Παντως να ξερετε οτι ειναι μεγαλη δειλια απο μεριας καποιων αποστρατων, απο τη σιγουρια της πολυθρονας και της αποστρατειας, να περηφανευονται οτι αυτοι, αλλα θα εκαναν, θα πολεμουσαν γενναια και θα βουλιαζαν και θα σκοτωναν και θα τιμουσαν τα γαλονια τους, ενω στην πραγματικοτητα οποτε χρειαστηκε και αυτοι υπακουσαν πειθηνια στουν νομους της Προευδρευομενης Κοινοβουλευτικης Δημοκρατιας και το Συνταγμα της, στο οποιο ορκιστικαν πιστη και υπακοη. Γιατι αν δεν το ειχαν κανει, θα ειχαν περασει Στρατοδικειο και θα ειχαν χασει και την συνταξουλα τους και τα τιμητικα γαλονια τους και μπορει να κανανε και 5-10 χρονια Κορυδαλο. Εν κατακλειδι, οι εν ενεργεια Αξιωματικοι που βαλλονται πανταχοθεν αδικως και δεν εχουν δικαιωμα να μιλησουν και να υποστηριξουν τον εαυτο τους οπως ενας απλος πολιτης, δρουν βασει εντολων που λαμβανουν απο τους νομιμα εχοντες την εξουσια να διδουν αυτες και εχοντας ορκιστει να πραττουν ακριβως αυτο, αρα δεν εχουν δικαιωμα επιλογης τι θα αποφασισουν. Επισης, κανενας εν ενεργεια Αξιωματικος δεν ρισκαρει να στειλει 20χρονα παιδια στο θανατο, με αποκλειστικα δικη του πρωτοβουλια, γιατι μετα αυτος θα απολογηθει σε μανες και πατεραδες και θα γινει και αποδιοπομπαιος τραγος και θα τιμωρηθει και παραδειγματικα, προς γνωση και συμμορφωση ολων των αλλων. Δηλαδη κοινως, θα τον κοψουνε κομματακια και θα ειναι και μονος του χωρις καμια υπερασπιση απο τους συναδελφους του και αυτο ειναι ΒΕΒΑΙΟ και ευνοητο.
Δηλαδη ολοι αυτοι που το παιζουν υπερ-πατριωτες, αντι να τα βαζουν με πλωταρχες και αντιπλοιαρχους του ΛΣ και του ΠΝ, πρεπει να τα βαζουν αποκλειστικα και μονο με τους Υπουργους και τους Πρωθυπουργους.
Εκτος και αν ζηταμε εκτροπη, σε αυτην την περιπτωση συζηταμε διαφορετικα.
Μονο να ξερετε οτι ποτε Αξιωματικοι δεν θα επελεγαν να κανουν Συνταγματικη εκτροπη εν μεσω στρατιωτικης κρισης η θερμου επισοδιου, γιατι πολυ απλα θα εχαναν την "ΟΠΟΙΑ" υποστηριξη εχει η χωρα απο τη Διεθνη κοινοτητα και του ΝΑΤΟ. Επειδη χωρις αυτα ειμαστε προβατα επι σφαγη ΕΝΤΕΛΩΣ. Και επειδη δικαιως θα κατηγορουνταν, οτι την ωρα Εθνικης κρισης, αυτοι εστρεψαν κανες εναντιων του Κοινοβουλιου και των Θεσμων του Κρατους.
Αρα πολυ καλα κανουν οι εν ενεργεια Αξιωματικοι και ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ανευ εντολων, γιατι ξερουν οτι απαξ και το κανουν, εχουν πυροβολησει την ιδια τους την Πατριδα απευθειας στην καρδια.
ΟΛΟΙ θελουμε να τους φαμε λαχανο τους τουρκαλαδες και τους αλβανους εθνικιστες και τους ουτσεκαδες και οποιον αλλο απειλει την πατριδα μας, αλλα δεν γινετε ετσι απλα, δεν ειναι κανενα βιντεο-γκειμ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ.
Η Ειρηνη, ειναι αγαθο που ολοι μας απολαμβανουμε, αλλα μονο οσοι καποτε τη στερηθηκαν κατανοουν το μεγαλειο της και ολες τις μαχες μεχρις εσχατων που πρεπει να δοθουν για να διατηρηθει.
Σημ.1 Οι Αγγλοι και οι Γαλλοι που προσπαθουσαν να ηρεμησουν τον Χιτλερ και να αποφυγουν τον πολεμο, πριν μολις 25 περιπου χρονια ειχαν ζησει τη φρικη του. Οποτε δεν ηταν μαλακες, παλεψαν μεχρις εσχατων να αποφυγουν το θανατο σχεδον 50 εκατομυριων ανθρωπων.
Σημ.2 Η δηλωση που εκανε ο Θεοδωρος Παγκαλος, οτι <<Τουρκος καλος-μονο νεκρος>> Ηθελε ακριβως αυτο να υπογραμισει, οτι εγω που ημουν Υπουργος Εξωτερικων, τωρα που ειμαι συνταξιουχος και στο σπιτι μου ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Οσο ομως εχω το αξιωμα, απολογουμε σε ενα ολοκληρο Εθνος για τις πραξεις και τις επιλογες μου.