Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξυπνάτε ΖΩΑ.
μέχρι και τα μεμέτια ξύπνησαν και σεις ακόμα ασχολείστε με τα Ιμια......

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τι είπαμε αναβιώνει στην Τουρκία;

Καταργείται το μάθημα Εθνικής Ασφάλειας στην Τουρκία

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012, 16:47

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Τ. Ερντογάν αποφάσισε την κατάργηση του μαθήματος Εθνικής Ασφάλειας που δίδασκαν στρατιωτικοί σε όλα τα Λύκεια της χώρας. Η παρουσία ένστολων αξιωματικών στα σχολεία ήταν μια κατάσταση, που όλο και συχνότερα χαρακτηριζόταν ως απαράδεκτη, ειδικά όταν τα σχολεία ανήκαν σε Μειονότητες που προστατεύονταν από διεθνείς συνθήκες.

Τουρκία:Εξαγορά της στρατιωτικής θητείας με 12.000 ευρώ.

Rate This

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε λεπτομέρειες για ευκαιρίες  που δίνονται στους Τούρκους πολίτες να εξαγοράσουν τη στρατιωτική τους θητεία.
Ο Ερντογάν δήλωσε στην κοινοβουλευτική ομάδα  του κόμματος της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), ότι  η κυβέρνηση υπέβαλε ένα σχέδιο νόμου για τη στρατιωτική θητεία και αναμένεται να εγκριθεί κατά τη διάρκεια αυτής ή της επόμενης εβδομάδας.
Το νομοσχέδιο προβλέπει την εξαγορά της στρατιωτικής θητείας σε άτομα που έχουν συμπληρώσει τα 30 χρόνια τους και θα πληρώσουν για αυτήν 30.000 τουρκικές λίρες (περίπου 12.000 ευρώ). Το μισό του ποσού υποχρεούται ο ενδιαφερόμενος να το καταβάλει άμεσα και τα υπόλοιπα σε έξι άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Το Τούρκος πρωθυπουργός τόνισε ότι το νομοσχέδιο δεν είναι επιζήμιο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας  και τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την εξαγορά θα χρησιμοποιηθούν  σε βοήθεια προς τις οικογένειες των νεκρών στρατιωτών ή τους απόστρατους.
Η στρατιωτική θητεία στην Τουρκία είναι υποχρεωτική για όλους τους άρρενες ηλικίας από 18 έως 41 ετών. Τα άτομα τα οποία έχουν καταδικαστεί ή υπόκεινται σε κράτηση λόγω ποινικού μητρώου, απέχουν από την υποχρέωσή τους για μια πενταετία και κατόπιν κατατάσσονται στο στρατό.

Έτσι!

Αυτό πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα,αλλά χλωμό το βλέπω με την στρατογκαβλίαση που τους δέρνει εδώ πέρα.......γαμώ την υποχρεωτική σας στράτευση.....λες και είναι υποχρεωμένος ο καθένας να υπηρετεί την πατρίδα του,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.......ε άντε γαμηθείτε!

Μπορεί κανεις να συζητήσει με έναν άνθρωπο, δηλώνει και Έλληνας  :2funny:, που έχει τις δύο παραπάνω απόψεις?

Δυστυχώς το γήρας δεν έρχεται μονό του.

Ε όχι και παππούς...55αρης είμαι :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
1) Δεν είμαι ο Φέθρυ

2) Το ενδεχόμενο να είμαστε καλύτερα ΤΩΡΑ,αν υπήρχε η Οθ. αυτοκρατορία το έχεις σκεφτεί;

3) Και να πνίξω τους γονείς μου Έλληνας θα γράφει η ταυτότητα...σε ελεύθερη μετάφραση μαλάκας.... :tooth:

Οπότε η μόνη λύση είναι μετανάστευση....και αλλαγή υπηκοότητας :rockon:

(1) ίδια σκατά κουβαλάς στο κεφάλι σου

(2) ναι το έχω σκεφτεί και έχω καταλήξει (έχοντας συζητήσει άπειρες ώρες με ανθρώπους που έζησαν επί οθωμανικής αυτοκρατορίας( πως όχι

(3) αντε στο καλό .. μπαμπάκι ο δρόμος σου.. και δεν θέλουμε να μας στέλνεις γράμματα... κανένας δεν σε κρατάει με το ζόρι...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Aσε λοιπόν τον αβράμη να εκφραστεί ελεύθερα
Την Καλημέρα μου Λούτσε
snow.gif

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξυπνάτε ΖΩΑ.
μέχρι και τα μεμέτια ξύπνησαν και σεις ακόμα ασχολείστε με τα Ιμια......

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δυστυχώς η στρατογκαβλίαση στην Ελλάδα είναι ανίατη ασθένεια........ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ,ΤΟΝ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έτσι!

Αυτό πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα,αλλά χλωμό το βλέπω με την στρατογκαβλίαση που τους δέρνει εδώ πέρα.......γαμώ την υποχρεωτική σας στράτευση.....λες και είναι υποχρεωμένος ο καθένας να υπηρετεί την πατρίδα του,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.......ε άντε γαμηθείτε!

