Εδώ δεν θα συμφωνήσω μαζί σου και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Όλοι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα κάνουν διότι σε αυτά που έχουν 10€ τον χορό η γυναίκα σου χορεύει περίπου 3.5 με 4.5 λεπτά (πάντα υπάρχει απόκλιση από γυναίκα σε γυναίκα), όσο "ένα τραγούδι" που λένε και οι ίδιες, ενώ στων 5€ κάθονται 1.5 με 2.5 λεπτά, το μισό περίπου δηλαδή όπως πληρώνεις και το μισό σε σχέση με τα άλλα.
Εδώ που τα λέμε λογικό κιόλας μιας και η γυναίκα τι να βγάλει, 2€ στο 5ρι χορό και 4€ στο 10ρι περίπου ανάλογα και το μαγαζί.
Aυτο φιλε μου δεν ειναι δικο μου προβλημα. Ο πελάτης δεν ενδιαφέρεται τι συμφωνια έχει κανει η κοπελα με το μαγαζι για το μεριδιο της στους χορους. Μέσα σε ενα βράδυ ειχα πάρει μονο εγω 5 χορους με μια συγκεκριμενη αρα μονο απο μενα έβγαλε 15 ευρώ (αν παιρνει 3 ευρώ στο καθε χορο) αλλους 2 σαν και εμένα να ειχε ολο το βράδυ θα εφευγε με 45 ευρω επι 5 φορές την εβδομάδα ειναι 225 ευρω την εβδομάδα 1000 ευρώ το μήνα.
Που ειναι σιγουρα παραπανω γιατι οι χοροι ειναι έξτρα. Και δεν ειναι μονο οι χοροι οι απλοί. Ειναι και τα ποτάκια ... ειναι και τα πριβεδάκια. Αν αυτη πάρει σε ένα βράδυ 10 χορους ειναι 30 ευρώ και άλλο ενα πριβέ το λιγοτερο τα μισά πές αλλα 30 ευρώ. Ένα 1500αρι το μηνα αυτες το βγάζουνε στανταρ απο εκει μέσα.
Και 10 βιζιτες σου λεω εγω που θα βγαλει απο εκει σε ενα ξενοδοχειο .... αλλα 1000 ευρώ. 2 χιλιαρικάκια με 2.500 το μήνα.
Εμεις δεν ξεπερνάμε τα 1500 ευρώ το μήνα και κάποιοι ουτε τα 1000 κάποιοι άλλοι ειναι και τελειως άνεργοι.
Δεν ειναι δική μου δουλειά. Οπως ο Εκτορας Μποτρινι ειχε πάει σε ενα μαγαζι και τους λέει καλα ζεσταινετε τα φαγητα σε φουρνους μικροκυμάτων ;;; και απάντησαν αυτοι ναι λέει θα ανοιξουμε εναν φουρνο ολοκληρο για μια μεριδα;;; και λέει και αυτος πολυ σωστα και τι με νοιαζει εμενα; δεν ειναι προβλημα του πελάτη αυτο !
Οποτε και εμεις σαν Εκτορες Πορν-ινι ... θα πουμε οτι αυτο δεν ειναι δικο μας προβλημα παιδια! Αυτα ειναι δικές σας συμφωνιες εσωτερικές. Ο πελάτης θα επιλέξει το καλυτερο μαγαζι που του προσφέρει οσα περισσοτερα γινεται.
Ειπαμε ειμεθα πορνο διαπραγματευτες. Ο καθενας κοιτάει το συμφέρον του έχω και αλλα να πληρωνω καθε μηνα οχι μονο τις χορευτριες.