Ε όχι και θιγμένη παιδούλα!!Υπερβολές..Για να τα πετάει έξω,πάει να πει ότι γουστάρει να τη βλέπουν..Τι θιγμένη;;;
Α, ολα κ ολα ψηλε. Νεο παλικαρι ειμαι και με κοριτσακια γυροφερνω. Δε λεω οτι η ελληνιδα στα 30ης εχει φιλοσοφησει τη ζωη και τα 2 φυλα, περισσοτερο απο οτι στα 20 της, αλλα τουλαχιστον εχει καταλαβει οτι το μουνι παλιοσε. Και το μουνι παλιονει σα το ψωμι, οχι σα το κρασι. Την κανει ενα τσικ πιο προσγειωμενη. Αμα βγουν τα 20χρονα με το βυζι εξω θα γεμισουμε τα αυτοφωρα. Στα συν, μαλλον θα πεσει και η ανεργια...
Γιατί άμα βλέπεις τα ξέκολα στις παραλίες σου έρχεται να τις βιάσεις?
Όταν κάτι γίνεται επανειλημμένα γίνεται συνήθεια και μετά από λίγο δεν προκαλεί καμία αίσθηση. Περισσότερο νομίζω προκαλεί το μπλουζάκι που καλύπτει το ένα τέταρτο του στήθους και αυτό με το ζόρι.
Ο βιασμος ειναι αλλο φρουτο μαστορα. Και μπουργκα να φοραει η πιο αθλια, χοντρη, 50αρα, με κομμενο βυζι απο καρκινο, και σε καροτσακι αμα τη σταμπαρει βιαστης θα της τον ριξει. Το θεμα ειναι οτι εσενα μπορει να σε καταπιεζει η γκομενα σου προς μονογαμησμο (ή μπορει να σαι και κρυφη, δικο σου θεμα) αλλα εγω οταν βλεπω ενα ζευγαρι βυζια θελω να μπορω να αντιδραω. Δε το ψηνω να αφησω στη καθε μαλακισμενη που δε ξερει τιποτα για τη ζωη και δεν ειχε ποτε καποιον να την κανει να το βουλωσει και να της μαθει 2 πραμματα, να κοντρολαρει τα δικα μου ενστικτα.
Αμα προτιμας να καβαλησεις την λεωφορο της Barbie, σε βαγονακια με ουρανια τοξα, ορμα. Εγω θελω να βλεπω βυζι και να αναστατονομαι.