το ζήτημα δεν ειναι η υποχρέωση στράτευσης.
το ζήτημα είναι ότι μιλάμε για ένα λαό που είναι 30 χρόνια στην ευρώπη και στην απλή λογηική και τη νοοτροπία τον ξεπέρασε ακόμα και το εθνικοκούραδο μεμέτι.
όλοι κάποια στιγμη καταλαβαίνουν το συμφέρον τους προς τον πολιτισμό και την εκδημοκράτιση.
στην ελλάδα μόνο Ο ΜΕΣΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΥΟ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ.

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
(2) ναι το έχω σκεφτεί και έχω καταλήξει (έχοντας συζητήσει άπειρες ώρες με ανθρώπους που έζησαν επί οθωμανικής αυτοκρατορίας( πως όχι

Καλά όταν σε λίγο,το πιτόγυρο των 2 €,στην Ελλάδα θα φαίνεται σαν καρχαρίας στα κάρβουνα,θα σου πω εγώ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ε όχι και παππούς...55αρης είμαι :grin: :grin: :grin:

Σωστά!!!

Αλλά το γήρας δεν έρχεται μόνο του γμτ!!!:2funny:

Καλή συνέχεια mihail56, φεύγω για δουλιές.΄
Εγώ, πάντος, θέλω να πσιτεύω ότι όλοι, ορθογραφιμένοι και ανορθόγραφοι, είμαστε Έλληνες, που αγαπάμε και πονάμε, αυτόν τον τόπο.
Σε παρακαλώ, μην με απογοητεύσεις.

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σωστά!!!

Αλλά το γήρας δεν έρχεται μόνο του γμτ!!!:2funny:

Καλή συνέχεια mihail56, φεύγω για δουλιές.΄
Εγώ, πάντος, θέλω να πσιτεύω ότι όλοι, ορθογραφιμένοι και ανορθόγραφοι, είμαστε Έλληνες, που αγαπάμε και πονάμε, αυτόν τον τόπο.
Σε παρακαλώ, μην με απογοητεύσεις.

Έτσι λέει η ταυτότητα

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Επειδη στην ελλαδα δεν φταιει κανεις, το 1996 εφταιγε το σκουληκι ο σημιτης, το χοντροσκουλικο ο παγκαλος ο αρσενης και αρκετοι αλλοι προδοτες,
Επισης φταινε οι καθυστερημενοι ξεχασιαρηδες ψηφοφοροι το 2000 το 2004 το 2007 και το 2009

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Σαν σήμερα τα παλληκάρια μας δώσαν την ζωή τους . Δεν τους Ξεχνώ! :rockon:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Και όλα αυτά για μια ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ. Γαμώ τον πατριώτισμό σας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ε! τότε να τους αφήνουμε τους Τούρκους να παίρνουν ότι είναι σε μορφή βραχονισίδας μόνο κε mihail56 ?
Για τα ακατοίτα νησία θα ισχύει τό ίδιο ή εκεί μπρούμε  ν' αντιδρούμε κε mihail56?
Για τα κατοικιμένα νησία  μέχρι ποιού πληθυσμού θα πρέπει ν' αντιδρούμε κε ?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μihail56, ειλικρινά, δεν θέλω να αντιδικώ μαζί σου, γιατί είτε το πιστεύεις είτε όχι εγώ δεν διαπνέομαι από τον "πατριοτισμό" που ενοείς.

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ε! τότε να τους αφήνουμε τους Τούρκους να παίρνουν ότι είναι σε μορφή βραχονισίδας μόνο κε mihail56 ?
Για τα ακατοίτα νησία θα ισχύει τό ίδιο ή εκεί μπρούμε  ν' αντιδρούμε κε mihail56?
Για τα κατοικιμένα νησία  μέχρι ποιού πληθυσμού θα πρέπει ν' αντιδρούμε κε ?

Όταν οι Τούρκοι σε λίγα χρόνια πάρουν πίσω όλα τα 12νησα,να σας δω τι θα κάνετε...... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Αλλά αν θέλετε να "παίξετε" με τους Τούρκους παίρνοντας πίσω νησιά που θεωρείτε Ελληνικά π.χ. Ίμβρος,είστε χαμένοι από χέρι,δεν παίζει! :)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αλλά, νομίζω, και πιστεύω να μην κάνω λάθος, ότι μερικά είναι ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Αν έρθω να "καταλάβω" ακόμα και την άχρηστη και αχρησιμοποίητη αποθήκη που έχεις στο υπόγειο της οικοδομής που κατοικείς θα αντιδράσεις!!!
Και αυτό δεν θα είναι λόγο του "πατριοτισμού" σου για την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ σου, αλλά λόγω της ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Μιχαήλ αφού λές ότι είσαι 55 γιατί έχεις βάλει 56 στo avatar σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom