το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εγω νομιζω οτι οσοι ξερουν γνωριζουν οτι εχει ενεργοποιηθει το 2ΚΡ σε τριγωνικο ρανταρ και αλλα τετοια ψαρωτικαΕμεις δεν ειμαστε ΕΚΑ.Αλλα εσυ πρεπει να εισαι ΜΑΚ....
εγω νομιζω οτι οσοι ξερουν γνωριζουν οτι εχει ενεργοποιηθει το 2ΚΡ σε τριγωνικο ρανταρ και αλλα τετοια ψαρωτικαΕμεις δεν ειμαστε ΕΚΑ.Αλλα εσυ πρεπει να εισαι ΜΑΚ....
Καλα καλα.....Μαθε πρωτα τα βασικα και ξαναελα με τη μαμα σου....εγω νομιζω οτι οσοι ξερουν γνωριζουν οτι εχει ενεργοποιηθει το 2ΚΡ σε τριγωνικο ρανταρ και αλλα τετοια ψαρωτικα
δηλ?[size=20pt]ΟΜΕ -22[/size] ενεργοποιήθηκε... ...Για οσους ξερουν..
Πρέπει να εχουμε την πιο ξεφτυλισμενη κυβερνηση όλων των εποχων. Τα ιμια έγιναν και επισημως τουρκικα. Το επομενο βημα θα ειναι να στησουν οι τουρκοι κανα φυλακιο απανω. Εμεις βεβαια θα δειξουμε στρατηγικη ψυχραιμια και σε αυτη την περιπτωση...
Ακουμπησαν την κανονιοφορο, εμβολισαν το Γαυδος,
Και έπεται συνέχεια σίγουρα,
Γιατί?
Γιατί αυτοί που χρεοκώπησαν την ελλάδα τώρα κριτικάρουν την κατάσταση που ζούμε.
Δεν ξεχνάμε
"Αυτοί που χρεοκώπησαν την Ελλάδα" δεν είχαν φέρει ΠΟΤΕ την κατάντια τη σημερινή σε ΟΛΑ τα επίπεδα.
Οι αριστεροστροφοι εθνομηδενιστες φασιστες δεν αναγνωριζουν συνορα και (ελληνικες) πατριδες...
Τα Ιμια έιναι χαμένα (μαζί με πολλά ακόμα από το 1996), τώρα όμως μας το τρίβουν στη μούρη οι βρωμότουρκοι. Με τους μαλάκες που έχουμε μπλέξει έχεις δίκιο, μια ζωή στρατηγική ψυχραιμία θα δείχνουμε και θα θέλουμε διαβατήριο μέχρι τη Χίο.Πρέπει να εχουμε την πιο ξεφτυλισμενη κυβερνηση όλων των εποχων. Τα ιμια έγιναν και επισημως τουρκικα. Το επομενο βημα θα ειναι να στησουν οι τουρκοι κανα φυλακιο απανω. Εμεις βεβαια θα δειξουμε στρατηγικη ψυχραιμια και σε αυτη την περιπτωση...
Τα Ιμια έιναι χαμένα (μαζί με πολλά ακόμα από το 1996), τώρα όμως μας το τρίβουν στη μούρη οι βρωμότουρκοι. Με τους μαλάκες που έχουμε μπλέξει έχεις δίκιο, μια ζωή στρατηγική ψυχραιμία θα δείχνουμε και θα θέλουμε διαβατήριο μέχρι τη Χίο.
Εχεις δίκιο, όσο τραβάω την περίφραξή μου προς το μέρος σου και δεν διαμαρτύρεσαι κάποια μέρα θα το φάω όλο το οικόπεδο σου.Μονο που τωρα απο το "no ships, no flags, no troops", πηγαμε στο ναυτικο αποκλεισμο απο τους τουρκους που δηλωνουν ταυτοχρονα οτι δεν ειναι αμφισβητουμενη ζωνη αλλα δικα τους νησια. Στα υπολοιπα συμφωνω...
Που να δεις εγκλήματα που έρχονται από δω και πέρα από τον μεγάλο τιμονιέρη μας..μεγαλο εγκλημα