνους σαν τον Άλεξ προφανώς δεν κάνει.
Να κοιτάξει κάτι σε Τζέση Παπουτσή ...
Τέλεια.
Και το υπόλοιπο κορμί βέβαια είναι τέλειο
και η φάτσα καλή
και το βυζί ειναι βυζί ΟΧΙ ΣΑΜΠΡΕΛΑ.
Απλά θεά.
Για φακλανολάγνους σαν τον Άλεξ προφανώς δεν κάνει.
Να κοιτάξει κάτι σε Τζέση Παπουτσή ...
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
Στις 2ερες φωτο μια χαρα.......το βυζι δικο της δεν ειναι παντως αλλα καλη δουλεια
:o
Δες το δεξι απο κατω......γενικα περι ορεξεως.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις