Νέα

Ημιγυμνες και με τη βουλα του νομου.........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
εκτος του οτι ειμαι συντηρητικος ,ειναι αθλιο να κυκλοφορουν ετσι γτ προκαλουν.Αμα την βιασεις θα μπεις φυλακη ομως...φσσσ

Γιατί άμα βλέπεις τα ξέκολα στις παραλίες σου έρχεται να τις βιάσεις?
Όταν κάτι γίνεται επανειλημμένα γίνεται συνήθεια και μετά από λίγο δεν προκαλεί καμία αίσθηση. Περισσότερο νομίζω προκαλεί το μπλουζάκι που καλύπτει το ένα τέταρτο του στήθους και αυτό με το ζόρι.
Άσε που μόνο οι λεσβίες και τίποτα τελειωμένες φεμινίστριες θα κυκλοφορούν έτσι.
Το θέμα για μένα θα είναι καθαρά αισθητικό ή καλύτερα  αντιαισθητικό…

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
30
Πόντοι
16
Σωστος ο νεος. Να βγαινει η καθε μαλακο με το βυζι οξω... Να θες να βγεις για καμακι και να μη μπορεις να ξεκολησεις ματι απο τη ρωγα και να ειναι καμια παιδουλα που θα στο παιξει και θιγμενη..!

Για να μη πω γι αυτα: ...
Ε όχι και θιγμένη παιδούλα!!Υπερβολές..Για να τα πετάει έξω,πάει να πει ότι γουστάρει να τη βλέπουν..Τι θιγμένη;;;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Γιατί άμα βλέπεις τα ξέκολα στις παραλίες σου έρχεται να τις βιάσεις?Όταν κάτι γίνεται επανειλημμένα γίνεται συνήθεια και μετά από λίγο δεν προκαλεί καμία αίσθηση. Περισσότερο νομίζω προκαλεί το μπλουζάκι που καλύπτει το ένα τέταρτο του στήθους και αυτό με το ζόρι.
Άσε που μόνο οι λεσβίες και τίποτα τελειωμένες φεμινίστριες θα κυκλοφορούν έτσι.
δεν θα ειχα κανενα προβλημα να σου πω την αληθεια :grin: και εχω κοψει και το κρεας :2funny:

τελειωμενες ξετελειωμενες ειναι αισχρο απλα τα πραγματα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ασ'το καλύτερα φίλε... Σκέφτεσαι να αρχίσουν οι ελλ(ε)ηνίδες να αρχίσουν να βγάζουν όξω τα πατσοκοίλια και τις κολάθρες; Θα τυφλωθούμε από την οφθαλμορύπανση τελείως! Στην προκειμένη περίπτωση, ο πουριτανισμός έχει ευεργετικές επιδράσεις!
:grin: :grin:

Συνημμένα

• χοντρες.jpg
    χοντρες.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 8

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αυτή είναι η υπεύθυνη για την ιστορική απόφαση τις ΗΠΑ

524356_holly.limghandler.jpg

σπιντάκο μάζευε χρήμα και βουρ για New York ...............................

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
Όταν κάτι γίνεται επανειλημμένα γίνεται συνήθεια και μετά από λίγο δεν προκαλεί καμία αίσθηση. Περισσότερο νομίζω προκαλεί το μπλουζάκι που καλύπτει το ένα τέταρτο του στήθους και αυτό με το ζόρι.

+1

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ε όχι και θιγμένη παιδούλα!!Υπερβολές..Για να τα πετάει έξω,πάει να πει ότι γουστάρει να τη βλέπουν..Τι θιγμένη;;;

Α, ολα κ ολα ψηλε. Νεο παλικαρι ειμαι και με κοριτσακια γυροφερνω. Δε λεω οτι η ελληνιδα στα 30ης εχει φιλοσοφησει τη ζωη και τα 2 φυλα, περισσοτερο απο οτι στα 20 της, αλλα τουλαχιστον εχει καταλαβει οτι το μουνι παλιοσε. Και το μουνι παλιονει σα το ψωμι, οχι σα το κρασι. Την κανει ενα τσικ πιο προσγειωμενη. Αμα βγουν τα 20χρονα με το βυζι εξω θα γεμισουμε τα αυτοφωρα. Στα συν, μαλλον θα πεσει και η ανεργια...

Ο βιασμος ειναι αλλο φρουτο μαστορα. Και μπουργκα να φοραει η πιο αθλια, χοντρη, 50αρα, με κομμενο βυζι απο καρκινο, και σε καροτσακι αμα τη σταμπαρει βιαστης θα της τον ριξει. Το θεμα ειναι οτι εσενα μπορει να σε καταπιεζει η γκομενα σου προς μονογαμησμο (ή μπορει να σαι και κρυφη, δικο σου θεμα) αλλα εγω οταν βλεπω ενα ζευγαρι βυζια θελω να μπορω να αντιδραω. Δε το ψηνω να αφησω στη καθε μαλακισμενη που δε ξερει τιποτα για τη ζωη και δεν ειχε ποτε καποιον να την κανει να το βουλωσει και να της μαθει 2 πραμματα, να κοντρολαρει τα δικα μου ενστικτα.

Αμα προτιμας να καβαλησεις την λεωφορο της Barbie, σε βαγονακια με ουρανια τοξα, ορμα. Εγω θελω να βλεπω βυζι και να αναστατονομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom