Επισκέπτης
οχι ρε παιχτη με χαλασες...εσυ γιατι?
χαχααχ διορθωθηκε...κεκτημενη ταχυτητα ψωλαρα μου
οχι ρε παιχτη με χαλασες...εσυ γιατι?
Και περηφανεύεσαι γι' αυτό ρε παίχτη;
αυτοι οι πουσταραδες που σιγονταρεις σε αυτο το θρεντ παναθεμα σε εχουν τα αρχιδια να προσβαλουν ετσι την σημαια μας και το εθνος μας μπροστα μου?Η μπροστα σε καποιον αλλο πολιτη?Ξερεις δεν ειμαστε ολοι τσολι των εξαρχειων ουτε εχουμ απωθημενα με την στολη
Εδω ρε οι χεστρες ουτε απο τα γραφεια της ΧΑ δεν εχουν τα αρχιδια να πανε να κανουν κατι τετοιο.
Θρασευδειλα μουνοπανα.Καρκινος μονο αξιζει στα μπασταρδια αυτα που δεν σεβονται την σημαια και την χωρα που τα ταιζει.
Εγω σου ξαναλεω οι διαφοροι μαμαλουκοι , βαρεμενοι εγκεφαλικα οπως nacho70 ,πετροσυν klp να ερθουν μπροστα μου να πουν αυτες τις μαλακιες που λενε εδω αν εχουν αρχιδια.
Αλλα τι να λεμε...εδω εκανα ενα με το χωμα την μανα του πετροσυν παλιοτερα και οταν του πα ελα να τα πουμε και απο κοντα εκανα κωλοτουμπες
χου ρε ξεφτυλισμενοι θρασυδειλοι
χου και σε σενα ρε παπαρα που σιγονταρεις τετοια μουνοπανα.
ναι ρε παικτη
γιατι και απο κοντα εγω του την κανω αμα θελει αλλα νααα η χεστρααα
Εγω ξέρω ότι η κουβέντα έχει γίνει λάστιχο..Φτάσαμε να συζητάμε για την εξωτερική πολιτική μας, ξεχνώντας πως αυτή χαράζεται έξω....Το θέμα λοιπόν είναι το εξής:
α)Έχουμε τα κότσια να αντισταθούμε στις εντολές του Εντευκτηρίου? και
β)Αν ναι,ποιος ο τρόπος αντίδρασης?
Εδώ σας θέλω....
δε μπας να βοηθήσεις τη μανα σου στα οικογενειακά σας προβλήματα και να αφήσεις ήσυχες τις μάνες άλλων;
Είσαι και στρατιωτικός τρομάρα σου.
Και πρεσβεύεις και τέτοιες ανοησίες περί Εντευκτηρίου.
Είμαστε μέλη μιας (και) στρατιωτικής συμμαχίας. Δηλαδή του ΝΑΤΟ;
Ναι ή όχι;
Εσύ τι πιστεύεις, ότι πρέπει να αποχωρήσουμε από το ΝΑΤΟ; Ναι ή όχι;
γαμω το πολυτεχνειο σας με τους τσογλαναραδες επαναστατες του κωλου που σημερα παριστανουν τους "δημοκρατες" εις βαρος της χωρας
γαμω και τον Αλεξη σας που μας πρηξατε περισυ τα αρχιδια και τον καθε αληξη-συμβολο σας
ποια οικογενειακα προβληματα ρε μαλακισμενο αρχιδι?συκοφαντη
οχι ρε φιλε γουσταρω να γαμαω μιλφ ειδικα αριστεροαναρχοαυτονομων που δεν εχουν μαθει να σεβονται ιερο και οσιο...σαλτα και γαμησου και εσυ
όταν πεθαίνει η μάνα σου ή μέλος της οικογένειάς σου πες το μου να σου πώ να πάει να γαμηθεί τότε.
καθίζημα δε σέβεσαι νεκρούς και ζητάς να σεβαστούν οι άλλοι το κωλόπανό σου.
ψόφαααααααααααααααααααααααααααααααααα
καμμένεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
καλά ρε φίλε!
μπορεις να το πεις και απο τωρα να μην περιμενεις παλιομαλακα
Μπασταρδια ανθελληνες που δεν σεβονται το εθνος και την σημαια μας που τοσο αιμα χυσαν οι προγονοι μας για να αποκτησουμε αυτο το "κωλοπανο" οπως λες δεν τους αξιζει τιποτα παρα φρικτος θανατος....σ αυτους και στις οικογενειες τους που μεγαλωσανε τετοια περιθωριακα μπασταρδια.
Μπορει εσυ να μην συγκινισαι απο την σημαια μας τουλαχιστον να μην προκαλεις το αισθημα κοινου δικαιου με το να την υποτιματε με καθε ευκαιρεια.
κωλόπανο έχετε κάνει εσείς τη σημαία, την έχετε προσφέρει ως χαρτί υγείας στους και καλά συμμάχους και θέτε οι αναρχοκομούνες να τη σέβονται.καλά ρε φίλε!
τι μου ποστάριζες τα βίντεο με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, τη στιγμή που τα πιστεύω σου ήταν ίδια με του ΠΠ και του πλέζουρα!!!!
μ αυτά τα κριτήρια χαρακτηρίζεις κάποιον φασίστα-ακροδεξιό?
ας πάρουν τότε οι τουρκαλάδες την υπόλοιπη κύπρο, τη Θράκη και τα νησιά και όταν κάνουν κωλόχαρτο την ελληνική σημαία να δω πώς θα αισθάνεσαι!
τουλάχιστον οι άλλοι δύο το δήλωσαν: χέστηκαν για την ελληνική σημαία!
(μ αρεσει που άλλους λέει ο ΠάΠιας έσκορτ και άλλοι κάνουν κωλοτούμπες με σοβαρά ζητήματα)
ΧΟΥ ρε! (χωρίς κόπι ράιτ)
και κόψε την παιδική χαρά αφού διαμαρτύρεσαι για την κούνια μπέλα!
ευκαιρεία;
κουρία;
λατομία;
καφεκοπτία;
δε γαμιέσαι ρε αμόρφωτε που μιλάς για σημαία.
πάνε να σκουπίσεις τον κόλο σου τόρα με τη γαλανώλεφκι.
καθίζημα.
κωλόπανο έχετε κάνει εσείς τη σημαία, την έχετε προσφέρει ως χαρτί υγείας στους και καλά συμμάχους και θέτε οι αναρχοκομούνες να τη σέβονται.
είστε απλά αδερφές ψώλες ΟΦΑ. εντός άντρακλες, εκτός κωλομπαράδες.
απλά πράγματα.
ενταξει ρε μουνοπανο τωρα μου την ειπες...για μερικα λαθη λογω κεκτημενης ταχυτητας.
και βεβαιως βεβαιως οποιος δεν γνωριζει καλα ορθογραφια δεν εχει δικαιωμα να υποστηριζει την σημαια του και το εθνος του με σθενος.
Καργιολη παλιοαρχιδι ο μακρυγιαννης αμορφωτος ηταν και τι με αυτο?
σαλτα και γαμησου υποκριτικο αρχιδι τωρα
ο μακρυγιάννης ήταν μακρυψώλης, όχι κοντοψώλης σαν και σένα. ελληναρά της LCD οθόνης.
αυτό κατάλαβες;εσυ ο ιδιος μωρη μαλακισμενη κλαψουριζες οτι δεν κωλοτριβομαστε αρκετα στους Αμερικανους η στην Ρωσια και μας εχουν του κλωτσου και του μπατσου