αμα θελεις να ειναι καταρριψη ειναι καταρριψη
και ο γρηγοροπουλος ηρωας εγινε
Σέ παρακαλώ μήν βάζεις τό κακομαθημένο άναρχοάπλυτο πλουσιόπαιδο τής Έκαλης στήν ίδια πρόταση μέ τούς ΗΡΩΕΣ τών Ίμίων.
αμα θελεις να ειναι καταρριψη ειναι καταρριψη
και ο γρηγοροπουλος ηρωας εγινε
Σέ παρακαλώ μήν βάζεις τό κακομαθημένο άναρχοάπλυτο πλουσιόπαιδο τής Έκαλης στήν ίδια πρόταση μέ τούς ΗΡΩΕΣ τών Ίμίων.
Σωστά, ΑΛΛΑ όταν έχουμε ένα άτύχημα μέχρι νά άποδείξουμε τί τό προκάλεσεε μελετούμε ΟΛΑ τά σενάρια καί σιγά-σιγά άποκλείουμε διάφεορες θεωρίες (process of elimination) μέχρι νά μείνουμε στό ΕΝΑ καί ΜΟΝΑΔΙΚΟ πού τό προκάλεσε.
Έκτός φυσικά άν πρόκειται γιά κάτι πού είναι φώς φανάρι (π.χ. κατάρηψη στήν συγκεκριμένη περίπτωση), καί τό βαφτίζουμε vertigo καί κλείνουμε τήν ύπόθεση στά γρήγορα.
Αλήθεια το συγκεκριμένο πλήρωμα είχε πιστοποίηση για πτήσεις σε καταιγίδες?
Ολοι σχεδον οι αξιωματικοι και υπαξιωματικοι που συνυπηρετησα μαζι τους, ηταν παροντες με το πλοιο στην κριση των ιμιων. Με οσους μιλησα, ΑΠΑΝΤΕΣ ηταν βεβαιοι οτι το ελικοπτερο επεσε εξαιτιας των καιρικων συνθηκων, οι οποιες ηταν πραγματικα τραγικες την ωρα της πτησης.
Οταν πηγα στο Ναυτικο, ειχα φυσικα και εγω την ιδια αποψη και μαλιστα φανατικα, ηθελα μετα μανιας να ισχυει οτι επεσε απο τουρκικα πυρα η Αμερικανικες παρεμβολες. Ανθρωποι ομως, πολυ ηθικοι, τιμιοι, ΑΝΤΡΕΣ κανονικοι, που τιμανε γαλονια και παντελονια, με επεισαν περαν πασης αμφιβολιας για το αντιθετο. Οποιος λεει το αντιθετο δημοσια, το κανει γιατι πουλαει. Γιατι εκαναν τρομερα νουμερα καποτε καποιες εκπομπες με δημοσιογραφους νουμερα.ρε μαστορα μην τους χαλας το ονειρο
το ελικοπτερο το ριξαν οι τουρκοι
Του ειπε ο Παγκαλος να περιμένει να φυσηξει...Οπως θα επαιρνε τη Σημαια τοτε,ετσι και τωρα να τους παρει ο ...αερας............
που ειναι το κομμαντο ρε παιδια να ριξει κανα βλημα απο αυτα που θα πουλουσε στους αραβες;
.......
30 χρόνια ειμαι στο ΠΝ
Μια ζωή ειμαστε στην απ'έξω ,[size=20pt] ακόμα και στις μίζες που εδιναν, εμεις παιρναμε τα ψιχουλα..[/size]
............
Εισαι σε μαχιμες μοναδες φιλε η σε ξηρα?"Occam's Razor...Από όλες τις θεωρίες που εξηγούν επαρκώς τα δεδομένα, προτιμάται η απλούστερη..."
Υπαρχουν βεβαια ενστασεις σχετικά με την αναμιξη των Aμερικάνων σε "Jamming" αλλα ειναι αναπόδεικτες μεχρι τωρα....
Εισαι σε μαχιμες μοναδες φιλε η σε ξηρα?
Οταν πηγα εγω στο ΠΝ ηταν πολυ αξιομαχο και οικογενεια, σημερα δεν εχω ιδεα...Γιαυτο ρωταω τον ανθρωπο, για το τι παιζει σημερα στο αλλοτε καμαρι των Ελληνικων Ενοπλων Δυναμεων.
Αδερφε μη δινεις σημασία στον Αλβανό..Το παιχνίδι των Τουρκων παίζουνε..Οταν πηγα εγω στο ΠΝ ηταν πολυ αξιομαχο και οικογενεια, σημερα δεν εχω ιδεα...Γιαυτο ρωταω τον ανθρωπο, για το τι παιζει σημερα στο αλλοτε καμαρι των Ελληνικων Ενοπλων Δυναμεων.
Αδερφε μη δινεις σημασία στον Αλβανό..Το παιχνίδι των Τουρκων παίζουνε..
Εχεις pm για μενα....