Γνωρίζουμε τι παίζει από ημιδιαμονή στην Πάτρα? Δεν αναφέρομαι σε εντελώς γαμηστρόνες, που μπορεί να σου κλείνουν μέχρι και ραντεβού!!Απλά κάτι της προκοπής για 2-4 ώρες βρε αδερφέ, με παρέα που ήδη έχεις. Ας είναι και κανονικό ξενοδοχείο (όλα δίνουν ημιδιαμονή εξάλλου), αλλά κάπως φθηνό και καθαρό...
Έχω υπ'όψιν μου την Pension Νίκος, η οποία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, το περιβάλλον είναι μέτριο πως ψυχρό και είναι και ακριβούτσικο (35€). Με τόσα πάει κανείς και στο hotel "Άδωνις", το οποίο είναι νορμάλ ξενοδοχείο 2 αστέρων
Υπάρχει κάτι μέσα ή στα πέριξ της Πάτρας (σε απόσταση εφικτή με μηχανάκι) που να είναι αξιοπρεπές, καθαρό και οικονομικότερο από 35€?
Έστω, κάτι σαν "φθηνότερος Άδωνις"
Έχω υπ'όψιν μου την Pension Νίκος, η οποία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, το περιβάλλον είναι μέτριο πως ψυχρό και είναι και ακριβούτσικο (35€). Με τόσα πάει κανείς και στο hotel "Άδωνις", το οποίο είναι νορμάλ ξενοδοχείο 2 αστέρων
Υπάρχει κάτι μέσα ή στα πέριξ της Πάτρας (σε απόσταση εφικτή με μηχανάκι) που να είναι αξιοπρεπές, καθαρό και οικονομικότερο από 35€?
Έστω, κάτι σαν "φθηνότερος Άδωνις"