Slimreaper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 612
- Πόντοι
- 311
teenakia αδυνατουλια με μέτριο βυζάκι και ρώγα κάγκελο τα καλύτερα
Μπα, μην το γενικεύεις φίλε, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά γούστα και τα σωστά μαγαζιά καλό είναι να τα καλύπτουν όλα ;)teenakia αδυνατουλια με μέτριο βυζάκι και ρώγα κάγκελο τα καλύτερα
Πως γίνεται η Καταλίνα από String να μην κάνει χορούς, αφού εγώ όταν πήγα μόνο με αυτήν πήρα χορούς...
μια απορια μονο... "...φαινοταν ότι έφτιαχνε και αυτήν μετα από λιγο έχυσα..." που εχυσες?!Ναι ότι έγινε μέσα το γραφω και στην κριτική. Δεν με φράπέδιασε αλλα ολο το σκηνικο ετσι όπως εξελιχθηκε ηταν καλό. Σιγα 30 ευρω έδωσα. Θα τα έδινα σε απλους χορους ετσι και αλλιως.
Για το πριβε των 60 δεν ρωτησα αλλα πιστευω πιπα με τελειωμα διαπραγματευεσαι ανετα. Το γαμησι ισως είναι δυσκολο.
Πως γίνεται η Καταλίνα από String να μην κάνει χορούς, αφού εγώ όταν πήγα μόνο με αυτήν πήρα χορούς...
Αν το έκανε όμως αυτό η Έιντζελ που είχα κόλημα, ή αν το έκανε σ ένα φιλαράκι μου η Άντρια που είναι η καψούρα του, ..... θα το θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή...
Παίζει λοιπόν ανάλογα και τη γυναίκα, και πόσο σου αρέσει η καθεμιά..
Μπα, μην το γενικεύεις φίλε, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά γούστα και τα σωστά μαγαζιά καλό είναι να τα καλύπτουν όλα ;)
Golden Queens, μπουρνάζιΔεν ξέρω αν γενικά εξακολουθούν να έχουν κόσμο ή πελατεία τα στρηπτηζάδικα αλλά μου έκανε εντύπωση που την Παρασκευή το βράδυ έσκασαν μύτη στο Γκάζι γύρω στα πέντε με έξι μωρά με κορμάρες και μοίραζαν κουπόνια για το Sin!
Αυτή η Άντρια που λέτε σε ποιο μαγαζί είναι;
μια απορια μονο... "...φαινοταν ότι έφτιαχνε και αυτήν μετα από λιγο έχυσα..." που εχυσες?!
Σε ένα μωρομάντηλο.
Ρε παιδια στο βρακι σας χυνετε; Δεν κανει λεκε μετα; Δε μυριζει; Πως βγαινετε εξω;Όσο για αυτό, να τελειώσεις πάνω σε απλό χορό,
σαφώς και είναι εφικτό
(μου έχει συμβεί και εμένα σε στριπτιζάδικα)
Απαραίτητη προυπόθεση, αυτό που είπε και ο φίλος,
να κάτσει σε μια θέση φρόνιμη (χωρίς να χοροπηδάει σαν κατσίκι από δω κι από κει)
να κινιέται ρυθμικά
να δώσει χρόνο, να μη βιάζεται
και φυσικά να κάνεις 2-3 χορούς.
Κάποιες -λίγες - το επιδιώκουν κιόλας
και όσες το έχουν το άθλημα, το καταφέρνουν κιόλας να φτάσεις, (καταλαβαίνουν τι ρυθμό κίνησης γουστάρεις κλπ)
Άλλες - οι περισσότερες - το αποφεύγουν
Ίσως το παίρνουν στραβά, ότι και καλά για να χύσεις πρέπει να τα ακουμπήσεις σε πριβέ και όχι με 2-3 απλούς χορούς
Και σίγουρα παίζει και η χημεία πρώτα απ όλα.
Εισαι ανεμος αλλαγης
Ρε παιδια στο βρακι σας χυνετε; Δεν κανει λεκε μετα; Δε μυριζει; Πως βγαινετε εξω;
Παλια όταν ειχα πρωτομπει στα θρεντ των Στριπ μου λεγαν ότι η καθεμια πρέπει να την ξεκλειδώσεις και κάποια πράγματα δεν είναι για να γράφονται δημοσια κτλπ. σε κριτικές για τα πριβέ θα τα γράφω κανονικά όλα. Εκτος και αν κάποια μου πει δεν θέλω να πεις παραεξω ότι εγινε εδώ μέσα.
Γιατι μηπως και σε άλλους τα ιδια δεν θα κάνουν μέσα ; για παράδειγμα σε ποιον δεν έκατσε η θεο στο πριβε ή η Νικολ; υπάρχει κανεις μην τρελαινόμαστε.
Πανε αυτα δυστυχως και δεν θα ξαναρθουν.