Νέα

Ήμουν σε ίντερνετ καφέ και με έδιωξαν επειδή ήμουν στο bou. Είχαν δικαίωμα;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα purgiotis40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dr. Kolompo

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Δεκ 2021
Μηνύματα
3.529
Like
4.605
Πόντοι
1.706
Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με πείραζε καθόλου. Αν θέλει ο άλλος να ξεφτιλιζεται έτσι, δικό του θέμα, τα λεφτά του μου κάνουν μια χαρά...
Θα με πείραζε. Γιατί εγώ αυτές τις μαλακίες είδα και συχάθηκα και δε γούσταρα να ξαναπατήσω όπως και πολλοί άλλοι, και ίσως ήταν και ο λόγος που έκλεισαν τελείως πια. Όταν πάει ένας τσοντάκιας και δεν πεις τίποτα, μετά θα αυξανονται με αριθμητική πρόοδο οι κωλομπαράδες και όποιος σοβαρός πήγαινε δε θα ξαναπατούσε εκεί. Πήγαινα για την καλτίλα και την ολντσκουλιά ή να δούμε κάποια εργασία με κάποιον που δεν ήθελα να βάλω σπίτι μου ή δεν ήθελε αυτός-αυτή να έρθει. Εντάξει το 2021 πήρα λαπτοπ αναγκαστικά και ξεμπέρδεψα αν και παραδόξως μια-δυο φορές μου χρειάστηκε για δουλειά με άλλους. Πιο πολύ σε προσωπικό επίπεδο με βοήθησε φουλ αν και όσο είμαι εκτός σπιτιού αποφεύγω να είμαι στο ίντερνετ, αποφεύγω και το κινητό.
 

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Μηνύματα
554
Like
637
Πόντοι
86
Ησασταν και σεις παρόντες την εποχή των αμετρητων deathmatch στο cs 1.3-1.6, με τις ορδές τριανταρηδων να παίζουν dota και τους σκληροπυρηνικους τυπαδες του WoW που τους έπαιρνε ο ύπνος στην ίδια καρέκλα μέχρι να συνεχίσουν το level up; νομίζω κάπου εκεί όλα τα ίντερνετ καφέ εγκατεστησαν αυτά τα αρωματικά σπρέι γιατί η μασχαλιλα τους μέσα απ το τρύπιο iron maiden μπλουζακι είχε καταντήσει αφόρητη.

Οχι πολύ σχετικό με το θέμα αλλά με πήγε πίσω.
Χαχαχα! Mε WoW και DOTA κυριοι οι παικτες. Που να δειτε τι ξυλο επεφτε με το LineAge2. Μεχρι και πολεμος ιντερνετ καφε εναντιον ιντερνετ καφε (διαφορετικες clan) στην Πατρα. Οι μεγαλυτεροι θα τα θυμουνται
 

Dr. Kolompo

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Δεκ 2021
Μηνύματα
3.529
Like
4.605
Πόντοι
1.706
Σαν ιδιοκτήτης μαγαζιου εγώ η ενημέρωση που έχω είναι ότι ιδιωτικός χώρος είναι πισω απο το μπαρ το υπόλοιπο μαγαζί θεωρείται δημόσιος χώρος χρήσης από πελατες. Για να μην δεχτώ κάποιον μόνο με ασφαλιστικά μέτρα εφόσον έχει προηγείτο κάτι. Φιλικά έτσι?
Το μαγαζί έχει άδεια καφέ μπαρ.
Δεν ξέρω αν είσαι στην πρωτεύουσα ή όχι. Αυτό έχει πάψει να υπάρχει από το 1990. Τα περισσότερα μαγαζιά έχουν πάνω κάτω συγκεκριμένη πολιτική για το τι κόσμο δέχεται, τι συμπεριφορές απαιτεί και τι όρια βάζει στον πελάτη. Ενδιαφέρον θέμα και έχει πολύ βάθος μιας και το έχω αναλύσει με φίλους που έχουν μαγαζιά σε πολύ αμφιλεγόμενα σημεία. Αν και σπάνιο, φίλος με φαγάδικο έχει απλή και ξεκάθαρη πολιτική, έρχεται όποιος θέλει αρκεί να καταβάλει το ακριβές αντίτιμο (εξυπηρετεί ναρκομανείς, πολύ περιθωριακούς και περίεργους το ίδιο με όλους). Στο μπαρ αλλάζουν τα πράγματα. Και δεν γουστάρει να πηγαίνει όποιος να ναι και δεν γουστάρει να μπαστακώνεται κάποιος εκεί κάθε βράδυ πιάνοντας την πρώτη θέση. Πολύ βασικό είναι να έχεις χρήμα, αυτό φαίνεται στην κινησιολογία και 2ον να είσαι σχετικός με το χώρο, αλλιώς θα έχεις θέμα. Πλέον εδώ που έχει φτάσει το σκηνικό θα στο πει και χύμα ο άλλος αν είσαι τόσο μπούφος και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μπορείς να πας σε καφενεια σε στοά στην ομόνοια θα σου πει από εδώ ξαφανίσου. Ούτε τα λεφτά σου θέλω ούτε να μπαστακώνεσαι εδώ να κάνεις δημόσιες σχέσεις ή να σαι ένας κατάχλωμος ηλίθιος που βρήκε το στέκι του. Στο πούτσο μου σε γράφω κι εσένα και τα 10 ποτά που πίνεις και μου αφήνεις λεφτά κι αμά θες σου γαμάω και το σπίτι ολάκερο παίρνω ένα τηλέφωνο και σε ξαπλώνω σου λέει (έχει συμβεί και αυτό!).
 

GeorgeKiss

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Μηνύματα
6
Like
4
Πόντοι
0
Φίλοι εδώ μπορώ να συνεισφέρω:
Δεν ξέρω και δεν με πολύ νοιάζει νομικά. Και να μπορείς να κάνεις κάτι θα είναι τσάμπα ο κόπος.
Έχω φάει τα νιάτα μου κ έχω δουλέψει σε ΝΕΤ καφές.
Έχει σημασία η ώρα που πας κ που κάθεσαι. Αν πας κ χωθείς μόνος διακριτικά δεν πρέπει να σου πούνε τίποτα. Αν έχει παιδάκια που τα φέρνει η μαμά τους κ πηγές να καθίσεις στη πρώτη σειρά και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι πρόβλημα δεν θα σε πείσω εγώ.
Τέλος και για τις εποχές του 2008 που ήμουν 17 χρόνων: αν κατεβάζεις τσόντες και κολαει το σύμπαν και χάνουμε τα πονταλακια στα γκειμς που με ιδρώτα πήραμε, να κάτσω να πηδήξεις εμένα καλύτερα
 

captain 69

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Μηνύματα
3.462
Like
11.389
Πόντοι
2.256
Ποιός παει σε ίντερνετ καφέ το 2024 αναρωτιέμαι; Δεν ξέρω και αν υπάρχουν πια...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom