Μην ξεχναμε οτι καθε ψυχρος πολεμος ειναι μια καλη πηγη πλουτου για ορισμενους.
Οι πιλοτοι που παραβιαζουν και αναχαιτιζουν ειναι και φιλοι στο facebook.
Σηκωνονται το πρωι, τρωνε κανουν ενημερωση και μολις ζεστανει ο καιρος..
κατα τις δεκα σηκωνονται και εκπαιδευονται χωρις εξομοιωτη..
Εις υγειαν των κοροιδων φυσικα.
Τα ειδα καποτε στη Σκυρο με τα ματια μου.
Εμεις? κουτοχορτο χωρις σταματημο.
Τυπε ουτε εγω ειμαι πολεμοχαρής και βεβαια αμα γινει επιστράτευση θα πάω απο τους πρώτους οπου με καλέσουν. Τι να κανουμε τωρα ειπαμε και πριν ... μπορει αυριο πχ κτυπα ξυλο να βγω βολτα και ενας μαλακας να με πατησει στο πεζοδρομιο. Ποτε δεν ξέρεις ποια ειναι η μοιρα σου. Καλυτερα να την πάθεις στο πολεμο
δικια μου γνωμη.
Κατα δευτερον ψάχνουμε τροπους ωστε να σταματησουν αυτοι οι μαλάκες απεναντι (οι φιλοι μας μη χέσω) που έβλεπα να τους υποδέχονται με τραινταφυλα και γελουσα ελεγα κοιτα εδω κοροϊδευει ο ενας τον αλλον αφου αυριο μεθαυριο θα έχεις τον μαλακα να σου κανει παραβιάσεις αυτη ειναι η φιλια? ΑΡΧΙΔΙΑ. Ο φιλος δεν σε ενοχλει ουτε σου σκάβει το λάκο.
Οπως βλέπεις μέχρι τωρα οι τροποι που έχουμε ΔΕΝ δουλευουνε. Ας συνεχισουμε τις αναχαιτησεις συμφωνοι ΑΛΛΑ ... μηπως θα επρεπε να κλιμακώσουμε λιγο παραπανω? μηπως θα επρεπε να τους δηλώσουμε επισημα οτι ξέρετε εμεις κάνουμε την αναχαιτηση κατα τα γνωστα αλλα αμα τρελαθουμε δεν το έχουμε και σε τιποτα ... φυλαχτειτε καλου κακου μαζευτειτε λιγο γιατι δεν το έχουμε και σε τιποτα να ριξουμε σε έναν εισβολέα.
εγω θα προτεινα μια καλη δηλωση για αρχή. Και οπλισμένα τα μαχητικα στις αναχαιτησεις. Συνεχης ενημερωση στο αρχηγειο και θα τους ελεγα να ειναι έτοιμοι ακομα και να ριξουν. Ποτε δεν ξέρεις. Δεν θα τους χαϊδευουμε μονιμως να πα να γαμηθουν.